Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

le beuate Bartek Morzyński

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 05-200 Wołomin Duczki Wołomin Przytorowa 114
Telefon: Kom. 784286020
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer stylista Wołomin salon fryzjerski włosy balejage koloryzacja strzyżenie

Ocena: 71% pozytywna 10x 4x

Jakość usług: 76% wysoka 10x 3x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x 3x
Ceny usług: 60% niskie 6x 3x 4x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 3638
Data utworzenia profilu: 2012-03-22 18:15:43
Data ostatniej aktualizacji: 2015-11-15 19:36:18 

Opinie o le beuate Bartek Morzyński

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włosy zostały obcięte a nie ostrzyżone , miał być bob , wyszedł bobek. Wycieniowana dziura, od spodu zrobiony schodek , powinnam stamtąd uciec po pytaniu czy ma pani dużo czasu na układanie włosów i stwierdzeniu, że i tak obetnę po swojemu!
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wołomin dnia: 2017-09-25 14:13:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen szacun dla Pana Bartka. Wie co ma robić. Super Strzyże zarówno kobiety jak i mężczyzn. Ma inne podejście niż wszyscy. Dowcipny i daje super porównania. 100% polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta N dnia: 2017-09-13 18:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze dobrane strzyżenie. Fryzjer wie co robi i robi to z głową. Włosy same się układają. Widać, że to fryzjer z pasją. Zyskał Pan kolejną zadowoloną klientkę. Jakość usługi bardzo wysoka, a ceny niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Diana dnia: 2015-05-28 11:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fryzjer z pasją. doradził mi świetne kolor. Włosy nigdy nie wygadały zdrowiej, a do tego super się błyszczały po regeneracji. Za tak wysoką jakość ceny są na prawdę niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: inka dnia: 2014-11-22 19:53:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki negatyw za całość usługi. Długa droga przed Panem aby dojść do perfekcji??????
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: jesień dnia: 2014-10-27 10:49:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Koloryzacja włosów bardzo zła- źle dobrany kolor , słabe strzyżenie włosów, Pan Fryzjer nie mógł poradzić sobie z ułożeniem włosów. Bardzo wielki negatyw. Nie wspomnę ocenie!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zła dnia: 2014-10-10 08:46:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny fryzjer z pomysłami. Robi coś innego niż wszyscy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-06-21 19:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja byłam dziś u p.Bartka,ostrzygł mi włoski na krótko,układaja się bez modelowania,sam mi doradził obcięcie:) napewno wrócę,ceny bardzoooo ok:)Polecam gorąco:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-21 11:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem tuż po pierwszej wizycie i już wiem, że tam wrócę. Pan Bartek odratował moje włosy po tym jak fryzjerka z innego salonu zrobiła mi na głowie dziwaczne strzępy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-15 20:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny salon. Wadą jest to że na uboczu. Co do Pana Bartka to ma własne zdanie ale wie co mówi. Teraz zaczoł uczyć w szkole więc jest trudno się zapisać :-( Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-17 14:36:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwy fryzjer z pasją. Stylista- doradził mi świetne strzyżenie, a do tego super kolor. Włosy nigdy nie wygadały zdrowiej, a do tego super się błyszczały. Za tak wysoką jakość ceny są na prawdę niskie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-01 16:43:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tragedia! kolor jest szary bez połysku a włosy się nie układają!Koszmar!!!
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-10 21:51:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wreszcie znalazłam swojego fryzjera i jest nim Pan Bartek to prawdziwy stylista ktory przede wszystkim umie słuchac klienta i zawsze cos doradzi Atmosefa super i ceny w granicach rozsadku pozdrawiam J K
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-03 21:32:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bartek Morzyński jest właściecielem salonu le beaute, jednocześnie jest instruktorem fryzjerstwa. Pracował we wielu międzynarodowych firmach, również z modelkami i gwiazdami wielkiego ekranu. Szczególnie polecam strzyżenie i koloryzację w jego wykonaniu. Takiego fryzjera trudno znaleźć!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-22 18:18:27 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją