Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Marek Nowara Adwokat

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-190 Mikołów Skotnica 2/3
Telefon: 32 3220537 Kom. 692680027 Fax: 32 3220537
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-nowara.pl
Strona internetowa: www.adwokat-nowara.pl
NIP:
635-175-10-19
Opis działalności: Rok założenia 2010 - Doktorant na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego w Krakowie - Specjalizacja sprawy karne i rozwodowe, alimenty, kontakty, władza rodzicielska oraz podział majątku. Słowa kluczowe: Kancelaria Prawa Karnego oraz Rozwód wraz z Podziałem Majątku.

Ocena: 93% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 93% wysoka 14x 1x
Terminowość: 93% bez zastrzeżeń 14x 1x
Ceny usług: 100% niskie 6x 9x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 8973
Data utworzenia profilu: 2013-11-18 09:27:35
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-24 16:53:30 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Marek Nowara Adwokat

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Marek Nowara to profesjonalista zaangażowany w powierzoną sprawę. Bardzo konkretny, rzeczowy i skrupulatny. Potrafi doradzić i umiejętnie wykorzystać swoje doświadczenie w prowadzonej sprawie.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AJ dnia: 2016-07-13 09:19:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista w każdym calu, rzeczowy,potrafiący godnie reprezentować swojego klienta jak również doradzić. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-25 19:47:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas M. Nowara jest skuteczny, uczciwy i zaangażowany. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard L. dnia: 2015-05-17 20:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa Marka Nowarę polecam jako bardzo dobrego prawnika. Rzetelnie przygotowany do sprawy, bardzo dobry kontakt z klientem. Mecenasa cechuje przede wszystkim wysoki poziom kompetencji merytorycznych, a posiadaną wiedzę prawną doskonale potrafi wykorzystać w praktyce. Pełne zaangażowanie w sprawę już na etapie konsultacji. Na Sali Sądowej niezwykle aktywny, a zarazem opanowany i pokorny. Wysoka skuteczność jest dodatkowym atutem Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: FP dnia: 2014-12-19 10:30:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełen profesjonalizm w każdym szczególe,wychodzi naprzeciwko oczekiwaniom klienta,którego interes uważa za priorytet,bardzo jasno objasnia wszelkie posunięcia prawne i ich skutki,polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-18 20:40:36 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeciąga sprawy bez zasadności
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dobroczyńca dnia: 2014-06-18 21:01:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa Marka Nowara przede wszystkim za profesjonalizm w swojej dziedzinie.Bardzo dziekuje za pozytywne i szybkie zakonczenie mojej sprawy.Zgadzam sie z ponizsza opinia iz Pan Marek bardzo angazuje sie w powiezona mu sprawe,na Sali Sadowej godnie reprezentuje swojego klienta oraz przede wszystkim ze "uczciwie podchodzi do rokowan dotyczacych zakonczenia sprawy".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia M. dnia: 2014-06-15 14:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm: wysoki poziom merytoryczny, bardzo duże zaangażowanie w sprawę, uczciwe podejście w zakresie rokowań co do wyniku zakończenia postępowania, odwaga, nieustępliwość i "to coś" podczas walki na sali sądowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Arkadiusz R. dnia: 2014-01-08 10:09:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat-profesjonalny,uczciwy,punktualny,w 100% godny polecenia.Z pełnym zaangażowaniem,starannie prowadzi każdą powierzoną sprawę.W swojej nowoczesnej kancelarii służy fachową pomocą prawną.Godnie i aktywnie reprezentuje klienta na Sali Sądowej,zawsze dążąc do wyznaczonego celu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Hanna Bardowa dnia: 2013-12-25 17:27:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma kompetentna,wysoka jakosc uług ,wysoka kultura osługi i zrozumienia spraw klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Z. S. dnia: 2013-12-15 10:18:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentna i fachowa obsługa, profesjonalne przygotowanie do sprawy (w przeciwieństwie do sędziów rodzinnych w Mikołowie). Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bernadeta C dnia: 2013-11-26 22:59:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry w sprawach rozwodowych i karnych. Bardzo angażuje się w sprawy i walczy do końca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-25 14:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wiedza, zaangazowanie, inteligencja i spryt. charyzmatyczny adwokat. na rozprawach bardzo aktywny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-18 18:57:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo kompetentna osoba
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-18 09:36:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2013-11-18 09:34:05 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją