Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zdrowe Stopy Patrycja Gisman

Zawód: kosmetyka - usługi Pedagog 
Adres: Śląskie, 41-908 Bytom - Miechowice Felińskiego 48/1a
Telefon: Kom. 609412235
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.zdrowestopy.bytom.pl
Opis działalności: Podolog, Pedicure, Zabiegi podologiczne, odciski, modzele, wrastające paznokcie, zakładanie klamer, . Zapraszam Słowa kluczowe: Podolog Bytom, manicure, pedicure, gabinet kosmetyczny, kosmetyka, wzmocnienie paznokci

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 3x 6x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 4342
Data utworzenia profilu: 2011-03-14 10:11:58
Data ostatniej aktualizacji: 2016-08-03 12:21:39 

Opinie o Zdrowe Stopy Patrycja Gisman

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Patrycji za uratowanie paznokci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek Z. dnia: 2017-04-09 19:56:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcja- w wiedzy i działaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: beakow dnia: 2014-07-09 16:43:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem prze szczęśliwa!! Pani Patrycja uratowała moje stopy. Podniosła jakość mojego życia. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kagras dnia: 2014-07-04 01:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam ostatnio u Pani Patrycji z moim dzieckiem na przekłuciu uszków. Podejście do zabiegu z pełnym profesjonalizmem. Pani zadbała nawet o mały upominek po przekłuciu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-10-09 10:42:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, przyjemna atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-09-17 08:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalna obsługa, miła atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: beatag dnia: 2012-08-20 17:43:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, kocham to miejsce Pani Patrycja zawsze chętnie słucha klientek a dla niezdecydowanych ( takich jak ja ) zawsze wymyśli coś zgodnego z trendami. Wysoka jakość materiałów i obsługi przebija większość salonów zdobiących paznokcie w których do tej pory bywałam - POLECAM POLECAM POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: ASIA dnia: 2012-02-22 12:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ubiegłym tygodniu miałam okazję pierwszy raz robić paznokcie w tym salonie. Miejsce znalazłam przez internet. Bardzo wszystkim polecam, paznokcie perfekcyjnie, cieniutko nałożone, mam nadzieję, że będą się długo trzymać - umówiłam się już na kolejną wizytę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2011-11-15 12:00:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa na wysokim poziomie, przytulne wnętrze i relaksujący klimat. Do tego produkty z najwyższej półki. Stylizacje i kolory zawsze na czasie, zgodne z obowiązującymi trendami. Mogę polecić z pełną odpowiedzialnością!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: alalina dnia: 2011-10-31 13:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj odwiedziłam zakład po raz pierwszy i powiem szczerze, że jestem mile zaskoczona :) już umówiłam się na kolejną wizytę :) dziś polecam, po następnej wizycie, mam nadzieję, będę mogła polecić jeszcze bardziej. Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2011-08-11 11:39:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle fachowa obsługa, bardzo przyjemna atmosfera, przytulny, fantastycznie wyposażony gabinet. Pani Patrycja znakomicie trafia zarówno w potrzeby jak i gust klienta. Polecam wszystkim nastawionym na profesjonalizm i luksus obsługi:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2011-08-02 09:22:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam, miło i solidnie. Paznokcie wyglądają jak naturalne. To salon dla klientek z klasą i taka też jest jego obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2011-07-03 20:49:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon kosmetyczny szczególnie ze względu na jakość i profesjonalizm wykonania usługi. Przedłużone paznokcie są przepiękne i cieniutkie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2011-03-14 10:15:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją