Opinie o Pos-Mix Dawid Rutkowski Uniejów

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pos-Mix Dawid Rutkowski

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi Posadzkarz 
Adres: Wielkopolskie, Uniejów Klonowa18
Telefon: 785981965 Kom. 785981965
Adres e-mail: posmix(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
NIP:
6681937141
Opis działalności: Posadzki maszynowe wylewki betonowe jastrych. Firma zdobywała doświadczenie od 2009roku. 667433201 Słowa kluczowe: Wylewki betonowe posadzki maszynowe wylewanie posadzek jastrych mixokret solidna firma gwarancja jakości

Ocena: 92% pozytywna 13x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 13x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 10x 1x 1x
Ceny usług: 100% niskie 8x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 1562
Data utworzenia profilu: 2015-10-04 14:48:34
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-11 15:14:37 

Opinie o Pos-Mix Dawid Rutkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i fachowa obsługa. Pan Dawid doradził, wyliczył i wykonał wylewki zgodnie z umową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dostaliśmy pisemną gwarancję na 10lat
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2018-01-14 15:05:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy godni polecenia, solidni i dokładni.Firma wykonywała posadzkę w naszej świetlicy wiejskiej,jesteśmy zachwyceni precyzją, dokładnością, znajomością tematu i podejściem do sprawy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia Krupińska dnia: 2017-04-10 21:13:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Prace wykonane w terminie, jakość bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZGKiM w Warcie dnia: 2017-04-07 13:40:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę.Posadzki zrobione bardzo dobrze i w umówionym terminie.Cena również ok.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2016-08-12 21:34:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme wybrałem po przeczytaniu opinii lecz szczerze to bardzo żałuje. Robota wykonana szybko i bardzo nie dokładnie. Wszystko robione w pośpiechu. Nie polecam!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Miał wykonawca podjechać i zwodzi mnie kilka tygodni
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2016-07-18 08:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pos mix . panowie znają się na tym co robią. Posadzki wykonane w nalezyty sposób.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 2016-07-17 17:23:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam jestem bardzo zadowolony z wylanych posadzek przez firmę Pos-Mix Dawid Rutkowski było to bardzo szybko i solidnie wykonane bardzo zgrana ekipa znająca się na tym co robi na pewno są godni do polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dominik dnia: 2016-05-12 21:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Państwu tą firmę. Czwórka młodych zgranych chłopaków każdy wie za co się zabrać i dlatego bardzo szybko wykonali wylewki u mnie w domu 140m2.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: Brak zastrzeń
Opinia dodana przez: Stanisław Jędrzejczak dnia: 2016-05-11 15:12:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna robota, szybko i solidnie. Polecam bez obaw o wykonanie.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby korzystać.
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-05-10 06:39:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Dawida. Wykonali u mnie posadzki w dwóch lokalach w Wiśniowej Górze i do dziś jestem zadowolona. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-18 23:17:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedna z najlepszych firm budowlanych z jakimi mialem do czynienia. Szef bardzo sympatyczny i pomocny, potrafi profesjonalnie doradzic w razie watpliwosci. Wylewka idealna. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2016-03-13 19:45:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma. Jakosc wykonywanych ualug naprawde wysoka i godna polecenia. Nie mam zadnych zastrzeżeń do wykonanej wylewki. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2016-03-06 18:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość usług tej firmy jest naprawdę wysoka. Wylewka nie pęka, nic złego się z nią nie dzieje. Bardzo solidni pracownicy. Wszystko poszło bardzo sprawnie i szybko. Znają się na tym co robią i widać, że maja doświadczenie. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2016-01-25 23:42:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma jak najbardziej godna polecenia solidna i zgrana ekipa, która w kilka godzin wykonała u mnie posadzkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janusz dnia: 2015-10-04 14:50:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją