Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Stachura

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Małopolskie, 30-040 Kraków Królewska 11/3
Telefon: Kom. 536 260 716
Adres e-mail: kstachura(małpa)bhs-adwokaci.pl
Strona internetowa: www.bhs-adwokaci.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: Prawo karne, prawo cywilne, prawo rodzinne, rozwody

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 17x
Ceny usług: 50% niskie 3x 7x 3x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 4116
Data utworzenia profilu: 2013-09-16 17:33:17
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-20 23:24:40 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Karolina Stachura

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kobieta bardzo rzeczowa, z dużą wiedzą, nieustępliwa. Dzięki niej uzyskałam satysfakcjonujące mnie odszkodowanie za błąd popełniony przez lekarza. Podczas całej procedury bardzo cierpliwie tłumaczyła mi wszystko, nawet po kilka razy. Kontakt bez zarzutu, jak nie odbiera to oddzwania. Odpisuje na maile. Ja mogę z czystym sumieniem polecić współpracę z tą panią mecenas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-04 23:05:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli rozwód to tylko o mecenas Karoliny Stachury. Kompetentna, z dużą wiedzą i rozsądnym podejściem! Nie zwodzi, nie obiecuje gruszek na wierzbie tylko walczy o klienta. Cieszę się że wybrałam współpracę z tą właśnie adwokat mimo ceny, bo usługa warta każdej złotówki !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka M dnia: 2018-07-12 22:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc w sprawie z konwencji haskiej. Dzięki pani adwokat dzieci zostają ze mną i nie muszą wracać do Francji!!!!! Jeszcze raz ogromnie dziękuje!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marzena Cachard dnia: 2018-07-11 17:06:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i kompleksowa pomoc. Pani Karolina w sposob dyplomatyczny i profesjonalny załatwia sprawy z zakresu prawa rodzinnego. Adwokat godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewelina Szaraj dnia: 2018-05-16 14:51:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję usługi pani adwokat gorąco polecam. U mnie było tak: najpierw rozwód dzięki pani mecenas stachurze wszystko poszło gładko, mąż najpierw chciał winy sprawa ciągnęła by się nie wiadomo ile ale pani adwokat sprawnie dogadała się z druga strona i wreszcie odpuścili. Podział majątku tez ugodowo, sprawnie i szybko. Zaoszczędzone lata procesowania i spora gotówka. Oprócz tego mogę powiedzieć o pani adwokat ze to dobry i wyrozumiały człowiek. Zero problemow przy współpracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Exwife dnia: 2018-04-11 18:42:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam z polecenia znajomego, który wcześniej się rozwodził z pomocą pani adwokat Stachury. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu mojej sprawy o podział majątku. Sprawa zakończyła się ugodą korzystną dla mnie. Adwokatka miała w tym duży udział. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2017-04-06 16:56:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat od rozwodów i podziału majątku po rozwodzie. Dziękuję za pomoc i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-27 11:18:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią adwokat na 100% Zgłosiłam się do niej ze sprawą rozwodową, którą poprowadziła bezbłędnie. w chwili obecnej zakończyła się mojansprawa o podział majątku z byłym mężem, która tez prowadziła pani mecenas. Jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z tą osobą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-06 10:53:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Stachura prowadzi kilka moich spraw - wszystkie one dotyczą działek, granic, drogi koniecznej oraz innych powiązanych. Po moich wcześniejszych złych doświadczeniach z sądownictwem moge powiedzieć że jestem ogromnie zaskoczona a zarazem wdzięczna pani mecenas za ogromny wkład pracy i zaangażowanie w moje sprawy. Pani mecenas mówi zawsze szczerze jak wyglada sytuacja i co można zrobić, a na co nie mogę liczyć bo się nie da. Ostatecznie po działaniach pani mecenas sprawa nabiera innego obrotu. Mogę una pewno polecić tą osobę, jako godną zaufania,uczciwą,skrupulatną.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2015-04-17 15:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest to kobieta do granic możliwości uciążliwa dla przeciwnika w sprawie, jeśli tego wymaga interes klienta. Zawsze ma plan B. Szczerze polecam. Minusem są stawki, ale nie miałam śmiałości się targować, bo trafiłam do pani mecenas z polecenia i miałam pełne zaufanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mona12 dnia: 2015-01-19 10:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Baranek dnia: 2014-10-21 23:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-12 04:03:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poniższą opinią, ta pani nie obiecuje gruszek na wierzbie, za to robi swoje. Skutecznie trzeba dodać. Dziękuję za pomoc!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MW dnia: 2014-02-27 23:39:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry i solidny fachowiec. Adwokat, który nie koloryzuje, ani nie ściemnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: soltys dnia: 2014-02-24 20:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas pracuje z pasją, a nie tylko dla pieniędzy. Pomaga bezinteresownie także ludziom, których nie stać na adwokata. Jestem bardzo wdzięczna za okazaną mi pomoc. Bogumiła R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BogR dnia: 2014-02-11 10:38:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pani Mecenas. Kontakt bez zarzutu, terminowość oraz pełne zaangażowanie w prowadzoną sprawę. Dziekuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-01-15 14:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas skutecznie wyciąga z tarapatów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ziolo13 dnia: 2014-01-03 01:47:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas to osoba kompetentna, sumienna i przede wszystkim uczciwa. Ma "ludzkie" podejście do klienta. Konsekwentnie dąży do zrealizowania interesu klienta, ma bardzo dobre pomysły na skuteczne rozwiązanie sporu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozwodnik dnia: 2013-09-16 17:37:14 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją