Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Barbara Jurkiewicz

Zawód: Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-076 lublin Lublin Krakowskie Przedmieście 70/7
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: porady prawne, prowadzenie spraw rozwodowych Słowa kluczowe: nieuczciwa, manipulująca

Ocena: 71% pozytywna 5x 2x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 3x 2x
Ceny usług: 0% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1804
Data utworzenia profilu: 2016-07-29 15:26:54
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-29 15:26:54 

Opinie o Barbara Jurkiewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę rozwodową wraz z podziałem majątku, jestem bardzo zadowolona zarówno z prowadzenia jak i z rezultatów. Pani Mecenas była cały czas dostępna, świetny kontakt telefoniczny i duże wsparcie. Jak trzeba to była stanowcza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozwiedziona dnia: 2018-08-06 21:26:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prosiłem o doradztwo Panią Mecenas Jurkiewicz parę razy w sprawach związanych z moją sytuacją rodzinną i od razu dostawałem konkretne podpowiedzi jak wybrnąć z aktualnej sytuacji oraz jak się przygotować do ewentualnych konsekwencji. Komunikacja bez zarzutu - odbierała telefon o każdej porze dnia chyba, że była na rozprawach w sądzie. Bedę nadal korzystał z jej doradztwa.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tato + syn dnia: 2018-05-11 11:10:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa rozwodowa - bardzo konkretna Pani - Wszystko odbyło się tak jak przewidziała. Dobrze przygotowała mnie do samej rozprawy
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2018-03-02 00:14:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzenia przez Panią Mecenas szybko i bezboleśnie sprawy o rozwód i alimenty. Dziękuję też za wsparcie i wyjaśnianie po kolei wątpliwości , które miałam. Dla mnie bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolona rozwódka dnia: 2018-01-29 13:38:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec. prowadziła moją sprawę o podwyższenie alimentów. Wzięła 1000 zl. Została zawieszona przez radę adwokacką i nie powiedziała mi o tym. Moja sprawa zostala przez radę adwokacką przekazana do innego adwokata. Pomimo zawieszenia pani jurkiewicz dzwoniła do mnie i kazała donieść dokumenty. Wszystkiego onjek zawieszeniu dowiedziałam się bo poszłam do sądu i przejrzałam akta swojej sprawy. Nawiązałam kontakt z nowym adwokatem któremu musiałam kserowac masę dokumentów bo te ktore dałam pani adwokat zgubiła. Za pozew zaplacolam 1000 zl. Wysoka cena. Okradla mnie i oklamala. Unikać jak ognia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anonim dnia: 2017-12-13 14:11:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem klientam pani Mecenas w sprawie rozwodowej. Jestem bardzo zadowolony z przebiegu i efektu współpracy, a sprawa nie należała do łatwych. Pani Mecenas Jurkiewicz bardzo starannie przygotowała strategię prowadzenia sprawy, a następnie bardzo precyzyjnie wykorzystała wszelkie fakty i dowody w prowadzaniu. W trakcie rozpraw widziałem, że jest odbierana przez sędziego bardzo pozytywnie (prawdopodobnie za równo ze względu na swoją argumentację, jak i osobowość). Na szczególne podkreslenie zasługuje wsparcie psychiczne jakiego udzieliła mi w tym trudnym dla mnie okresie. Gorąco polecam usługi pani Mecenas Jurkiewicz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-17 17:02:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 1. Nie dopuszcza klientów do głosu i w zasadzie niewiele ją obchodzi, co klient ma do powiedzenia - co chce i jakie ma argumenty. Już nie mówiąc o tym, że nie pozwala zmienić stanowiska. Przez 2 lata nie dopuściła do tego, żeby sąd usłyszał, że chcę separacji. 2. Nie odpowiada na pytania; przez 2,5 roku nie wyjaśniła na proste pytanie dlaczego jest przeciwna separacji. Zabawia się cudzym kosztem np. powtarzając to pytanie albo zmieniając temat. Cały czas z lekceważeniem traktuje klienta podkreślając, która to jej rozprawa ale nie bardzo chce udzielić jakiś porad. 3. Manipuluje ludźmi. A) Długi czas nie powiedziała mi, że ja również mogę zadawać pytania. B) Nie przekazała do sądu dokumentów obalających zeznania świadków i udowadniających winę męża. Nie informując mnie o tym w dodatku, choć mijał ostateczny termin na składanie dokumentów. C) Nie poinformowała mnie o planowanej obecności pracowników RODK-u na rozprawie. Gdybym wiedziała, że będą, przygotowałabym się. I dobrze się bawiła moim zaskoczeniem. D) Dopiero kilka dni przed rozprawą w sądzie apelacyjnym poinformowała mnie o pewnej możliwości prawnej – o czym powinna była powiedzieć mi 9 miesięcy wcześniej, gdy tylko zapadł wyrok w I instancji i mąż się odwołał od wyroku. 4. Jest nieuczciwa. Szczytem wszystkiego było nasze ostatnie spotkanie. Miała pójść na rozprawę w sądzie apelacyjnym i przedstawić dokumenty wcześniej nie wyjawione i pomóc mi przedstawić stanowisko. (Chciałam zmienić wyrok na separację.) Umawiając się ze mną przez telefon umówiła się ze mną na kwotę 500 zł za prowadzenie sprawy w sądzie II instancji. Wyciągnęła ode mnie bez pokwitowania 600 zł; zaczęła zmieniać sumę której żądała- najpierw na 1300 zł; potem 1300 zł + VAT a na koniec wymyśliła, żeby jej płacić po 200 zł / godzinę … a potem, by tą kwotę powiększyć o VAT. (Wszystko w ciągu jednej rozmowy!!) Rozmowa trwała ok. 20 minut. Na rozprawę nie poszła i pieniędzy nie oddała (mimo mojej prośby, by zwróciła mi pieniądze po potrąceniu pewnej kwoty za „poradę” mimo wielokrotnych upomnień. Przestała odbierać telefony, pocztę elektroniczną nie mówiąc o tym, że dwukrotne wizyty w biurze pani mecenas również nic mi nie dały. Minął od tamtej sprawy ponad miesiąc a p. Jurkiewicz ignoruje fakt nieuczciwego rozliczenia.
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rybcia dnia: 2016-07-29 15:33:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją