Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DESTINY

Zawód: Fryzjer 
Adres: Wielkopolskie, 61-707 Poznań Libelta 34
Telefon: Kom. 0886 121 121
Adres e-mail:
Strona internetowa: www.salondestiny.pl
Opis działalności: Salon Fryzjerski Słowa kluczowe: Fryzjer, Stylista

Ocena: 84% pozytywna 21x 4x

Jakość usług: 95% wysoka 22x 2x 1x
Terminowość: 86% bez zastrzeżeń 20x 1x 3x
Ceny usług: 93% niskie 15x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 5855
Data utworzenia profilu: 2010-12-14 21:06:51
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-08 07:51:24 

Opinie o DESTINY

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w tym salonie w środę, umówiłam się na dość skomplikowany zabieg na który dość długo się szykowałam ale zawsze brakło mnie odwagi. Chciałam zrobić odbarwianie koloru i nowy kolor na jednej wizycie. Muszę przyznać, że nie trwało to krótko jednak efekt jest powalający. Na uwagę zasługuje również bardzo miła atmosfera.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fiona dnia: 2017-10-20 23:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!! Na wizytę trzeba poczekać nawet 2 tygodnie ale dla mnie to nie był duży problem ponieważ większym było odnalezienie naprawdę salonu na najwyższym poziomie. Długo błąkałam się po poznańskich pseudo stylistach polecanych w internetach aż w końcu postanowiłam popytać w pracy koleżanek i tak oto zjawiłam się w salonie destiny. Miałam naprawdę spore wyobrażenia i liczyłam na bardzo dobre, kreatywne podejście. Nie zawiodłam się ! skomplikowana koloryzacja jest naprawdę bardzo ładna i czuje się w niej o 10 lat młodsza :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jandia dnia: 2017-09-26 13:18:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ciężko jest umówić się na strzyżenie (do kogokolwiek), ale może moja decyzja o tym aby więcej nie korzystać z usług Destiny komuś pomoże. Negatywna opinia jest spowodowana tym, że odwołano mi strzyżenie i zaproponowano inny termin (tydzień później, zgodziłem się). Gdy przyszedłem na umówiony dzień i godzinę okazało się, że nikt mnie nie zapisał, w ogóle nie było mnie w kalendarzu w żaden dzień tygodnia o żadnej godzinie. Braku szacunku do mnie i mojego czasu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-09-13 15:46:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z mojej pierwszej wizyty. Po krótce mogę powiedzieć, że salon jest przepiękny a atmosfera bardzo miła i profesjonalna. Poddałam się zabiegowi koloryzacji wraz z pielęgnacją na moje długie i dość zniszczone włosy. Dziś jest 7 dzień a włosy cały czas piękne jak godzinę po wyjściu z salonu. Kolor piękny i ceny nie wygórowane - na pewno tam wrócę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2017-07-10 21:23:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po wizycie w salonie Destiny. Fryzjerstwo na najwyższym poziomie to mogę stwierdzić ze 100% pewnością. Zażyczyłam sobie sombre i asymetryczne strzyżenie . Wyszło poprostu fenomenalnie - nic dodać nic ująć !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pink88 dnia: 2017-06-15 19:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie i na temat z mojej wizyty 3 marca 2017 : Salon wybrałam z polecenia, dojazd i parking ok ale na ulicy noskowskiego więc trzeba dojść. Salon bardzo klimatyczny - ładnie i ciekawie urządzony. Czystość ok widać że tu się starają bardzo. Wybrałam dla siebie fryzurę z opcją prostowania włosów bo oni niestety nie mają opcji przedłużania w ofercie. Koloryzację pozwoliłam dobrać fryzjerce. Całość trwała bardzo długo (2,5h)a ja nie lubie niestety czekać . Efekt tu duże zaskoczenie koloryzacja i prostowanie wyszło naprawdę ładnie natomiast cięcie na 5 z małym minusem. Ogólnie muszę przyznać że to salon z najwyższej półki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna Dark dnia: 2017-04-04 08:38:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam do tego salonu przez wiele lat, niestety byłam zmuszona zrezygnować. Ze wzgledu na bardzpo wysokie ceny i ciągłe zastanawianie się ile tym razem będę musiała zapłacić 300, 350 zł czy może więcej...uważam, że to przesada. na dodatek właścicielka nie słucha klientek i tak robi po swojemu i upiera się ,że ma rację, a chodzi przecież o to, aby się dobrze czuć. Zauwazyłam również, że farba bardzo szybko się zmywa... trochę rzeczy się nawarstwiło ...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-24 11:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam pozytywne opinie - salon bardzo dużą uwagę przykłada do finalnego efektu i robi to z dużą dbałością o szczegóły - poza tym bardzo profesjonalne podejście - porostu czułam się wyjątkowo. Na pewno nie była to moja ostatnia wizyta w destiny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-28 13:06:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zależało mnie na świetnej fryzurze ( ślub siostry) podpytałam moja kosmetyczkę gdzie będę zadowolona najbardziej z fryzjera - podała 3 telefony do salonów które Jej zdaniem są godne polecenia. W Destiny termin był najszybciej - umówiłam się - poszłam i.... Jestem BARDZO zadowolona !!! Właściwie to nie musiałam nic proponować - kilka pomysłów Fryzjerki z Destiny odrazu dla mnie wybrały i wyszło poprostu świetnie za co jestem MEGA wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: JJ dnia: 2016-05-11 17:34:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam porównanie do kilku salonów w dużych miastach jeśli chodzi o prostowanie i farbowanie włosów (od tych 2 jestem uzależniona ;) Napewno trzeba im przyznać, że farby są najwyższej jakości - nie chodzi mi tutaj o kolor ale o to jak zachowują się na moich włosach w ciagu kilku tygodni. Napewno Destiny wypada pod tym względem najlepiej. Bardzo lubie też jak Fryzjerki dbają i zdrowie włosa - moje po tylu latach koloryzacji wymagają szczególnej pielęgnacji. Jednym słowem bardzo polecam salon fryzjerski Destiny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Berta dnia: 2015-11-25 13:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli dobry fryzjer w Poznaniu to Destiny na pewno jest w pierwszej trójce - byłam na strzyżeniu i prostowaniu - wyszło pięknie !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andzia dnia: 2015-08-07 09:46:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoko oceniam przede wszystkim umiejętności z zakresu farbowania włosów, jak dla mnie ciągle są numerem 1 w Poznaniu pod tym względem. Ze strzyżenia też jestem bardzo zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wiernaKlientka dnia: 2015-02-17 19:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak bardzo pozytywnie mogę podsumować koloryzację którą zrobiły na moich włoskach Panie z destiny. Mam dość słabe włosy i dlatego zawsze podchodzę do zmian bardzo ostrożnie. Koloryzacja nadała fajny blask moim włosom i jestem po prostu zauroczona ich nowym stylem, (koleżanki od razu błagały o namiary ale nic z tego ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-04-21 20:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Reasumując moją wizytę w salonie fryzur destiny: szybko, miło i ładnie. Jestem umówiona teraz na koloryzacje bo słyszałam, że ładnie potrafią dobrać kolory.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: CinCin dnia: 2013-07-26 10:10:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładnie wyszedł odcień jaki poprosiłam. Do tej pory nosiłam jednolite kolory a tu zmiana na świetliste refleksy i od razu w pracy wszystkie koleżanki chciały numer do destiny, ....ale nic z tego ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gryczana dnia: 2013-07-25 18:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wizytę umówiłam się ponieważ czytałam wiele pozytywnych wypowiedzi o salonie. Przed usługą odbyłam rozmowę z fryzjerką w której dokładnie ustaliłyśmy co będziemy robiły z włosami. Zdecydowałam się na jasne refleksy i wyszło FENOMENALNIE ! Naprawdę z całego serca polecam wszystkim wizytę w salonie. Jedyny minus to szukanie miejsca parkingowego - wiadomo centrum miasta ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Yerba37 dnia: 2013-06-17 22:31:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godzinkę temu wróciłam z koloryzacji w destiny. Jestem bardzo zadowolona. Usługa trwała dość długo około 2,5 godziny ale warto było być cierpliwym - kolory naprawdę ładne a włoski lśniące.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KJ dnia: 2013-06-05 21:22:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam koloryzacje włosów w tym salonie. Mam delikatne włosy i zawsze na pierwszym miejscu stawiam ich kondycje. Zrobiłam mały wywiad wśród moich koleżanek chodzących do destiny i dowiedziałam się że korzystają z dobrych włoskich farb do włosów. Koloryzacja niedroga a efekt bardzo dobry. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: girlPoznan dnia: 2013-05-18 23:42:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do salonu wybrałam się ponieważ zobaczyłam co potrafią na włosach mojej siostry ( zawsze miała problem z fryzurą i fatalny kolor). Po jej powrocie z koloryzacji i cięcia umówiłam się od razu na kolejny tydzień. Zawsze nosiłam długie ciemno-brązowe włosy ale chciałam zmiany ! Panie z Destiny ( Monika i Weronika) przeprowadziały ze mną dość długą rozmowę - co chciała bym zmienić i zdecydowałyśmy, że zmieniamy kolor na ciemny bląd !!! dla mnie to dość duży szok ponieważ nigdy nie nosiłam blondu. Zabieg trwał dość długo i miałam przyznam się, że miałam DUŻEGO stracha jak to wszystko się działo ( w salonie panuje dość duży ruch i wszyscy są zabiegani), po 2 godzinach SZOK !!!! KOLOR marzenie !!! + naprawde świetne asymetryczne cięcie włosów !!! ps. mój mąż oczarowany "nową" żonką ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ashanti dnia: 2013-05-02 18:31:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie Destiny dobrze są traktowani klienci , którzy odwiedzają ten salon pierwszy lub drugi raz. Po kilku wizytach pani Magda już się zdecydowanie mniej przykłada. podczas ostatniej wizyty byłam umówiona na koloryzację balejaż jednak co chwila pani Magda zostawaiła mnei na fotelu i odbierała telefony po czy stwierdziła ze balejaż zrobimy innym razem(bo zajmuje zbyt duzo czasu) tylko że ja w tym celu przyszłam a czas który miał zostać poświęcony mi poświecono na odbieranie telefonów. Dzięki temu takze mycie głowy było skandaliczne własciwie tylko spłukanie farny i odżywka na 2 minuty. Traktowanie klienta zenujące. Oczywiscie zostałąm podliczona za cała usługę razem z masażem mimo ,z e podstawowych rzeczy w niej brakowało. Traktowanie praktykantek przez włąscicielkę salonu jest upokarajace, klienci czują się nieswojo jak w ich obecności pani Magda "poucza" z wyższością praktykantki. Zdecydowanie odradzam wizyte w salonie pierwsze kilka razy ok ale z czasem stalych klientów źle się ta traktuje. Kawa dla czekajacych na spóźnioną wizytę tez jest proponowana dla wybranych widocznie obowiązuje w tym salonie jakaś selekcja , przez co dużo tracą.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacja jest zawsze winą klienta
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2012-12-13 19:07:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do salonu trafiłam ponieważ poleciła go moja znajoma która chodzi do destiny od 2 lat. Postanowiłam iść na całość i oddałam się na koloryzację z której jestem bardzo zadowolona ! moge jedynie polecać !
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2012-10-16 23:05:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: początkowo bardzo zadowolona z cięcia włosów, aczkolwiek z farbowania, z podejścia do klienta, z atmosfery w salonie, absolutnie NIE. o farbowaniu Panie nie mają pojęcia, nakładają to co im się wydaje, nie uwzględniając zupełnie tego co chce klientka. za zły efekt obarczają oczywiście klienta.. reklamację niby uwzględniają, ale z "fochem", i uprzejmość już się w tym momencie kończy.generalnie początkowo sprawiają bardzo miłe wrażenie, wsłuchują się w to co chce klient, ale z każdą następną wizytą jest już tylko gorzej. podejście do praktykantek też pozostawia wiele do życzenia, jest to w sumie ich prywatna sprawa ale jak człowiek widzi w jaki sposób PANIE z salonu zwracają się do uczennic to krew mnie osobiście zalewa... NIE POLECAM. strata pieniędzy i nerwów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-31 11:08:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę w 100% polecić ten salon fryzjerski! 100% zaufania i zero "niespodzianek"...piszę o strzyżeniu, bo nigdy tam nie koloryzowałam włosów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Miga dnia: 2011-01-16 11:53:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam w Destiny 2 razy pierwszy raz na cięciu, drugi koloryzacji ---> jestem bardzo zadowolona z usługi i jakości farb na jakich pracują. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelina dnia: 2010-12-29 21:29:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam z polecenia i polecam ten salon w 100% wyszłam z bardzo dokładnym cięciem na głowie ( które wyglądało dokładnie jak sobie zażyczyłam).
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola33 dnia: 2010-12-14 21:10:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją