Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adw. Andrzej Krzysztof Bełza Andrzej Bełza

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Dolnośląskie, 59-900 Zgorzelec / Wrocław Zgorzelec Daszyńskiego 61/4
Telefon: Kom. 884994934 Fax: 75 7756695
Adres e-mail: abelza(małpa)interia.pl
Strona internetowa: abelza.pl
NIP:
615-181-52-81
Opis działalności: Filia Kancelarii we Wrocławiu - ul. Drobnera 10/101, 50-257 Wrocław Słowa kluczowe: adwokat zgorzelec kancelaria adwokacka bełza wrocław

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 88% niskie 8x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 7723
Data utworzenia profilu: 2012-09-07 11:53:31
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-05 16:30:13 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adw. Andrzej Krzysztof Bełza Andrzej Bełza

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Sprawa sądowa dotyczyła nie do końca uzasadnionych roszczeń finansowych byłego pracodawcy wobec mojej osoby. Dzięki pomocy Pana Mecenasa Bełzy sprawa została szybko i bezproblemowo rozstrzygnięta na moją korzyść. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Stsz dnia: 2017-04-03 21:34:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od sprawy rozwodowej widziałem w sądzie już wielu adwokatów, ale Pan Andrzej Bełza jest bezkonkurencyjny ze względu na kompetencje i indywidualne podejście do klienta. Pół roku temu była żona złożyła pozew o podwyższenie alimentów o prawie 50%. Odbyły się dwie sprawy. Oboje mieliśmy adwokatów. Powołanych i przesłuchanych było 4 świadków. Międzyczasie doznałem szantażu emocjonalnego z drugiej strony, mianowicie przez miesiąc nie widziałem dzieci. Byłem gotowy na ugodę przez zszargane nerwy. Pan Bełza pozostawił mi wybór, ale odradził ugodę najpierw u siebie w biurze i później na Sali sądowej kiedy oczekiwała tego druga strona i sędzia. Zdecydowany, zdeterminowany, rzeczowy. Sprawa wygrana. Na marginesie dodam, że zasądzone alimenty były 5 lat wcześniej i międzyczasie dobrowolnie płaciłem wyższą kwotę, obecnie po tej sprawie płacę mniej, jak w wyroku rozwodowym. Dodatkowo przy utrudnianiu kontaktów z dziećmi mecenas złożył wniosek o rozszerzenie kontaktów do poziomu jakiego oczekiwałem. Tydzień temu odbyła się osobna sprawa – oczywiście wygrana. Otrzymałem więcej niż się spodziewałem.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wygrany dnia: 2016-09-22 09:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi adw. Andrzeja Bełzy. Profesjonalna obsługa, rzeczowe porady, dobry kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta W. dnia: 2016-04-20 12:12:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam chciałabym polecić i tym samym podziękować panu mecenasowi A.Belza. Sprawa dotyczyła rzekomego pobicia i chodziło glownie o" wyciągnięcie kasy". Pan mecenas w sądzie świetnie wyłapuje niescislosci w dowodach, w zeznaniach świadków przy tym dobrze przygotowany, posiada dużą wiedzą, jego przemówienia naprawdę profesjonalne. Ponadto kontakt z mecenasem bardzo przyjemny, naprawdę ludzki człowiek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: endzi dnia: 2016-02-27 10:15:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas prowadził mi sprawę rozwodowa. Słucha tego co się do niego mówi i bardzo celnie diagnozuje sytuacje, udało nam się dzieki temu uniknac szarpania w sadzie, sprawa zakonczona na pierwszym terminie, dobry mediator, nie narzuca swoich rozwiazan, szanuje zdanie innych.Wygadany jak w filmach, przyjemnie się go słucha w sadzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: K.J. dnia: 2015-09-16 09:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kompetentny,znajacy sie na swojej profesji,zetelny,ma w sobie ducha Adwokata z powolania .Goraco Polecam !!! Przed sadem wygadany ! Taki jaki powinien byc Adwokat !!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-11 16:00:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczciwy,czlowiek, posiadajacy duza wiedze prawnicza. Wielkie zaangazowanie w sprawe klijenta. Rzetelnie i profesjonalnie. Polecam z czystym sumieniem.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Anna M. dnia: 2015-02-27 17:03:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przez okres 10 miesięcy kontakt z Panem Mecenasem był drogą telefoniczną bądz poczty elektronicznej.Bowiem mieszkam na stałe w Niemczech.Dopiero dzień przed rozprawą sądową spotkałam się z Mecenasem w jego Kancelarii.Sprawa jaką Mecenas prowadził tyczyła wygaśnięcia obowiązku alimentacyjnego wobec dorosłej córki.Temat sprawy nie był łatwy od początku, z uwagi na brak adresu pozwanej i postępowanie egzekucyjne z racji zaległości alimentacyjnych, wobec mnie toczące się po niemieckiej stronie.Wiele razy rzucano nam w między czasie przysłowiowe kłody pod nogi, w kwestii formalnej.Ale w efekcie daliśmy z Mecenasem radę,aby sprawę wygrać w Sądzie.Mecenas podczas rozprawy sprytnie wyłapał najistotniejsze nieścisłości w zeznaniach córki, tzw.mataczenie dowodowe,i pozorowane czynności córki - rzekomej nauki w Niemczech,która rządała dalszej alimentacji.Co wpłynęło na pozytywny wynik sprawy.Poza tym Mecenas to człowiek o wysokiej kulturze osobistej,bardzo taktowny,pełen empatii i cierpliwości, posiadający rzetelną wiedzę prawniczą.Godny polecenia.Pozdrawiam serdecznie Mecenasa tą drogą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Justyna Sron dnia: 2014-12-30 15:41:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelność, pełny profesjonalizm i wielkie zaangażowanie w naszą sprawę to wspaniałe cechy Pana Mecenasa. Przy takim adwokacie wraca wiara w sprawiedliwość. Dziękujemy z całego serca i polecamy wszystkim tracącym nadzieję w obiektywizm temidy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A. i F. Sz. dnia: 2014-12-18 09:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelne i indywidualne podejście do sprawy. Terminowość i dobry kontakt z klientem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Chmielewska dnia: 2014-11-23 15:44:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług w ramach tej akcji bezpłatnych porad i spodziewałem się podejścia na odwal, ale bardzo pozytywnie się zaskoczyłem. Porady bardzo konkretne i w ludzkim języku. adwokat wytłumaczyl wszystko co i jak. Nie jest napuszony i nie traktuje klientów z góry, nawet jak pomaga za darmo. dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz Cytner dnia: 2014-06-19 14:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta firma to nie tylko porada i działanie, skuteczne bardzo w moim przypadku, ale też najzwyklejsza, coraz rzadsza ostatnio, ludzka życzliwość wobec klienta. A po zapoznaniu się z zawiłym procesem dochodzenia do procesu... ludzie ponad normę cierpliwi, bo jak pragnę zdrowia, droga przez mękę; zatem gratuluję sobie :):) wyboru tej Kancelarii do prowadzenia mojej sprawy. Wygrałam, a to mówi samo za siebie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andzia dnia: 2014-03-07 22:06:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas rzetelny,godny zaufania,posiadajacy szeroka wiedze prawnicza,cierpliwy.Sprawa toczyla sie rozwodu z winy pozwanego,ktora zakonczyla sie pomyslnie dla mnie.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: S.H. dnia: 2014-02-10 18:32:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnie, sprawnie i na bardzo wysokim poziomie merytorycznym. Polecam mecenasa w sprawach cywilnych i gospodarczych, wyprowadził moją firmę z poważnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J.muller dnia: 2013-07-16 12:00:46 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją