Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Uniwersytecka Studencka Poradnia Prawna WPiA UKSW

Zawód: adwokaci i radcy prawni Prawnik 
Adres: Mazowieckie, 01-938 Warszawa Wóycickiego 1/3/17
Telefon: 22 569 97 30
Adres e-mail: poradniaprawnawpia(małpa)uksw.edu.pl
Strona internetowa: http://www.poradniaprawnawpia.uksw.edu.pl
Opis działalności: Uniwersytecka Studencka Poradnia Prawna Słowa kluczowe: prawo

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 846
Data utworzenia profilu: 2016-04-12 22:35:49
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-12 22:35:49 

Opinie o Uniwersytecka Studencka Poradnia Prawna WPiA UKSW

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra poradnia. Rzetelni i terminowi. Bardzo sprawni. Pomagali mi na każdym etapie sprawy spadkowej. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2018-06-13 13:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko na temat, zaangażowani, mili, pomocni i znający się w temacie. Bardzo mi pomogła porada
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz Szyn dnia: 2018-04-24 17:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawnie i Profesjonalnie. Uzyskałem pełnie informacje na temat, który mnie interesował. Dziekuje i Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-19 13:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolony z pomocy, jaką otrzymałem w Poradni Prawnej UKSW. Osoby, która mnie przyjęły i prowadziły moją sprawę były bardzo uprzejme, na podstawie mojej relacji sporządziły stan faktyczny sprawy, a po kilku dniach mogłem już odebrać gotową poradę. Dodam, że porada była napisana w sposób bardzo profesjonalny a jednocześnie w sposób zrozumiały dla przeciętnego, nieobeznanego w prawniczym świecie człowieka, czyli takiego jak ja. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że poleciłbym Poradnie każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-01-31 13:00:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam korzystanie z usłuG UKSW, pomoli mi przy podziale spadku. Byłem bardzo zadowolony bo dzieki nim wygrałem ja a nie moja siostra.Sam bym sobie nie dał rady z tym. No i są za darmo a to duży plus dla mnie. Dzieki uksw!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2018-01-03 20:20:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony profesjonalizmem ze strony studentów oraz tym jak szybko wszytsko poszło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-16 15:26:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w poradni jeszcze w zeszłym roku. Osoby, które mnie przyjęły były przygotowane do spotkania, wyjaśniły mi wszystko w sposób jasny dla prostego człowieka. Na kolejnym spotkaniu, dostosowanym do moich godzin pracy, dostałam już gotowe dokumenty, w odpowiednich ilościach kopii, zaadresowane, gotowe do wysłania. Pismo było napisane bardzo fachowo. Jeśli będę miała jeszcze kiedyś jakiś problem prawniczy na pewno zgłoszę się na UKSW. W żaden sposób nie odczułam u nich, ze jestem traktowana gorzej bo nie płace za ich poradę. Byli bardzo zaangażowani, odpowiadali na każde moje pytanie. Moja siostra też tam poszła i też jest bardzo zadowolona z tego jak się wszystko skończyło dzięki ich pomocy. Obie bardzo dziękujemy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2016-07-12 11:21:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do poradni przyszłam w sprawie zbyt wygórowanego honorarium. Nie moglam tyle zapłacić,nie stać mnie. W poradni zebrano ode mnie wszystkie informacje. W czasie pierwszej wizyty już mi pomogli. Na kolejny raz byłam już umówiona po odbiór porady na piśmie. Czekałam dwa tygodnie , szybkość oceniam srednio,bo moglo być szybciej. Ale nie było zle. Polecam szczególnie wybrać się na dyżur w czwartek do pani Aleksandry. To osoba z duża wiedzą i jest komunikatywna. Od razu wiedziała co zrobić, dobrze wyjaśniła mi cala sprawę i różne opcje co mogę zrobic. Do tego była mila. Napewno przyjdę do niej ze sprawą spadkowa. Co najważniejsze porady sa za darmo. Nawet jak zapytałam ile place to nic ode mnie nie wzięła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2016-04-19 16:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem okazję korzystać z usług poradni na UKSW. Byłam bardzo zadowolony z obsługi. Miła atmosfera, merytoryczni konsultanci. Moja sprawa została załatwiona w ciągu tygodnia. Napisane przez nich pismo było bardzo trafne, bo udało mi się odzyskać pieniądze. Bardzo serdecznie polecam - widać, że chcą pomóc i przy tym potrafią to zrobić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2016-04-12 22:38:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją