Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Marcin Bałoniak

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Podmurna 59/33
Telefon: Kom. 606 276 557
Adres e-mail: kancelaria.baloniak(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.adwokat-baloniak.pl
Opis działalności: obsługa prawna osób fizycznych oraz prawnych Słowa kluczowe: rozwód, obrona w sprawie karnej, skuteczna windykacja, wypadek, odszkodowanie, sprawy gospodarcze, zniesienie współwłasności, podział majątku, adwokat Toruń, adwokat Bydgoszcz, adwokat Inowrocław

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 4x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1620
Data utworzenia profilu: 2015-07-23 21:32:56
Data ostatniej aktualizacji: 2016-07-19 13:29:32 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Marcin Bałoniak

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam kancelarie w 100 %. Indywidualne podejście do klienta. Pełne zaangażowanie w rozwiązanie sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz K dnia: 2018-02-11 16:52:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług kancelarii. Ogromna wiedza prawników i rzetelne podejście do dość trudnej sprawy sprawiła, że ową sprawę wygrałem. Ponadto, ceny usług nie są wygórowane, a wręcz niskie. Bardzo się cieszę, że właśnie na tę kancelarię trafiłem. Polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-07 12:30:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt, proste wytłumaczenie zawiłości prawnych i przede wszystkim wygrana niełatwa sprawa, polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BM dnia: 2018-02-06 20:24:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dziekuje panu mecenasowi za wygranie sprawy o zachowek. pozdrawiam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-26 10:32:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co tu dużo pisać . Pan mecenas zna sie na rzeczy i widać że lubi to co robi . Jak będe miał następną sprawe to też przyjde do pana mecenasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kw dnia: 2016-10-15 22:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam tego adwokata. Byłam ze swoim problemem poradzić się u kilku znanych mecenasów, ale wszyscy doradzali mi tak, żeby wyciągnąć ode mnie jak najwięcej pieniędzy. Dopiero mec. Bałoniak uświadomił mnie, że mój problem można rozwiązać nie w kilku sprawach sądowych ale w jednej i to za o wiele mniejsze pieniądze. Sprawę poprowadził mi naprawdę dobrze. Mówiąc krótko - uczciwy i skuteczny adwokat. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Żmijewska dnia: 2016-01-18 11:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjnalista o bardzo dużej wiedzy prawniczej. Osoba, która nastawiona jest na dobro klienta, a nie tylko zysk. Uczciwie i z pełnym zaangażowaniem podchodzi do sprawy, a co najważniejsze doprowadził moją sprawę rozwodową do końca po mojej myśli.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-07 12:13:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją