Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TOGA Krzysztof Dworakowski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Radca prawny 
Adres: Łódzkie, 91-165 Łódź Romera 20/-
Telefon: 42 6613107 Kom. 602253359 Fax: 42 6613107
Adres e-mail: krzysiekdw(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.kancelaria prawnatogakrzysztofdworakowski
NIP:
7281663593
Opis działalności: prawo cywilne,rodzinne,spadkowe,gospodarcze.Specjalizacja :prowadzenie negocjacji z wierzycielami:bankami,instytucjami finansowymi, operatorami telefonii i innymi -doprowadzanie do ugód. Słowa kluczowe: radca prawny

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x 2x
Ceny usług: 91% niskie 11x 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 5097
Data utworzenia profilu: 2014-01-23 12:07:51
Data ostatniej aktualizacji: 2015-05-16 08:13:05 

Opinie o TOGA Krzysztof Dworakowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam ,profesjonalna obsługa w przyjemnej ,miłej atmosferze.Rzeczowa informacja o przedmiotowej sprawie w zrozumiałych nie tylko dla prawników wyjaśnieniach.Zaskakująco krótki termin zakończenia sprawy .Cieszę się ,ze tam trafiłam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rachubinska dnia: 2017-02-16 16:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiem przynajmniej ,że pieniądze dobrze wydałam.Było tak jak powiedział mecenas- może trochę za długo ale to wina sądów a nie prawnika!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-18 12:40:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna obsługa.Ciesze się ,że trafiłem na tego prawnika, a miałem już do czynienia z kilkoma!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie reklamowałem!
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2016-09-13 15:16:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez porady jaką dostałem w tej kancelarii straciłbym sporo! POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Józef dnia: 2016-06-21 16:03:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo sprawnie i kompetentnie działający prawnik.Do tego stosunkowo niedrogi, Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2016-05-25 14:44:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo mi pomógł ten prawnik.Terminowy i co najważniejsze kompetentny.Prowadził mi sprawę rozwodową.Szybko 1,5 roku i fachowo.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2016-04-28 14:29:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowy prawnik- polecam.Dzięki wizycie w tej kancelarii wyprowadziłem swoje sprawy na prostą!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: janusz dnia: 2016-04-13 14:29:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe porady.Jestem zadowolona i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: b.dobra
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2015-03-10 05:51:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła i profesjonalna obsługa, jestem zadowolona.Polecam Katarzyna N
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Nowak dnia: 2015-01-29 07:10:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa i kompetencja prawnika.Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez reklamacji
Opinia dodana przez: sara dnia: 2014-09-07 08:27:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman W. dnia: 2014-08-19 02:48:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży profesjonalizm,wysoka kultura obsługi,terminowość.Ogólnie bardzo pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bez zarzutu
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-08-16 05:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży profesjonalizm,terminowość,fachowość i duża klasa Pana Mecenasa/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ja dnia: 2014-08-12 12:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta u tego prawnika to przyjemność-duża kultura ,fachowość, przystępne ceny.Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: pozytywna
Opinia dodana przez: Janusz K. dnia: 2014-05-29 08:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo duży profesjonalizm, przystępne ceny,ogromna wiedza prawnicza.Polecam-warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ja dnia: 2014-05-18 17:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna odpowiedż na pytania i niska cena za poradę naprawde fachową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-04-28 11:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki poziom porad,fachowość ,kultura i terminowość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krystian dnia: 2014-04-07 11:35:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza i kultura osobista,fantastyczny prawnik i człowiek,specjalista prawa bankowego,windykacji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-23 12:09:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją