Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Stachura

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 30-040 Kraków Królewska 11/3
Telefon: Kom. 536 260 716
Adres e-mail: kstachura(małpa)bhs-adwokaci.pl
Strona internetowa: www.bhs-adwokaci.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Prawo karne, prawo cywilne, prawo rodzinne, rozwody

Ocena: 100% pozytywna 17x

Jakość usług: 100% wysoka 17x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 50% niskie 3x 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 3981
Data utworzenia profilu: 2013-09-16 17:33:17
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-20 23:24:40 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Stachura

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli rozwód to tylko o mecenas Karoliny Stachury. Kompetentna, z dużą wiedzą i rozsądnym podejściem! Nie zwodzi, nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko walczy o klienta. Cieszę się że wybrałam współpracę z tą właśnie adwokat mimo ceny, bo usługa warta każdej złotówki !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka M dnia: 2018-07-12 22:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc w sprawie z konwencji haskiej. Dzięki pani adwokat dzieci zostają ze mną i nie muszą wracać do Francji!!!!! Jeszcze raz ogromnie dziękuje!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena Cachard dnia: 2018-07-11 17:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i kompleksowa pomoc. Pani Karolina w sposob dyplomatyczny i profesjonalny załatwia sprawy z zakresu prawa rodzinnego. Adwokat godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewelina Szaraj dnia: 2018-05-16 14:51:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję usługi pani adwokat gorąco polecam. U mnie było tak: najpierw rozwód dzięki pani mecenas stachurze wszystko poszło gładko, mąż najpierw chciał winy sprawa ciągnęła by się nie wiadomo ile ale pani adwokat sprawnie dogadała się z druga strona i wreszcie odpuścili. Podział majątku tez ugodowo, sprawnie i szybko. Zaoszczędzone lata procesowania i spora gotówka. Oprócz tego mogę powiedzieć o pani adwokat ze to dobry i wyrozumiały człowiek. Zero problemow przy współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Exwife dnia: 2018-04-11 18:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam z polecenia znajomego, który wcześniej się rozwodził z pomocą pani adwokat Stachury. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu mojej sprawy o podział majątku. Sprawa zakończyła się ugodą korzystną dla mnie. Adwokatka miała w tym duży udział. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2017-04-06 16:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat od rozwodów i podziału majątku po rozwodzie. Dziękuję za pomoc i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-27 11:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią adwokat na 100% Zgłosiłam się do niej ze sprawą rozwodową, którą poprowadziła bezbłędnie. w chwili obecnej zakończyła się mojansprawa o podział majątku z byłym mężem, która tez prowadziła pani mecenas. Jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z tą osobą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-06 10:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Stachura prowadzi kilka moich spraw - wszystkie one dotyczą działek, granic, drogi koniecznej oraz innych powiązanych. Po moich wcześniejszych złych doświadczeniach z sądownictwem moge powiedzieć że jestem ogromnie zaskoczona a zarazem wdzięczna pani mecenas za ogromny wkład pracy i zaangażowanie w moje sprawy. Pani mecenas mówi zawsze szczerze jak wyglada sytuacja i co można zrobić, a na co nie mogę liczyć bo się nie da. Ostatecznie po działaniach pani mecenas sprawa nabiera innego obrotu. Mogę una pewno polecić tą osobę, jako godną zaufania,uczciwą,skrupulatną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2015-04-17 15:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to kobieta do granic możliwości uciążliwa dla przeciwnika w sprawie, jeśli tego wymaga interes klienta. Zawsze ma plan B. Szczerze polecam. Minusem są stawki, ale nie miałam śmiałości się targować, bo trafiłam do pani mecenas z polecenia i miałam pełne zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mona12 dnia: 2015-01-19 10:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Baranek dnia: 2014-10-21 23:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 04:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższą opinią, ta pani nie obiecuje gruszek na wierzbie, za to robi swoje. Skutecznie trzeba dodać. Dziękuję za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MW dnia: 2014-02-27 23:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i solidny fachowiec. Adwokat, który nie koloryzuje, ani nie ściemnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: soltys dnia: 2014-02-24 20:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pracuje z pasją, a nie tylko dla pieniędzy. Pomaga bezinteresownie także ludziom, których nie stać na adwokata. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną mi pomoc. Bogumiła R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BogR dnia: 2014-02-11 10:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani Mecenas. Kontakt bez zarzutu, terminowość oraz pełne zaangażowanie w prowadzoną sprawę. Dziekuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-01-15 14:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas skutecznie wyciąga z tarapatów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ziolo13 dnia: 2014-01-03 01:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to osoba kompetentna, sumienna i przede wszystkim uczciwa. Ma "ludzkie" podejście do klienta. Konsekwentnie dąży do zrealizowania interesu klienta, ma bardzo dobre pomysły na skuteczne rozwiązanie sporu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozwodnik dnia: 2013-09-16 17:37:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją