Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

elektryk24.net

Zawód: elektroinstalacyjne usługi Elektryk 
Adres: Małopolskie, 30-557 Kraków Limanowskiego 31
Telefon: 12 350 29 00 Kom. 511 22 55 00
Adres e-mail: info(małpa)elektryk24.net
Strona internetowa: www.elektryk24.net
NIP:
794-117-85-44
Opis działalności: Instalacje elektryczne dla domu i firmy- usługi elektroinstalacyjne Słowa kluczowe: elektryk kraków,pogotowie elektryczne kraków, elektryk 24 kraków,instalacje elektryczne kraków,domofony kraków, alarmy kraków

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 18x 3x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 4169
Data utworzenia profilu: 2011-12-01 17:22:53
Data ostatniej aktualizacji: 2016-02-03 12:04:57 

Opinie o elektryk24.net

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana profesjonalnie ,kultura pracowników na wysokim poziomie. Nie mamy żadnych zastrzeżeń do jakości wykonanej pracy,która wykonana została perfekcyjnie:w określonym wcześniej terminie,na jasno przedstawionych warunkach . Polecam wszystkim i serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna Jarocka dnia: 2017-04-10 20:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trudno firmy nie polecić. Wykonawcy niesłychanie kompetentni (modernizacja instalacji w bloku z lat 80-tych; wszystkie zaplanowane przeróbki wykonane na medal, panowie dodatkowo doradzają ), profesjonalni (świetny kontakt, trzymanie się ustalonych terminów, usunięcie gruzu) i przy tym wyrozumiali/życzliwi dla pogubionego miejscami zleceniodawcy. Orientacyjny kosztorys, podany przed pracami, był aktualny do końca, chociaż same prace okazały się być trudniejszymi niż się zapowiadało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: KW dnia: 2017-03-01 21:11:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka realizacja zlecenia wymiany oswietlenia na oszczedne LED.Fachowe doradztwo.Polecam firme.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wieslaw dnia: 2017-02-20 12:05:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam tę firmę. Miałam awarię prądu w starym budynku. Kilka lat temu remont mieszkania przeprowadziła bardzo nieprofesjonalna firma, stara instalacja była nieprawidłowo połączona z nową, puszka z kluczowymi przewodami została zamurowana w ścianie, tak że było ogromnie problematyczne jej odnalezienie. Elektryk polecony przez administratora budynku nie poradził sobie ze zlokalizowaniem źródła problemu. Na szczęście pan Krzysztof z firmy elektryk24.net uratował sytuację. Bezbłędnie zlokalizował źródło awarii, bardzo sprawnie i profesjonalnie poradził sobie z naprawą. Dziękuję i bardzo polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2016-05-21 15:30:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki kontakt i wstępna wycena poprzez email. Punktualność, staranność i 100% satysfakcji po robocie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2016-04-17 19:59:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Firme Panów Szlachetków. Instalacja elektryczna, monitoring, telewizja wszystko świetnie zaprojektowane i wykonane.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-27 12:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Wszystkie prace zostały wykonane w umówionym terminie. Co więcej widać ze wiedzą co robią. Panowie polecili mi kilka ciekawych rozwiązań przy instalacji elektrycznej. Naprawdę warto! Ceny nie najniższe ale jak ktoś chce mieć dobrze zrobione to warto zapłacić więcej ale raz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wioleta.krakow dnia: 2016-02-22 20:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam się z Wami podzielić moimi doświadczeniami z wszelkiego typu "fachowcami" i "wykonawcami". Nie obrażając nikogo - było to dwuletnie pasmo nieustającego użerania się z wykonawcami, którzy olewali klienta, partolili robotę itd. Taka sytuacja, że umawialiśmy się z ekipą, a ona nie przyjeżdżała, nikt nie odbierał telefonu, jednym słowem totalna olewka - to norma. Myślałam, że nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć - otóż byłam w błędzie! Kolega polecił elektryka. Zleciliśmy instalacje elektryczna , alarm i domofon. Panowie narzekali na nadmiar prac , ale zgodzili się na pracę u nas. Przyjechali o umówionej porze (miłe zaskoczenie)i zakończyli instalacje jak ustalaliśmy a nawet wcześniej. Wszystko wykonane zgodnie z kosztorysem a nawet troszkę taniej bo wyszło mniej kabli. Chyba jedyni którzy jeszcze nie wyjechali do UK. Jesteśmy bardzo zadowoleni i postanowiliśmy polecić firmę pana Krzyska .Naprawdę warto!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-02 23:47:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę, jako jedyna ekipa na budowie wykonali instalacje w terminie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-11 12:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy. Wymiana instalacji elektrycznej w mieszkaniu przeprowadzona sprawnie i szybko. Bardzo dobry kontakt - byłam na bieżąco informowana o postępach prac. Szybka realizacja a na wszystko faktura i brak ukrytych kosztów. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam z Państwa usług :) POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Urszula dnia: 2015-06-07 18:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawnie polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-07 22:48:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W porządku fachowiec - punktualny ,rzeczowy. Cena taka jaką ustalilismy przez telefon. Wykonanie szybciej niż początkowa ocena. Poleacam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-17 11:22:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia jako kompetentny Wykonawca oraz jako Partner Biznesowy. Sprawnie, bezproblemowo i terminowo wykonywane usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MS NETWORKS Michał Sereda dnia: 2014-11-13 15:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia - Szybko, sprawnie, bezproblemowo!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sroobka dnia: 2014-11-13 11:17:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uprzejmy, kulturalny, profesjonalista.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Januszewska dnia: 2014-08-08 13:30:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za owocną współpracę. Firma to godny zaufania partner biznesowy, który wykonuje usługi najwyższej jakości. Prace wykonane przez tą firmę zawsze przebiegają pomyślne i terminowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wspolnota Mieszkaniowa dnia: 2014-07-24 13:16:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna firma dobry kontakt polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-15 12:20:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły kontakt i sprawna realizacja w przystępnej cenie. Z takim podejściem wróże wielu klientów . POLECAMY !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolony dnia: 2014-04-28 17:54:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecona instalacja monitoring, alarm i instalacja elektryczna wykonana szybko i solidnie zgodnie z ustaleniami. Polecam firmę Panów Szlachetków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-20 16:48:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam , awarie zgłosiłem o 7 rano w niedziele, przyjechali w 30 minut i naprawili rozdzielnie elektryczna .Chapeau bas!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek-Kraków dnia: 2014-02-27 08:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwy i solidny fachowiec ! Bardzo dobry kontakt, praca została wykonana w terminie. Zleciłem wykonanie instalacji będąc cały czas w poza granicą UK, nie musiałem wpłacać żadnych zaliczek itp. Panowie super wykonali prace , wystawili rachunek który zapłaciłem przelewem a był z tym problem w innych firmach. Jesteśmy bardzo zadowoleni, gorąco polecamy !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-30 13:03:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obecnie rzadko zdarza się spotkać dobrego i uczciwego fachowca . Kompetentny elektryk i sympatyczny człowiek. Zlecenie wykonał solidnie, w terminie. Materiały w lepszych cenach niż w sklepach i usługa w dobrej cenie . Rzetelna firma !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek z Krakowa dnia: 2014-01-29 13:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Firmą Panów Szlachetków współpracuje od 10 lat. Gorąco polecam Zawsze punktualnie i solidnie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2014-01-16 11:13:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z wielką przyjemnością polecam firmę.Jako jedyni w Krakowie podjęli się wykonania pilnej naprawy przed świętami.Szybko i solidnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Mars dnia: 2014-01-14 11:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za wykonaną instalacje w budynku przy ul. Saskiej . Zlecenie wykonane w terminie zgodnie z kosztorysem. Bardzo dobry kontakt z Panem Krzyśkiem Szczerze Polecam .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Darzycka dnia: 2014-01-14 10:58:44 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją