Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Angelika Kieler-Miłoń

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-456 Łódź Piotrkowska 257A/U1
Telefon: Kom. 609737829
Adres e-mail: angelika.kieler(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kieler-milon.pl
Opis działalności: sprawy karne, cywilne, gospodarcze, prawo rodzinne, spadki Słowa kluczowe: spadek, odszkodowanie porady prawne rozwód, obrona, mediacja dobry adwokat Łódź Kieler - Miłoń, odszkodowanie adwokat obsługa prawna Łódź Kieler - Miłoń, adwokat Łódź karne, obrońca Łódź, adwokata, skuteczny adwokat Łód

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1815
Data utworzenia profilu: 2014-03-20 11:57:11
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-16 17:37:53 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Angelika Kieler-Miłoń

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Groziło mi 3 lata zakazu prowadzenia pojazdu za jazdę po spożyciu. Dzięki Pani prawnik udało się zrobić z przestępstwa wykorczenie i dostałem jedynie 6 mcy zakazu. Dla mnie to wielki sukces. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Abstynent dnia: 2016-10-16 17:26:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkie komentarze potwierdzam i się do nich przyłączam. Jest dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mietek Rzeźnik dnia: 2016-08-05 14:48:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła Pani Adwokat. Potrafi wysłuchać i jest bardzo empatyczna. Dziękuję za ludzkie podejście do tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elwira Dyl dnia: 2016-07-06 20:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa super. Dobry i skuteczny adwokat z tej Pani Mecenas:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marysia kolenda dnia: 2015-09-25 12:38:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani prawnik jest cierpliwą i miłą osobą. Myślałam, że nie ma dla mnie ratunku. Pani Angelika doprowadziła do ugody w mojej sprawie z administracją i dzięki niej nie straciłam mieszkania. Gdyby wszyscy mieli takie podejście do ludzkich problemów to nasz świat byłby lepszym miejscem. Zyczę wszystkiego co najlepsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jowita Stępień dnia: 2015-03-23 15:08:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie, rzeczowo i bez problemów. Tymi słowami można opisać współpracę z Panią Mecenas.Pani Mecenas współpracuje również z Panią Notariusz i wszystkie sprawy notarialne można załatwić od ręki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja ze Zgierza dnia: 2014-06-23 09:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług pani mecenas. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna Koziędrak dnia: 2014-05-30 12:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo, że z urzędu to Pani Mecenas bardzo sie starała i mi pomogła. Darowizna zostałas cofnięta i znowu mam gdzie mieszkać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Kałuża z Łodzi dnia: 2014-03-26 14:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat prowadziła mój rozwód. Bardzo rzeczowa i kompetentna. Przyłożyła się do sprawy i wyjaśniła mi wszystkie pytania związane z rozwodem. Wygrała również duże alimenty i opiekę na dziećmi. To co zapłaciłam za wykonaną usługę to było bardzo przyzwoicie. Pozdrawiam i Życzę dalszych sukcesów. Dziękuję Danuta Kaczmarek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Kaczmarek dnia: 2014-03-20 12:02:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją