Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KANCELARIA ADWOKACKA ALEKSANDER HENRYK GUBAŃSKI

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-900 OLSZTYN DWORCOWA 79
Telefon: Kom. 605695551
Adres e-mail: adwokatgubanski(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.adwokatgubanski.pl
Opis działalności: KANCELARIA ADWOKACKA Słowa kluczowe: ROZWODY, ALIMENTY, PODZIAŁ MAJĄTKU, KONTAKTY Z DZIECKIEM, EGZEKUCJA DŁUŻNIKÓW

Ocena: 100% pozytywna 35x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 32x
Ceny usług: 100% niskie 15x 17x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 13639
Data utworzenia profilu: 2012-06-06 12:22:31
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-12 13:44:35 

Opinie o KANCELARIA ADWOKACKA ALEKSANDER HENRYK GUBAŃSKI

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Gubański załatwił mi szybki rozwód z moim byłym. Dzięki niemu mogłam rozpocząć terminowo pracę za granicą. Sprawa zakończona w przeciągu dwóch miesięcy. Serdecznie dziękuję za pomoc i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: DominIka S. dnia: 2017-04-12 21:46:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Aleksander Gubański to rewelacyjny adwokat. Dzięki Mecenasowi Gubańskiemu moja sprawa o rozwód i podział majątku zakończyła się szybko i skutecznie.Bez orzekania o winie. Możliwosc płacenia w ratach jest wielkim atutem- akurat w moim przypadku.Jestem bardzo zadowolony i polecam jego usługi innym. DZIEKUJE za wygrana sprawe!!! Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof N. dnia: 2016-03-09 13:46:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Aleksander Gubański to rewelacyjny adwokat. Terminowy, konkretny, rzetelny, stanowczy i zaangażowany w sprawę, zajmujący się klientem z całą odpowiedzialnością. Rozwód poszedł gładko na pierwszej sprawie łącznie z przyznaniem opieki nad córką, podział majątku - wygrana sprawa apelacyjna. Ceny na odpowiednim poziomie i rewelacyjna możliwość opłacania w ratach, dostosowanych do możliwości klienta. Bardzo polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2015-03-16 15:37:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki Mecenasowi Gubańskiemu moja sprawa o podział majątku zakończyła się szybko i skutecznie. Znowu odzyskałam spokój ducha. Dziękuję :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna S. - rozwódka dnia: 2015-02-17 20:08:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe, szybkie i skuteczne podejście do sprawy, skutkiem szybkie zakończenie procesu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Emilia Kosiorek dnia: 2015-02-06 11:10:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Diki dnia: 2014-04-29 19:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, wysoka jakoś..... Co Mnie urzekło, to to, że rozmowa z Mecenasem Gubańskim jest całkowicie luźna, bezstresowa.... Jestem w pełni zadowolona z wygranej sprawy. Polecam w 100% Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-02-18 15:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni. Sprawa, którą zleciliśmy została poprowadzona poprawnie i z pełnym profesjonalizmem. Dziadkowie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-05 10:31:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, rzetelne podejście do wykonywanego zawodu. Zaangażowany w prowadzoną sprawę. Polecam tego mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rafał. T. dnia: 2013-09-20 18:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Aleksander Gubanski to odpowiedni czlowiek na odpowiednim stanowisku, konkretny stanowczy zdecydowany zajmojacy sie klientem z cala odpowiedzialnoscia, moj rozwod zalatwil tak ze otrzymalem go na pierwszej sprawie i bez wiekszego stresu. bardzo polecam Pana Mecenasa rowny gosc .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Janusz P. ze Szczytna dnia: 2013-05-07 13:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W trakcie trwania sprawy rozwodowej mogłam zająć się odbudową swojego życia, wszystkimi sprawami sądowymi zajął się mecenas Gubański. Dzięki swojemu profesjonalizmowi i ludzkiemu podejściu do klienta dziś cieszę się wygraną sprawą o rozwód z winy męża. Bardzo polecam jego usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-15 16:31:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panu Mecenasowi za poradę i doradztwo gospodarcze. Profesjonalizm godny polecenia.Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Członek Zarządu - klient dnia: 2013-02-05 15:15:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie dziękuję za wygraną sprawę. Polecam kancelarie Adwokata Gubańskiego. Jakość 100% podejście do klienta 100 % i do tego cena dobra. Super człowiek na odpowiednim stanowisku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Brzozowski Jan dnia: 2013-01-24 22:10:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługuje prawnie nasza firme. Jakosć usług wysoka, zaangazowanie duze a ceny w porownaniu z innymi kancelariami nie sa wygórowanme (wporządku cennik usług). Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Prezes dnia: 2013-01-04 09:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pana Mecenasa. Dobry Adwokat. Wygrał moją sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Krzemińska dnia: 2012-12-17 14:45:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dużo czasu zajęło mi szukanie kompetentnej osoby która zajęła by się moja sprawa. Trafiłem na mecenasa Gubańskiego. Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku! Naprawdę Polecam! Zaangażowanie 100%! Kontakt 100%! Podejscie do sprawy 100%! Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Kierul dnia: 2012-12-06 18:49:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Adwokat - polecam. Pomógł mi wygrać moją sprawę. Odzyskałem nareszcie swoje pieniądze. Inni nie dawali mi na to cienia szansy. Pan Aleksander to profesjonalista bez dwóch zdań.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Korzeniowski Mirosław dnia: 2012-12-04 15:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas obsluguje prawnie nasza firme. Prowadzi skuteczna windykacje dluznikow. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PW ELTRON dnia: 2012-11-23 15:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam Pan Aleksander to miły, stanowczy i dobry adwokat. Rozwód mój poprowadził sprawnie i szybko. Jestem bardo zadowolona z usług tego Mecenasa. Osoba godna polecenia w 100 %.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Koziarska Joanna dnia: 2012-10-15 13:09:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam. Mi Pan Mecenas również niesamowicie pomógł. Rozwód, którego bardzo się bałem przeszedł szybko i sprawnie. Polecam bo to naprawdę dobry adwokat i człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2012-10-07 21:18:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając tyle pozytywnych opinii na temat tego Pana postanowilam skorzystac rowniez z jego usług. Pan Mecenas pomogł mi zalatwic w Warszawie bardzowazna dla mnie sprawe spadkowa. Poswiecil swoj wolny weekend aby mi pomoc. Cena nie jest wygorowana. Ucziwy i mily Człowiek. Dziekuje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2012-08-19 12:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze poprowadzil moja sprawe. Jestem zadowolony z usług Pana Gubańskiego. POzdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Frączak Michał dnia: 2012-08-08 11:52:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczny i profesjonalny adwokatka.Bronił mnie w sprawie karnej.Dzieki niemu zostalem uniewinniony. Dobry adwokat
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klient dnia: 2012-08-03 19:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas uratowal moje prawo jazdy bez ktorego niemoglbym wykonywac swojego zawodu. Do konca walczyl o mnie w sadzie bedac jednoczesnie zaangazowanym w sprawe.Dziekuje :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał K. dnia: 2012-08-02 15:10:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usług Pana Mecenasa i uwazam, ze jest to osoba godna polecenia. Wygral moja sprawe za co bardzo jestem mu wdzieczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard W. dnia: 2012-07-31 20:29:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, w mojej opini dobrze, konkretnie i sumiennie poprowadzil moja sprawe. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej W. dnia: 2012-07-05 13:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Adwokat z jakim nasza firma miała przyjemnosc wspołpracować.Zawsze dyspozycyjny i konkretny. Ceny adekwatne do usług i jakosci.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: FIRMA BUDOWLANA dnia: 2012-06-25 10:16:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Mecenasie dziekuje za wygrana sprawe. Bardzo bałam sie tego rozwodu. Dieki Panu odzyskalam znowu sens i radosc z zycia. Dziekuje i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zadowolona "ROZWÓDKA" dnia: 2012-06-18 09:41:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duzo czasu zajeło mi wybranie swojego obrońcy. Miałem to szczęście, że trafiłem na Kancelarię Mecenasa Gubańskiego. Sprawy prowadzi konkretnie i należyta starannością. Możłiwosc płacenia w ratach jest wielkim atutem- akurat w moim przypadku. Adwokat był zaangażownay w sprawe. Jestem bardzo zadowolony i polecam jego usługi innym. DZIEKUJE za wygrana sprawe!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-12 11:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i skuteczność - bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zadowolony klient dnia: 2012-06-11 14:35:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry, i skuteczny, w sądzie potrafi walczyć o klienta, ceny ok a jakość wysoka polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał R. dnia: 2012-06-11 09:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat słowny i punktualny.Profesionalna kancelaria.Mnie wygrała trzy sprawy które prowadził.Dziekuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: A. Kowalkowska dnia: 2012-06-11 01:41:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również korzystałem z usług kancelarii Pana Adwokata Gubanskiego i przychylam sie do pozytywnych opinii na temat kancelarii. Jestem bardzo zadowolony z jakosci usług Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz Jurczewski dnia: 2012-06-10 11:40:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasz Firma korzysta z usług prawnych Pana Mecenasa. Jestesmy bardzo zadowoleni z jakosci swiadczonych przez niego uslug w szczegolnosci ze sciagniecia naszych naleznosci. Polecamy wszytskim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: HURTOWNIA dnia: 2012-06-06 14:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Pana Mecenas świadczy najwyższej rangi usługi prawnicze. Z usług Pana Aleksandra jestem bardzo zadowolona. Ceny przystepne, fachowa obsługa klienta oraz zaangażowanie w sprawe.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: M.J. dnia: 2012-06-06 12:23:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją