Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Morelowy Sad agroturystyka Potrzanowo

Zawód: kwatery prywatne  
Adres: Wielkopolskie, 62-085 Potrzanowo ul. Włókna 7
Telefon: 61 883 42 42 Kom. 510-310-760
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: agroturystyka Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 13x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 13x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1090
Data utworzenia profilu: 2016-06-21 11:33:08
Data ostatniej aktualizacji: 2016-06-21 11:33:08 

Opinie o Morelowy Sad agroturystyka Potrzanowo

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonale sie tutaj zrelaksowałam po stresującym rozwodzie! Bardzo polecam to miejsce, gdzie jest cisza i spokój!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara dnia: 2017-08-02 14:54:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykłe miejsce. Z klimatem przepięknym!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2017-07-06 15:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie zawiodłem się na tym miejscu, bo było dosłownie idealnie skrojone pod moje oczekiwania jako gościa, a cena była w porządku. Świetna lokalizacja połączona z bliskością natury i przepiękne widoki, które zachwycają na każdym kroku. Idealne miejsce dla mieszczuchów, którzy chcą być bliżej zieleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Witold dnia: 2017-06-06 16:26:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pojechałem z żoną i dziećmi na tydzień do morelowego sadu, gdzie miemiśmy do dyspozycji dobrej jakości pokój i dokupiliśmy posiłki całodzienne, które z ceną noclegu wychodziło dużo taniej. Morelowy sad też zapewnia dużo atrakcji a wieczorami były ogniska. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marcin_d dnia: 2017-05-15 18:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona jak pięknie położony jest Morelowy Sad, a otaczające go jeziora i lasy tworzą piękny pejzaż. Na miejscu miałam masę możliwości aktywnego spędzania wakacji, a pokój który dostałam do dyspozycji był bardzo przyjemny i przede wszystkim czysty. Idealny agroośrodek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tereska dnia: 2017-04-05 22:00:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Morelowy sad to cudowne miejsce! Dobrze tu przyjechać i z dziećmi i samemu. Ja zazwyczaj wracam tu z dziećmi. Bardzo fajne miejsce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-03-07 14:13:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas urlopu spędziłam kilka dni z mężem w tym Morelowym Sadzie i była to dobra decyzja, bo mieliśmy zapewnione wszelkie wygody, a pokój był wygodny i czysty. Widać, że dbają o swoich gości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sabina69 dnia: 2017-02-24 19:02:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam to z wnukami podczas wakacji i bardzo mnie usatysfakcjonowały warunki pobytu i zapewnione warunki a przede wszystkim wnuczki świetnie się bawiły. Bardzo dobre miejsce na rodzinny wyjazd.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa39 dnia: 2017-01-14 20:44:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ostatnio jeżdżę całą rodziną tylko na agroturystykę w poszukiwaniu ciszy i bliskości natury. W tym miejscu spędziliśmy cudowny tydzień i bardzo nam się wszystko podobało. Nawet pokoje były wygodne i bardzo czyste.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra33D dnia: 2016-12-18 21:20:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie to najlepsze miejsce na urlop w stylu wiejskim, gdzie jest dużo zieleni, a okolica przyciąga uwagę. Zero tramwajów, metra i zgiełku ulicy. Same warunki socjalne i bytowe super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julia33M dnia: 2016-11-21 10:49:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem tu z dziećmi przez tydzień i bardzo to miejsce nam przypadło do gustu. Zwłaszcza, że były zapewnione wszelkie wygody, a także atrakcje dla dzieci. Myślę, że za rok z dziećmi znów tu powrócę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bronek M dnia: 2016-10-25 19:57:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spędziliśmy tutaj majówkę i była to trafna decyzja. Miejsce idealne na totalne zrelaksowanie się i wyciszenie od natłoku zajęć zawodowych. Były zapewnione wszelkie wygody i atrakcje i to wszystko za nieduże pieniądze. Gorąco polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zuzka dnia: 2016-09-28 11:10:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre pokoje, przyjemni gospodarze, piękna okolica. Z chęcią do Morelowy Sad wrócę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maryśka dnia: 2016-08-09 08:24:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ocena / Opinia Gospodarstwo Agroturystyczne "Morelowy Sad" Witam! Odwiedziliśmy gospodarstwo agroturystyczne "Morelowy Sad" w okresie 25 czerwiec do 2 lipca 2016 roku. Poniżej publikujemy naszą ocenę tego miejsca. Miejsce jest piękne na zdjęciach z powietrza i z odbytych tam imprez zbiorowych. Gospodarze są miłymi, uczynnymi ludźmi. Serwowano nam śniadania. Istniejące aneksy kuchenne umożliwiały przyrządzanie posiłków we własnym zakresie. W pokojach są dobre wygodne łóżka i płaskoekranowe telewizory. Internet jest na terenie gospodarstwa dostępny. Zwierzęta są akceptowane. Mieliśmy małego pieska. Na terenie jest wiele zwierząt, takich jak konie, kozy, króliki, koty, kury i małe świnki. Pokój mieliśmy w pawilonie, który w połowie miał w sobie oborę. Dało się odczuć oszczędzanie na obsłudze gości. Wszystkie prace porządkowe wykonywali właściciele. Jedyną osobą zatrudnioną był kucharz. Skutkowało to tym, że w pościel nie były ubrane poduszki, kołdry, a sprzątanie pomieszczeń odbywało się po wyjeździe gości. To jest jednak drobiazg. Nasz pokój posiadał osobną łazienkę, co nie było jednak normą. Dużym mankamentem pomieszkiwania w części mieszkalnej budynku oborowego była świetlica z telewizorem, która była jednocześnie przedpokojem dla znajdujących się tam pokoi gościnnych. Gdy zebrało się tam towarzystwo do wódeczki, to o ciszy nocnej nie mogło być mowy. Zmorą były hałasy podczas snu od pomp hydroforowych, dostarczających wodę do łazienek i aneksu kuchennego. Reklamowanego przydomowego, rozkładanego basenu ani stołu do ping-ponga nie było. Za udział w grillu, jak pisał inny uczestnik pobytu, żądano po 5 zł. Chodziło tu o opłatę za zorganizowanie a nie za kiełbasę, jak wynikało z oceny pani Moniki w 2013 roku. Gospodarstwo reklamuje się przejażdżkami bryczką, jazdą konną i organizowaniem imprez. Wszystko ładnie brzmi ale nie dotyczy pojedynczych rodzin tylko zorganizowanych grup. Kto pojeździ sobie koniem? Ten co go ma. Dokąd bryczką? Chyba przed siebie i z powrotem. Praktycznie gospodarstwo zapewnia spanie, miejsce pod samochód i częściowo wyżywienie. A reszta odbywa się zgodnie z mottem "róbta co chceta". Gospodarstwo polecam dla dziadków z małymi dziećmi. Położenie gospodarstwa jest niestety nie ciekawe. W promieniu ok. 15 km od gospodarstwa nie ma nic godnego uwagi. Wszystkie jeziora są półdzikie, nie przygotowane dla turystów. Informacja w terenie jest żadna lub bardzo słaba. Tańczące fontanny we Wągrowcu nie funkcjonowały podczas naszego tam pobytu. Turystycznie jest tam słaby teren do wędrówek z plecakiem. Ogólnie jest tam zapadła wiocha. Nie ma tam żadnego przystanku komunikacji autobusowej. Najbliższy sklep jest w odległości ok. 2 km. Jezioro w pobliżu gospodarstwa jest bez plaży i nie jest wykorzystywane przez turystów. W wielu miejscach ogrodzenia posiadłości prywatnych dochodzą do samej wody. Rowery wypożyczali gospodarze nieodpłatnie ale jest odczuwalny brak ścieżek rowerowych. Szlaków turystycznych nie ma. Chcieliśmy skorzystać z kajaków, o czym daliśmy znać gospodarzowi. Miał on w tym dniu inne ważniejsze sprawy, więc umówiliśmy się na drugi dzień. Na drugi dzień nie było go o odpowiedniej godzinie w odpowiednim miejscu. Potem okazało się że czekał na nas, jednak był niewidoczny. Plażę znaleźliśmy 1,5 km od domu na własną rękę. Nie było do niej żadnych drogowskazów ani tablic informacyjnych. Gospodarze również nie dali nam żadnego szkicu. Atrakcji turystycznych w okolicy jest brak. Jeździliśmy po nie do Poznania, Gniezna i Wągrowca. Po przeczytaniu opinii innych gości, dostępnych na wielu internetowych stronach, stwierdzamy, że są one upiększane, nie odpowiadające rzeczywistości. Ich publikacja jest prawdopodobnie zależna od cenzury właścicieli. Sam napisałem krytyczną recenzję na stronie "Morelowego Sadu" i dostałem informację, że wkrótce się ukaże. Do dzisiaj nikt tej recenzji nie widział.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zdzisław dnia: 2016-07-14 17:00:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją