Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA ADWOKACKA EDYTA SZYMCZYK

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 53-678 WROCŁAW ZIEMOWITA 11A/3
Telefon: Kom. 504 052 358
Adres e-mail: adw.edytaszymczyk(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.adwokat-wroclaw.es
NIP:
894 273 78 22
Opis działalności: prawo cywilne, prawo gospodarcze, prawo rodzinne, prawo karne Słowa kluczowe: tymczasowe aresztowanie, rozwód, alimenty, władza rodzicielska, podział majątku, dział spadku, zachowek, odszkodowanie, zadośćuczynienie, błąd medyczny, apelacja, dobry adwokat prawnik radca prawny Wrocław

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1803
Data utworzenia profilu: 2015-10-16 14:10:24
Data ostatniej aktualizacji: 2015-10-16 14:48:39 

Opinie o KANCELARIA ADWOKACKA EDYTA SZYMCZYK

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam Panią Mecenas. Skutecznie i rzeczowo zajęła się moją sprawą . Gdyby nie pomoc Pani Edyty , moja sprawa dalej toczyłaby się w Sądzie .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Nasiadko dnia: 2016-12-16 15:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłem u Pani Mecenas uzyskać poradę prawną. I jestem mile zaskoczony. Rzetelna i rzeczowa porada. Pani Mecenas poradziła mi jak mogę uniknąć sprawy w sądzie i widać,że nie zależało jej na tym żeby po prostu "naciągnąć" mnie na prowadzenie kolejnej sprawy sądowej. Szczerze polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2016-05-12 12:56:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się cieszę, że polecono mi Panią adw. Edytę Szymczyk. Potrzebowałam pomocy w sprawie sądowej, w której chodziło o odzyskanie sporej sumy pieniędzy od nieuczciwego kontrahenta. Choć wiedziałam, że sprawa nie jest łatwa i wynik może być różny, dzięki profesjonalizmowi Pani Adwokat udało sie wygrać. Dobry pełnomocnik to jednak kluczowa sprawa jeśli jest się zmuszonym do walki w Sądzie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2016-02-22 22:08:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi Pani Mecenas. . Świetny prawnik, profesjonalista, o bardzo dużej wiedzy prawniczej. Jedyna osoba, która włożyła serce, zaangażowanie i swoją wiedzę w rozwiązanie mojej bardzo skomplikowanej sprawy rozwodowej. Wysoka kultura osobista i prawdziwe zainteresowanie problemem klienta oraz sposobem jego rozwiązania. Pani Mecenas należy do tych nielicznych adwokatów, którzy odpisują na wiadomości, oddzwaniają do klienta, pozostają z nim w kontakcie i poświęcają mu optymalną ilość czasu. POLECAM z pełną odpowiedzialnością!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-26 09:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas Edyta Szymczyk to bardzo mądry, uczciwy i skuteczny adwokat.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-25 11:21:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas była moim obrońcą z urzędu. Każdemu się wydaje,ze adwokat z urzędu nic nie zrobi, bo przecież za marną stawkę od państwa szkoda sie wysilać. Ale nie Pani mecenas, podeszła do mojej sprawy bardzo profesjonalnie, już następnego dnia od wyznaczenia odwiedziła mnie w areszcie, poświęciła mi mnóstwo czasu abym przedstawił jej swoją wersję wydarzeń. Pomimo,ze wydawało się,ze z takimi zarzutami posiedzę długi czas, dzięki staraniom i ciężkiej pracy kancelarii, wyszedłem przed końcem sankcji,a przede wszystkim zostałem uniewinniony od wszystkich zarzutów. Do końca życia będę wdzięczny Pani mecenas za bezinteresowną pomoc! Oby każdy miał takiego obrońce z urzędu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2015-10-21 22:03:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas reprezentowała mnie przed sądem w sprawie o podział majątku. Miałam wiele obaw związanych z tą sprawą, ale Pani mecenas wszystko dokładnie mi wyjaśniła, przedstawiła wszystkie możliwe warianty,z cierpliwością odpowiadała na wszystkie moje pytania. Sprawa zakończyła się po mojej myśli i wiem,że bez zaangażowania Pani mecenas nie byłoby to możliwe. Mogę z czystym sumieniem życzyć każdemu takiego adwokata: tak kompetentnego, podchodzącego do klienta z takim profesjonalizmem, a przy tym tak sympatycznego. Wdzięczna klientka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-10-18 10:19:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia! Z Panią Mecenas współpracuję od ponad 3 lat. Prowadziła wiele moich spraw, zarówno firmowych jak i osobistych i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Zawsze mogę na nią liczyć. Profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem podchodzi do każdej prowadzonej sprawy. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy i z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karolina Wojkowiak dnia: 2015-10-16 14:18:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją