Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ADSW DETEKTYW Adam Husarski

Zawód: Detektyw 
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: Kom. 534334634
Adres e-mail: biuro(małpa)sprawdzwiernosc.pl
Strona internetowa: sprawdzwiernosc.pl
Opis działalności: PRYWATNY DETEKTYW Profesjonalne usługi detektywistyczne Słowa kluczowe: odzyskiwanie danych z urządzeń elektronicznych,Informatyka Śledcza,sprawy rozwodowe,sprawdzanie uczciwości i lojalności partnera biznesowego,obserwacja osób, analiza wiarygodności firm,pozyskiwanie informacji,porady i pomoc prawna.

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 781
Data utworzenia profilu: 2016-11-03 21:45:29
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-03 21:45:29 

Opinie o ADSW DETEKTYW Adam Husarski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzisiaj na spotkaniu z detektywem p.Husarskim Chciałam polecić jego firmę wszystkim!!!Dlatego że poświęcił mi swój czas i cenne porady które pozwolą mi rozwikłać pewną zagadkę.Z racji tego że wychowują dwójkę małych dzieci 5mc,4lata nie stać mnie na usługi detektywa 8(.)Okazało się że pan detektyw ma wielkie serce!Dziękuję panu raz jeszcze!!! Natalia K-ce
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2017-10-11 19:33:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Detektyw potrafi doradzić co zrobić i jak postępować, zebrane materiały okazały się bardzo pomocne w sądzie.POLECAM -PRAWDZIWY FACHOWIEC!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-23 22:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie dotyczyło wirtualnego śledztwa.Firma działa rzetelnie i zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami zawartymi w podpisanej umowie. Polecam Sylwia Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Karaś dnia: 2017-09-04 10:01:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za okazaną mi Pomoc-Nigdy tego nie zapomnę co zrobiliście dla mnie. Zadzwoniłam do ADSW po namowie mojego dobrego kolegi który współpracował z nimi i był pod wielkim wrażeniem z ich doświadczenia i podejścia do klienta.Szczerze mówiąc mogę polecić ich wszystkim. Detektyw Husarski jest profesjonalistą i zaufaną osobą której śmiało można się zwierzyć z osobistych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa Michalska dnia: 2017-08-20 14:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i fachowa obsługa skoncentrowana na osiągnięciu celu.Pan Adam na bieżąco zorientowany z przepisami prawa.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-17 08:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialam bardzo podziekowac panu detektywowi za okazana mi pomoc i ustalenie pewnych faktow.Sprawe wczesniej zgłosilam na policje ale zostalam odeslana z kwitem gdyz moja corka jest pelnoletnia a to ze jest zastraszona i sie boi nikogo nie interesuje 8(była w zwiazku z alkoholikiem który stosowal przemoc fizyczna i psychiczna.Dzieki zebraniu materiałow dowodowych przez ta firme mmoglam wreszcie zalozyc sprawe do sadu.(Corka mieszka juz ze mna-Uwolnila sie od OPRAWCY czekamy na wyrok sadu)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grazyna Migda dnia: 2017-07-22 10:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Bardzo zadowolony ze zdobycia dla mnie "istotnych"informacji których nie mogła zdobyć inna agencja detektywistyczna z Warszawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gall Anonim dnia: 2017-06-15 14:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Pozytywnie zaskoczony wraz z moja małżonka błyskawiczna reakcja i interwencja detektywa.Rozegranie całej sprawy która rozpoczeła się w sieci-Skonczyła się wezwaniem Policji.(Okazało się że moja niepełnoletnia córka nawiązała kontakt z osobą która przedstawiała się za jej rówieśnika) Detektyw podszedł do sprawy profesjonalnie.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J&W dnia: 2017-03-23 22:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ustalili adres zamieszkania mojej córki w 3 dni?!!Polecam wszystkim A pan detektyw Husarski równy gość. Ceny wysokie Ale coś za coś widocznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-18 20:48:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Dzięki ich pomocy odzyskałem utracone dane z laptopa których nie potrafili odzyskać inni "specjaliści". Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystian Wrocław dnia: 2017-01-12 13:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowiłam po raz pierwszy wystawić komuś komentarz tutaj.W pełni na niego zasługują Bo mi bardzo pomogli i dziękuję im BARDZO za to.Dodam tylko że szukałam długo kogoś takiego komu mogę w pełni zaufać i zwierzyć się z mojej trudnej sytuacji.I pewnie szukałabym nadal bo ciężko się przełamać i zaufać komuś "obcemu".Szukając porad prawniczych w Krakowie na temat rozwodu znalazłam stronę rozwodzesie.pl i przypadkiem natrafiłam na nich.Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kathrine dnia: 2016-12-14 19:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super!!!Jestem bardzo zadowolona z współpracy z tą agencją detektywistyczną.Z początku wahałam się ale przekonała mnie moja adwokat.Zdobyłam istotne dowody które później wykorzystałam w sądzie. Dziękuję M.Sosnowiec
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michalina Jurkiewicz dnia: 2016-11-16 12:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem jakiś czas temu z usług tej agencji i jestem jak najbardziej zadowolony.Detektyw godny zaufania.Polecam 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartosz.K. dnia: 2016-11-09 08:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem właśnie po spotkaniu z p.Husarskim 06.11.2016r.Po dwu godzinnej rozmowie przy kawie zostałam poinformowana że by się wstrzymać z działaniem detektywa gdyż obecne materiały dowodowe jakimi dysponuję wystarczą mi do rozwodu.Chciałam dodać że porada i czas poświęcony dla mnie przez detektywa była całkowita darmowa!!!Dodatkowo rachunek za kawkę na koszt firmy 8)Dżentelmen jakich mało w tych czasach. P.S. Dziękuję panu za porady i szczerość ze mną.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna Kraków dnia: 2016-11-07 08:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za nim trafiłam do w/w Pana zostałam oszukana na nie małe pieniądze... Przez pseudo "detektywa"który wszystko mi obiecał na spotkaniu uśmiechając się i zapewniając mnie że sprawa jest banalnie łatwa i potrwa max 7 dni 8/.Z chęcią podałabym nazwę tej firmy Ale już nie działają...?Hmmm ciekawe czemu..?Żałuję że od razu nie trafiłam do p.Husarskiego zaoszczędziłabym pieniądze i co najważniejsze moje zszargane NERWY.Wystarczy poczytać o ich działaniu w licznych artykułach na ich stronie.sprawdzwiernosc.pl
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-03 21:51:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją