Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ATENA Centrum Zdrowia i Urody Barbara Myśliwy

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Opolskie, 48-300 Nysa Bohaterów Warszawy 17
Telefon: 774330131 Kom. 602 625 108
Adres e-mail: atena(małpa)nysa.com.pl
Strona internetowa: http://atenacentrum.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 16x

Jakość usług: 100% wysoka 16x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x
Ceny usług: 100% niskie 16x
Ilość opinii w serwisie: 16
Ilość odsłon profilu firmy: 1177
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-23 10:59:59 

Opinie o ATENA Centrum Zdrowia i Urody Barbara Myśliwy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Zabieg Selvert Thermal spełnił moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona ponieważ zwiększa syntezę podstawowego białka, poprawia strukturę włókien kolagenu i elastyny,dzięki temu ujędrnia skóre. Moja twarzy wygląda na bardziej wypoczętą i pełną energii. Jestem bardzo zadowolona z zaproponowanego zabiegu. Czekam na więcej efektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-11 09:52:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam tu w celu wyszczuplenia swojej sylwetki i pozbycia się zbędnego tłuszczyku z ud. Zaproponowany indywidualny program endermologii zrobił już wrażenie na początku. Nie spodziewałam się jednak, że będzie to tak skuteczny i bezbolesny sposób na dosłowne pozbycie się tłuszczyku. Zabiegi są komfortowe. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-05 08:40:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nigdy nie myślałam, że uda mi się odmłodzić skórę i wrócić się jakimś cudem do swojej młodości, szczególnie w okolicach oczu :) Zabieg PELLEVE wykonany w tym gabinecie jest nieinwazyjny, nie wykonuje się żadnych nacięć i nie niszczy żadnych tkanek, do tego efekt uniesienia brwi i wygładzenie twarzy sprawiło, że czuję się niesamowicie w swoim ciele! Wyglądam mega!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-15 00:27:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam poważne problemy z cellulitem, boczkami. Nie pomagały ani specjalne diety, ani zmiany żywieniowe, ani ćwiczenia, kremy, tabletki łykane na schudnięcie.Jakaś masakra! Na szczęście któraś z koleżanek poleciła mi Centrum Atena! Endermologie uratowały moje ciało przed cellulitem i niedoskonałościami, z którymi nie mogłam wygrać. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-23 00:52:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Jestem po przedłużeniu rzęs. Powiem szczerze, że dawno nie byłam tak zadowolona z zabiegów kosmetycznych. Dzieki przedłużeniu pozbyłam się pewnych niedoskonałości i dodatkowo zaoszczędzam czas przy codziennym makijażu :)A po trzecie... wyglądam świetnie każdego dnia z rzęsami do nieba. Bardzo dziękuję za jak zwykle przyjemną atmosferę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-30 00:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabieg ultraformer, który zaproponowany na moje niedoskonałości wywołał same pozytywne skutki!!! Lifting pierwsza klasa. Praktycznie natychmiastowy efekt, już po pierwszym zabiegu. Jak najbardziej to miejsce zachęciło mnie do ponownych odwiedzin.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-09 00:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za pomoc z moimi zmarszczkami. Jeszcze kilka tygodni temu nie wierzyłam, że uda mi się je zniwelować. Jestem zadowolona,bo zabiegi zostały dostosowane do moich potrzeb. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-07 08:55:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten gabinet pomógł mi zniwelować problem z rozstępami! Cieszę się, bo w końcu mogę odkrywać swoje ciało, tak jak lubię. Dziękuję za profesjonalną obsługę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-10-11 19:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalny salon ;) jak zabiegi to tylko tutaj ! Obsługa jest miła,konkretna i doświadczona ;) znają sie na urodzie i kosmetyce :)polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-26 23:02:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnóstwo super zabiegów. Uważam, że Centrum Atena, to idealne miejsce dla tych, którzy chcą znaleźć chwilę dla siebie i zrobić się na bóstwo pod każdym względem. Uwielbiam Centrum Atena, bo wiem, że tutaj jakość ma naprawdę wysoka formę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-06 08:27:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Luksusowe zabiegi w niewysokich cenach i mówię to z pełną świadomością. Dla mnie są to ceny przystępne, dzięki którym każda kobieta ceniąca profesjonalizm będzie zadowolona. Uważam, że warto korzystać z usług tego gabinetu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-04 12:01:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię tutaj przychodzić ze względu na klimat :) Zawsze mogę się tutaj zrelaksować przy dobrej kawie i relaksacyjnych zabiegach. Do tego obsługa jest miła i zaangażowana. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-17 08:22:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Zabiegi wykonywane są w godnych warunkach lokalowych. Miła obsługa i rodzinna atmosfera rownież sprzyja. Jak na razie centrum podbiło moje serce. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-21 09:46:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super centrum. Znam je od niedawna, ale zdążyłam się juz przekonać , że traktują swoich klientów z szacunkiem. Szanują ich czas i pieniądze, a co bardzo mi się podoba, to ich indywidualne podejście, na które nie w każdym gabinecie kosmetycznym można liczyć. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilia J. dnia: 2015-10-24 10:00:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce... :) Sporo ciekawych zabiegów. Jak na razie zdecydowałam się na manicure i kąpiel parafinową.. Efekt niesamowity, a zabieg jaki relaksacyjny... Jestem zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-03 09:11:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedłużałam sobie tutaj rzęski :) no i rezultat jaki się pojawił po zabiegu - nie do opowiedzenia.. Szok. Rzęsy do nieba, prezentują się bardzo naturalnie, nie muszę ich co dzień poprawiać. Zabieg został wykonany w komfortowych warunkach, w bardzo dobrej cenie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-30 09:01:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją