Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Damian Bomerski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 50-072 Wrocław Pawła Włodkowica 4
Telefon: 713075295
Adres e-mail: kancelaria(małpa)bomerski.pl
Strona internetowa: www.bomerski.pl
NIP:
8992237636
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka z siedzibą we Wrocławiu Słowa kluczowe: adwokat, adwokat wrocław, obrońca wrocław, pełnomocnik wrocław

Ocena: 100% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 6x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1742
Data utworzenia profilu: 2014-02-22 00:56:11
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-24 00:22:43 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Damian Bomerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, rzeczowo, w miarę szybko i konkretnie, bez owijania w bawełnę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-16 15:34:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny adwokat, bez owijania w bawełnę, szybko się dogadaliśmy i obecnie korzystam już od 3 miesięcy, polecam. Trafiłem przez dobre opinie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-28 16:18:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, porada wystarczyła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-28 11:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgodnie z ustaleniami. Zawsze dobry kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-01-25 15:08:31 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opóznienie póki co niewielkie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ann dnia: 2014-10-08 23:40:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny przeciętne, sprawa załatwiona sprawnie i szybko
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: G. dnia: 2014-09-15 13:36:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentnie i od A do Z.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldi dnia: 2014-08-10 23:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko w porządku. Wyrok też ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-07-29 00:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terminowość u adwokata bardzo ok, szybko i profesjonalnie. Gorzej, że czekaliśmy aż sąd wyznaczy termin przez 3 miesiące. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edw. dnia: 2014-05-26 21:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna porada i dobrze poprowadzona sądowa batalia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-04-15 15:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny są ok w porównaniu do konkurencji. Sprawa rozwodowa, szybko poprowadzona. Na pewno jak będę kiedyś potrzebować to polecę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2014-04-01 00:06:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat godny polecenia. Na pewno jeszcze skorzystam w razie potrzeby.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 20:13:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją