Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Marzena Rucińska

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-656 Wrocław Rybacka 7/405
Telefon: Kom. 796-697-025
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-rucinska.pl
Strona internetowa: www.adwokat-rucinska.pl
NIP:
697-208-41-86
Opis działalności: zakres prowadzonych spraw: prawo cywilne, rodzinne, karne, wykroczenia, gospodarcze, spółki, nieruchomości, odszkodowania, Słowa kluczowe: adwokat, kancelaria, pozew, apelacja, porady prawne, opinie prawne, sprawa sądowa, rozwód, separacja, alimenty, kontakty z dzieckiem, podział majątku, spadek, zachowek, nieruchomość, szkoda, odszkodowanie, zadośćuczynienie, prawo karne

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 7x 2x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 2604
Data utworzenia profilu: 2014-12-10 19:36:20
Data ostatniej aktualizacji: 2016-05-02 13:16:22 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Marzena Rucińska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawie która wydawała mi się trudna Pani Mecenas dodawała otuchy , pilnowała terminów, nie wahała się zdyscyplinować. Po mistrzowsku interpretowała pisma i intencje, potrafiła odpowiednio na nie zareagować. Zawarliśmy ugodę. Dziękuję Pani Mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Forgacz Krzysztof dnia: 2017-08-25 07:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystkim polecam usługi Pani Mecenas, w końcu znalazłam rzeczowego, kulturalnego i cierpliwego adwokata, który za przystępną stawkę skutecznie poprowadzíł niezwykle ważną dla mnie sprawę. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-03 23:33:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas w sposob bardzo profesjonalny zajęła sie moja sprawa. W prosty i rzeczowy sposob przedstawiła mi moje możliwości, a następnie szybko i skutecznie doprowadziła sprawę do końca. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2016-05-10 11:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. konkretna fachowa. Szybko działa i zawsze można się z nią na bieżąco skontaktować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J.K. dnia: 2015-04-15 20:06:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Mecenas. Moją sprawę załatwiła szybko, skutecznie, profesjonalnie. Wszystko dokładnie wytłumaczyła, dzięki czemu uzyskałam pełną informację w interesującej mnie sprawie. Godny polecenia Adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-03-09 11:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas trafiłem szukając porady w sprawie zachowku. Dokładnie wszystko mi wyjaśniła i odpowiedziała na każde pytanie. Zaufałem jej na tyle, że zleciłem jej prowadzenie sprawy, którą dla mnie wygrała. To mówi samo za siebie, polecam Panią Mecenas w 100 %.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2014-12-30 19:57:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim przypadku 100% skuteczności!Jak najbardziej polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-18 18:11:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki fachowym poradom Pani Marzeny uniknąłem błędnych zapisów w akcie notarialnym zakupu nieruchomości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-12-14 21:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z p. Marzeną po raz pierwszy współpracowałam przy okazji zakupu nieruchomości, powierzając jej weryfikację wszelkich dokumentów związanych z planowaną transakcją. Z uwagi na profesjonale podejście p. Marzeny do tematu, z pewnym przekonaniem powierzyłam Jej kolejne sprawy, a także polecam Ją moim znajomym, dla których dotychczas p. Marzena z powodzeniem prowadziła sprawy odszkodowawcze oraz rozwodowe. Dzięki mojej oraz moich znajomych współpracy z p. Marzeną, postrzegam ją jako specjalistę w swoim zawodzie, będącym rzetelnym, konkretny, zawsze przygotowanym do działania, a co najważniejsze skutecznym prawnikiem, który potrafi doradzić i wykazuje się cierpliwością w stosunku do swoich klientów i dręczących ich wątpliwości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-12-13 17:07:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją