Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TIERRA Małgorzata Gołębiowska

Zawód: posadzki, parkiety, wykładziny - usługi  
Adres: Dolnośląskie, 53-678 Wrocław Dobra 12/1a
Telefon: Kom. 601690603 Fax: 0717358840
Adres e-mail: info(małpa)deskadebowa.pl
Strona internetowa: www.deskadebowa.pl
NIP:
883-171-83-42
Opis działalności: Sprzedaż i montaż wysokiej jakości podłóg. Słowa kluczowe: podłogi, podłogi drewniane, podłogi dębowe, podłogi olejowane, dąb czarny, podłogi na ogrzewanie podłogowe, parkiety warstwowe, parkiety egzotyczne

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 6x 2x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2579
Data utworzenia profilu: 2009-12-11 22:02:25
Data ostatniej aktualizacji: 2015-03-03 12:21:52 

Opinie o TIERRA Małgorzata Gołębiowska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najpierw kupiliśmy podłogę do niewielkiego biura, potem do nieco większego mieszkania :) Co tu dużo pisać, podłogi na medal!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Lipiński dnia: 2016-02-29 21:28:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do firmy Tierra trafiliśmy z polecenia znajomych u których układali podłogę. Po montażu u nas w skrócie napiszę: solidnie i fachowo. Podłoga jest jaka miała być. Ekipa montażowa też na plus.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin K. dnia: 2015-12-10 21:29:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Deski bardzo ładne i w dobrej cenie, a sam montaż bez zastrzeżeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz Działek dnia: 2015-09-11 17:20:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moje pierwsze doświadczenia z podłoga drewnianą. Przede wszystkim zacznę od pochwalenia podejścia do klienta. Fachowe doradztwo i pomoc w rozwianiu wszelkich zapytań. Sam towar i materiał desek ok. Dodatkowo ekipa fachowców która współpracuje z salonem godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Maślanka dnia: 2015-05-04 16:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w firmie Tierra deski warstwowe z przeznaczeniem na ogrzewanie podłogowe. Usługę montażu wykonała inna firma, która kompleksowo wykańczała mi dom, ale z samych desek jestem zadowolona. Polecam.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Alicja B dnia: 2015-02-05 14:38:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekonało nas wszystko: kolor, cena, rozmowa z właścicielką i parkieciarzem, wizyta na budowie i cierpliwość do niezdecydowanych klientów:) U nas wygrał lakier. Polecamy firmę. Wzorowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dariusz Goliński dnia: 2014-07-29 11:49:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cztery lata temu firma Tierra położyła podłogę u nas w domu. Zdecydowaliśmy się na podłogę olejowaną ze względu na obecność dwóch osobników czteronogich. Tydzień temu skończyli montaż podłogi u naszej córki. Wszyscy jesteśmy zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Mierzyński dnia: 2014-04-01 12:16:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z kupionej podłogi. Jest piękna! To była jedyna firma na mojej budowie, która rozpoczynała pracę o umówionej godzinie. Dodatkowo, ponieważ bardzo zależało nam na możliwie szybkim ukończeniu prac, panowie przez trzy dni pracowali do godziny 22.00 za co jesteśmy ogromnie wdzięczni. Polecam tę firmę, ponieważ mają atrakcyjne ceny. Jakość usług bez zastrzeżeń. Dziękujemy raz jeszcze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Łyżwa dnia: 2014-03-17 12:52:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałem się napisać tutaj opinię, ponieważ sam pracuję w handlu i wiem, że zwykle zadowoleni klienci nie umieszczają opinii w internecie, natomiast czasem jeden niezadowolony klient potrafi napisać kilka negatywnych opinii. Szczerze polecam firmę Tierra. Kupiliśmy z żoną deski olejowane i jesteśmy bardzo zadowoleni, zarówno z obsługi, jak i wykonanych prac. Mieliśmy drobne uwagi, o których nawet nie będę wspominał, bo podejście pani Małgorzaty do klienta jest takie, jakie moglibyśmy sobie życzyć aby było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof L. dnia: 2013-07-05 12:59:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duży wybór kolorów i rozmiarów podłogi. Babka doradza i tłumaczy, a nie próbuje naciągnąć na najdroższą podłogę. Fajny butik podłogowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2009-12-11 22:06:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją