Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat Łukasz Lecyk

Zawód: adwokaci i radcy prawni  
Adres: Lubelskie, 20-072 Lublin Czechowska 4/321
Telefon: Kom. 605 836 220
Adres e-mail: lukaszlecyk(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-lecyk.pl
NIP:
7123049355
Opis działalności: Kancelaria pomaga osobom fizycznym oraz przedsiębiorcom. Zadzwoń i przedstaw swój problem! Słowa kluczowe: adwokat lublin, adwokat lublin rozwód, adwokat lublin alimenty, adwokat lublin podział majątku, adwokat lublin prawo spadkowe, adwokat lublin prawo pracy, kancelaria adwokacka lublin, adwokaci lublin, skuteczny adwokat lublin

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 12x 3x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4418
Data utworzenia profilu: 2013-11-28 23:19:18
Data ostatniej aktualizacji: 2015-12-24 17:08:10 

Opinie o Adwokat Łukasz Lecyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat prowadził moją sprawę o podziału majątku, uzyskałam korzystne rozstrzygnięcie, p. mecenas wywalczył także zwrot nakładów, które poniosłam na majątek wspólny, polecam, nie mam zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie było reklamacji, wszystko super
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2017-09-06 19:55:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat nie obiecywal zlotych gor, byl szczery, wskazal jakie mam szanse, sprawe wygral za co jestem mu bardzo wdzieczny, dotrzymuje terminow, pisma zlozone na czas, waleczny na sali sadowej, dzieki niemu sad odrzucil wniosek dowodowy pozwanego, ktory byl spozniony, Cena ok, ani mala ani duza, dobrya adwokat musi kosztowac :))podobalo mi sie to ze byl z nim kontakt non stop, polecam tego prawnika z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie reklamowałem niczego
Opinia dodana przez: Roman D. dnia: 2017-02-02 10:56:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec w sprawach rodzinnych, polecam go do rozwodów, alimentów itp.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zadowolona klienta dnia: 2017-01-13 18:36:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec, reprezentantowal mnie w sprawie o rozwód. Przygotowany, punktualny, zadawał pytania, które wykazały kłamstwa i przeinaczenia świadków powołanych przez moją ex żonę. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Qqq dnia: 2016-11-26 22:08:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziekuje Panie Łukaszu za wygranie sprawy o rozwóD!!!! WSZYSTKO SUPER!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ----- dnia: 2016-10-14 11:04:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w 100% polecam! uratowal mnie przed duzym dlugiem i firma windykacyjna, wykryl nieprawidlowosci w doreczeniu mi nakazu zaplaty z e-sadu w Lulinie! duza wiedza!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie bylo reklamacji
Opinia dodana przez: wdzieczny dnia: 2016-08-20 08:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzezen, dobry specjalista i w porzadku czlowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: gall anonim dnia: 2016-06-27 10:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry prawnik :) Dzieki niemu uniknelam splaty przedawnionego dlugu, uplynal mi termin do sprzeciwu od nakazu e sadu ale ugryzl to od innej stron, stwierdzil ze nakaz zostal doreczony na zly adres. jaki final?? doprowadzil do umorzenia egzekucji :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GR dnia: 2016-02-13 09:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten adwokat prowadził moją sprawę rozwodowa, nie moge narzekac, uzyskalam wysokie alimenty, dowiodl, ze moj maz ma duze dochody ale w szarej strefie, ma czas dla klienta, zawsze przygotowany i empatyczny. POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona klientka dnia: 2016-01-16 11:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń. Sprawa zakończona pozytywnie. Odbiera telefon, informuje o sprawie. To cenne bo z innymi adwokatami w tym względzie miałem różne doświadczenia. Solidna 4 + :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: niczego nie reklamowałem ;)
Opinia dodana przez: Anonim2 dnia: 2015-12-09 09:10:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomagal mi w sprawie alimentacyjnej, muj ex strasznie napsul mi krwi, ale udalo sie dostac wieksze alimenty, dobry adwokat, ktora dodawal mi tez otuchy w tych trudnych chwiłach i co najwazniejsze ma rozsadny cennik uslug :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: qwioer dnia: 2015-09-04 17:28:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomugl mi w sprawie rodzinnej konkretnie przy alimentach, spowodowal podwyzszenie alimentow z 200 na 500 zl; dowiodl ze moj maz zarabia wiecej niz ma na papierze, tyle, ze dostaje pieniadze pod stolem :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aasdr dnia: 2015-08-27 10:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WSZYSTKO W JAK NAJLEPSZYM PORZADKU, MLODY I MOZE DLATEGO SIE STARA, SKOMPLIKOWANE ZAGADNIENIA TLUMACZY PROSTYM JEZYKIEM, POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: busia dnia: 2015-01-21 08:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzezen. Rzetelnie zalatwil moja sprawe. Dobry kontakt, ceny do przelkniecia ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-09-18 08:18:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny, rzetelny. Dzieki niemu uzyskalem od swojej bylej firmy odszkodowanie za dyscyplinarne zwolnienie z pracy, ktore nie mialo podstaw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Robert45 dnia: 2014-02-14 08:12:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją