Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Remonty Mieszkań

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, Warszawa warszawa
Telefon: Kom. 501966642
Adres e-mail: malmix(małpa)op.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Remonty Mieszkań Słowa kluczowe: Remonty mieszkań,malowanie mieszkań,,usługi Remontowe

Ocena: 75% pozytywna 9x 3x

Jakość usług: 88% wysoka 8x 1x 1x
Terminowość: 72% bez zastrzeżeń 8x 3x
Ceny usług: 100% niskie 5x 3x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2635
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-14 10:55:47 

Opinie o Remonty Mieszkań

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam i przestrzegam. Nie terminowy, nieuczciwy. Wziął pieniądze, po czym nie dokończył remontu i zniknął. Telefon nie odpowiada.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafal dnia: 2016-08-26 06:01:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan "złota rączka" bardzo dobrze się reklamuje i sprzedaje podobnie jak oszukuje klientów! Obiecał, że zrobi remont w trzy tygodnie (nawet bardzo chętnie podpisał umowę). Finalnie remontu nie skończył (zrobił "lżejszą" część prac, zostawił "rozgrzebaną łazienkę i kuchnię),należnych pieniędzy nie oddała i nie odbiera telefonu....wierzę, jednak że sprawiedliwość istnieje!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stefan dnia: 2016-08-09 11:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbyszek przyjechał do mnie w niedzielę do awarii.Awaria usunięta bez problemów, Serdecznie pozdrawiam Pana Zbyszka.A wszystkim którym się przytrafi awaria prądu,gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa. Z dnia: 2016-05-22 16:16:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbigniew wykonał remont naszego mieszkania w Piasecznie ul Szkolna bez jakiś zastrzeżeń POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna ,Adam W dnia: 2015-09-04 22:30:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie odradzam tego "fachowca". Umawiałem się z nim trzykrotnie i za każdym nie przyjechał ani nie było z nim kontaktu bo albo nie odbierał, albo wyłączał telefon. Na SMSy z prośbą o kontakt nie reagował. Szkoda nerwów na korzystanie usług tego Pana.
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-16 18:41:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam Państwa Natrafiłam na ta stronę przypadkowo a skoro znam tu Pana który mi Pomógł postanowiłam napisać coś od siebie. Z usług Pana Zbyszka skorzystałam przypadkowo kiedy to w mojej kuchni nagle zaczęła lecieć woda okazało się ze to bateria jako kobieta nie potrafiłam z tym sobie poradzić wiec zaczęłam szukać w internecie osób ,firmy które by mi szybko naprawiły awarie gdyż miałam nowe meble a bałam się ze mi zaleje woda,niestety po kilku telefonach wykonanych do fachowców którzy się ogłaszają i zaśmiecają internet usłyszałam cenę która powaliła mię na kolana lub termin za tydzień lub kilka dni wiec zadaje pytanie po co ci ludzie się ogłaszają? skoro nie potrafią wykonać zlecenia gdy mają klienta .Po dalszym szukaniu natrafiłam na Tel do Pana Zbyszka rozmowa była krótka a za kilka naście minut dzwonek do drzwi i w przeciągu godziny od wykonania telefonu miałam spokój z cieknąca woda z baterii Byłam w szoku ze są jeszcze ludzie którym zależy na pracy w porównaniu do innych ogłoszeń w internecie Pan Zbyszek wykonał Tanio i profesjonalnie nawet nie musiałam nic wycierać i sprzątać a zapłaciłam napiwkiem bo Temu Panu się należało Pozdrawiam .Monika z Konstancina Jeziorna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-02-08 10:08:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malowanie 3 pokojowego mieszkania przebiegł zgodnie z planem, bez komplikacji. Jesteśmy zadowoleni ze współpracy i z efektu. w 100% polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka i Paweł z Konstancina dnia: 2014-10-30 20:54:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście ,spokojnie bez kombinowania i kręcenia znam wielu fachowców z którymi współpracowałem każdy coś wymyślał by zwiększyć koszta robocizny.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-22 08:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń do wykonanej pracy mam wrażenie ze 2 osoby co wystawiły złą opinie temu Panu to zwykła konkurencja .Moje zlecenie zostalo wykonane bez zastrzeżeń i bez ukrytych kosztów.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Brak Reklamacji
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-07-15 17:10:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Zbigniew godny polecenia Malowałam mieszkanie nie podobał mi się kolor który kupiłam bez żadnego problemu pomalował drugi raz bez dodatkowych kosztów dodam ze inni lycza za ilość pomalowanych warstw POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-01-22 23:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez kręcenia jak u innych pseldofachowcow
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-23 10:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jest ok polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anonim dnia: 2013-11-24 23:02:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją