Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

JUSTYNA ŁABENTOWICZ KANCELARIA ADWOKACKA

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-114 Wrocław, Opole, Jelenia Góra Wrocław Odrzańska 24-29/9
Telefon: 71 343 34 00 lub 71 343 33 78
Adres e-mail: justyna(małpa)labentowicz.com
Strona internetowa: www.labentowicz.com
NIP:
894-288-78-69
Opis działalności: Opole, ul. 1 Maja 77, I p. Hotelu 'Weneda' (po uprzednim umówieniu spotkania) Słowa kluczowe: adwokat Wrocław, adwokat Opole, adwokat Jelenia Góra, prawo karne, tymczasowe aresztowanie, rozwód, podział majątku, pozew o zapłatę, dział spadku, zachowek, odszkodowanie, zadośćuczynienie, kontakty z dzieckiem, alimenty, błąd medyczny

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1456
Data utworzenia profilu: 2015-11-19 20:42:44
Data ostatniej aktualizacji: 2016-04-04 21:15:39 

Opinie o JUSTYNA ŁABENTOWICZ KANCELARIA ADWOKACKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo naprawde bardzo zadowolona z usług Pani Justyny. Sprawa z pozoru wydała się łatwa, jednak już na początku pojawiły się schody (robienie trudności strony przeciwną). Pierwsza rozprawa zakończyła się wygraną jednak strona przeciwna wniosła odwołanie więc troszkę mi zaczeły grać nerwy - w ostateczności wygrałyśmy rownież drugą rozprawę już przed Sądem drugiej instacji - za co dziekuje i bardzo serdecznie polecam. Pani Justyna jak i kancelaria bardzo przyjazna dla klienta, dokładna, terminowa i elastyczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-10-06 08:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna obsługa spraw karnych. Śmiesznie i na wesoło aby klient się nie denerwowal i nie myślał o przestępstwie i skutkach. Sama przyjemność. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-07 17:07:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pragnę polecić Panią mecenas Justynę Łabentowicz.Osoba konkretna i kompetentna.Pani mecenas prowadziła moją sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym. Rozprawa zakończyła się ze 100 % skutecznością na moją korzyść. Pełny profesjonalizm.Polecam. Leszek Kędzierski
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-07 10:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Justyna Łabentowicz jako mój pełnomocnik w sprawie karnej w której ja byłem oskarżony a oskarżyciel domagał się ukaranie mnie bardzo wysoka karą pieniężną i pozbawieniem wolności na wiele lat. W trakcie kilkuletniego procesu, wykazała całkowitą bezzasadność oskarżenia co Sąd w pełni potwierdził .Skarżący musiał pokryć wysokie koszty sądowe i zwrócić mnie niewielką sumę którą opłaciłem za pełnomocnictwo.Pani Justyna Łabetowicz prowadziła sprawę niezwykle kompetentnie ,wykazując wszechstronną wiedzę prawniczą oraz procesową.Gorąco polecam Panią Mecenas !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Stanisław Jodłowski dnia: 2016-04-04 21:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas prowadziła kilka moich spraw o odszkodowanie po wypadkach komunikacyjnych. Wszystkie zakończyły się wypłatą odszkodowań w całości. Pełny profesjonalizm i rzetelność. Bardzo polecam. Naprawdę warto.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. Semenowicz dnia: 2016-04-04 21:09:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Justyna Łabentowicz prowadziła moją sprawę o odszkodowanie po wypadku samochodowym. W Sądzie Apelacyjnym dzięki profesjonalnemu przygotowaniu rozprawa przebiegła sprawnie z pozytywnym dla mnie efektem końcowym.Polecam wszystkim. Leszek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-31 11:03:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pani mecenas prowadziła moja sprawę o odszkodowanie po wypadku, która zakończyła się wypłata całości odszkodowania. Pełen profesjonalizm i rzetelność. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Nati dnia: 2016-03-21 21:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam . Pani mecenas wyciągneła mnie z aresztu śledczego w szybkim czasie . Miałem trzy sprawy . Wszystkie wygraliśmy . Bardzo konkretna i sympatyczna osoba . Miałem wiele szczęścia że trafiłem na tak dobrego prawnika . Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Augustyn dnia: 2016-03-20 15:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Łabentowicz prowadziła i prowadzi trzy moje sprawy. Jedna ze spraw o wypłatę całości z tzw. Polisolokat zakończona pełnym sukcesem w drugiej instancji. Całość wypłacona. Dużą pomoc okazała aplikantka Żaneta Kulczyńska. Pełny profesjonalizm w wykonaniu pani mecenas. Dwie dalsze sprawy w toku. Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2016-03-02 21:43:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją