Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Paulina Gogulla - Chacia

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice Kościuszki 22/5
Telefon: Kom. 505 - 795 - 569 Fax: (32) 333 - 60 - 11
Adres e-mail: paulina(małpa)adwokat-gogulla.pl
Strona internetowa: http://adwokat-gogulla.pl
NIP:
9691449025
Opis działalności: Słowa kluczowe: adwokat, prawnik, prawo karne, dozór elektroniczny, odroczenie wykonania kary

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 11x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 2602
Data utworzenia profilu: 2015-02-26 23:35:34
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-25 07:00:42 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Paulina Gogulla - Chacia

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła mi sprawe o dozor elektroniczny, ktora zakonczyla sie sukcesem. Fachowa, a przy tym normalna i rozumiejaca trudne zyciowe sytuacje - polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2016-12-30 00:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas poprowadziła dla mnie sprawę o zaprzeczenie ojcostwa i rozwód, mimo iż na codzień przebywam za granicą obeszło się bez problemów, wystarczyło, że przyjechałem na dwie rozprawy. Wszystko zgodnie z zapewnieniami. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2016-11-24 23:34:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo świetna i konkretna osoba. Polecam wszystkim :) moja sprawa byla karna dzięki Pani Paulinie wyszlismy z mężem z umorzeniem postepowania . GODNA ZAUFANIA POLECAM SERDECZNIE
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2016-10-30 10:09:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rozwód z winy męża i alimenty, czego chciec więcej? :) taki adwokat robi różnice, bede wdzieczna do konca zycia za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: ---------
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2016-09-06 21:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nieoczekiwanie dostałem pewnego dnia wezwanie do odbycia kary w ZK Zabrze, zupełnie nie wiedziałem o co chodzi!! Przypadkowo trafiłem do pani Mecenas Gogulli w Gliwicach i okazało się to strzałem w dziesiątke. Pani mecenas najpierw uzyskała moja kartotekę karną od ministra sprawiedliwości, dzięki czemu dowiedziałem się o odwieszeniu wyroku. Potem SO w Gliwicach uwzględnił mój wniosek o dozór elektroniczny. Nie wiem co bym zrobił bez pomocy pani mecenas, fachowiec w każdym calu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Astex dnia: 2016-07-08 22:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani adwokatka uratowała mojego konkubęta przed więzieniem, przemiła i bardzo konkretna, godna polecenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-06-08 10:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mojej wczesniejszej adwokatce nie udało się załatwić wyroku w zawiasach i groziła mi odsiadka.. na szczenscie pani mec. Gogulla wygrała dla mnie odroczenie i zawieszenie wyroku, swietny adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata Dans dnia: 2015-11-05 10:56:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: poprzedni radca prawny spartolił mi sprawę a koleś który ewidentnie mnie oszukał został uniewinniony; na szczęscie są jeszcze tacy ludzie jak Pani Paulina. Najpierw doprowadziła do uchylenia wyroku a następnie skazania. W razie potrzeby skorzystam z jej pomocy ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pokrzyński Marcin dnia: 2015-10-07 21:42:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mila i konkretna, uratowała mnie przed odsiadką w więzieniu, skuteczność 100% :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2015-09-16 19:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat prowadziła mojemu ojcu sprawę przeciwko ZUS-owi. Oczywiście nie chcieli przyznać tacie emerytury, a każdy adwokat odmawiał prowadzenia sprawy bo się bał urzędników!! dopiero Pani mecenas Gogulla fachowo sie nią zajela przed SR Gliwice a tata wreszcie cieszy się z zasłużonej emerytury!!! godna polecenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-07-24 15:04:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super adwokat, pani Paulina pomogla mi wygrac sprawe, swietna komunikacja, pelen profesjonalizm, POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mika dnia: 2015-04-05 10:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat szybko, sprawnie i w rozsadnej cenie doprowadzila do przyznania mi dozoru elektronicznego.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-03 10:55:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas wybroniła mnie przed bezpodstawnymi zarzutami prokuratury. Sprawa wprawdzie nie została umorzona, ale po trzech rozprawach zakonczyla sie wyrokiem UNIEWINNIAJĄCYM. Życze każdemu adwokata tak walczącego o interesy swojego klienta!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2015-02-26 23:41:07 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją