Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adwokat Paweł Dłóciok

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 41-800 Zabrze Szczęść Boże 7
Telefon: 32 733 22 81 Kom. 609508040
Adres e-mail: kancelaria.adwokacka.apd(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.dlociok.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: Adwokat Prawnik, radca prawny,odszkodowania, spadki, rozwód, alimenty, Zabrze, obsługa prawna,

Ocena: 100% pozytywna 27x

Jakość usług: 100% wysoka 27x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x
Ceny usług: 100% niskie 19x 6x
Ilość opinii w serwisie: 27
Ilość odsłon profilu firmy: 8148
Data utworzenia profilu: 2013-10-24 23:23:21
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-17 09:06:49 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adwokat Paweł Dłóciok

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen szacunek i uznanie dla Pana Mecenasa za wygranie naszej sprawy z bankiem o ubezpieczenie niskiego wkładu. Dzięki Panu odzyskaliśmy niesłusznie zapłacone bankowi pieniądze. Dziękujemy! Oby nie było kolejnych spraw, ale gdyby się zdarzyły, wiemy komu zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata i Paweł dnia: 2017-02-12 17:21:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Dłuciok jest bardzo dobrym adwokatem. Zna sie na swoim fachu. Prowadzi mi sprawe o zasiedzenie domu. W sondzie rejonowym wygraliśmy, teraz walczymy w sondzie okrengowym. Mimo całego stresu zwionzanego ze sprawom, jestem spokojna- mecenas potrafi przegadać tak że uspokoi człowieka. Troche jusz miałam do czynienia z adwokatami i do innego niż Dłuciok bym nie poszła. Na prawde konkretny człowiek, z dużom wiedzom o prawie i wyrokach innych sondów. I przede wszystkim nie zdziera z człowieka ostatniego grosza, bo ceny ma normalne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Janik dnia: 2016-11-30 19:25:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z adwokata Dłócioka. Fajnie poprowadził sprawę o wypadek drogowy - odszkodowanie wygrane w 100 % - kwoty nie podaję, ale spora. Jest to kolejny adwokat, bo zmieniłam pełnomocnika w trakcie sprawy i nie żałuję. Namiary znalazłam przez fachowców. Poza tym jak ktoś skończył prawo na UJ to musi mieć "łeb jak sklep".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sandra.wojcik@o2.pl dnia: 2016-09-10 13:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Dłóciok jest bardzo dobrym adwokatem. Z czystym sumieniem go polecam i sam pójdę do niego jeszcze raz, gdy zajdzie taka potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Marcel dnia: 2016-08-27 22:36:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pana mecenasa Pawła Dłóciok jest rzetelny, przesympatyczny , jesli masz problem polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ulka dnia: 2016-08-25 11:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z Mecenasa Dłócioka. Mecenas jest kontaktowy, konkretny, ma dużą wiedzę, zna się na swoim fachu, a przy tym lubi pożartować. Poprowadził sprawę fachowo i rzetelnie. Na rozprawie zagiął świadka takimi pytaniami, z których wyszło czarno na białym, że świadek kłamie. Sprawa dotyczyła podziału majątku. Z kolejną sprawą na pewno zgłoszę się do niego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seweryn M. dnia: 2016-05-21 14:02:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak jak ktoś już wspomniał bardzo sympatyczny adwokat i przystępny, a z drugiej strony doskonały fachowiec w swojej dziedzinie. Jestem Panu Mecenasowi bardzo wdzięczny za pomoc i będę polecał każdemu, kto potrzebuje pomocy przy rozwodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz Z. dnia: 2016-04-19 23:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Dłóciok jest przesympatycznym człowiekiem, profesjonalnie i terminowo podchodzącym do przekazanej sprawy. Prowadził nasza sprawę z ZUS, która zakończyła się dla nas pozytywnym rozstrzygnięciem. Z czystym sumieniem polecam Pana Pawła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander K. dnia: 2016-04-13 15:52:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry prawnik. Byłam się konsultować w mojej sprawie z dwoma adwokatami. Chodziło o spadek i długi które zostały po ojcu. Jeden wymyślił, że będą z tego co najmniej dwie sprawy. Mówił, że ze sprawą trzeba iść do sądu normalnego, potem do sądu rodzinnego. Na dodatek zacenił się tak, że mowę odjęło. Pan Adwokat Dłóciok powiedział, że wystarczy iść do notariusza. Zapłaciłam tylko za poradę, Pan Adwokat polecił notariusza i wyszło taniej i dobrze i skutecznie. Pełny szacunek za uczciwość, bo mógł ze mnie zedrzeć, jak chciał ten pierwszy, a tego nie zrobił. Polecam Pana Mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zadowolona Katarzyna dnia: 2016-03-30 23:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo wdzięczni Panu Adwokatowi Pawłowi Dłóciok za pomoc w naszej sprawie. Pozwał Nas Bank i nie wiedzieliśmy co zrobić. Mecenas Dłóciok poprowadził nam sprawę i ją wygrał, możemy już być spokojni. Bardzo dziękujemy Joanna i Piotr
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Ł dnia: 2016-03-23 18:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny fachowiec. Pan Adwokat wszystko mi wytłumaczył, wyjaśnił prostymi słowami co można w sprawie zrobić, wybronił z długów a windykacja oddała mi pieniondze. Jestem bardzo zadowolona z wygranej i z Pana Adwokata. Dzienkuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola K. dnia: 2016-02-01 22:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bardzo Pana mecenasa Pawła Dłócioka i jego kancelarię.Jest to osoba ,która dba o interes klienta.Bardzo kulturalny,rzetelny, i uczciwy adwokat.Bardzo dziękuję za otrzymaną pomoc i pozytywnie załatwioną sprawę. Poleca szczerze wszystkim. M.Ekonomiuk
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata Ekonomiuk dnia: 2015-11-06 11:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Paweł Dłóciok reprezentuje pełen profesjonalizm, adwokat o dużym doświadczeniu i kulturze osobistej. Dba o interesy klienta i ma ludzkie podejście do sprawy. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.S. dnia: 2015-10-01 09:13:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamieszkuje na stale za granicami Polski, i powiem szczerze iz nie spodziewalem sie takiego obrotu mojej sprawy w kwestiach spornych pomiedzy mna a Spolka Weglowa X. Po pomoc udalem sie do Pana Mecenasa Pawła Dłóciok,i bylo to niespelna rok temu. Sprawa i tok sadowy jak wszystkie dzialania wymagaja wiedzy, umiejetnosci, doswiadczenia i oczywiscie profesjonalizmu zwlaszcza w przypadku rozwiazywania sporow pomiedzy zwyklym szarym obywatelem a duzym koncernem, firma miedzynarodowa, czy tez spolka weglowa nie ujmujac jej wielkosci. Drodzy odwiedzajacy ta witryne, mowimy tu o fachowcach znajacych sie na wykonywanym przez siebie zawodzie. Wlasnie przed momentem otrzymalem ostateczny wyrok, ktory to dzieki ciezkiej pracy, checi pomocy i wlasnego zaangazowania Pana Mecenasa zostal zasadzony na moja korzysc. Coz wiecej mozna napisac o profesjonaliscie ktory nie tylko ze ma potencjal, wiedzo to do tego umie go wykorzystac by pomoc takim ludziom jak ja. Dziekuje za caly wklad Pana Mecenasa Pawla w moja sprawe i to jego przyjazne podejscie do klienta, ktory w trakcie wspolpracy czuje sie byc bardziej znajomym mecenasa niz klientem. Drodzy czytelnicy chcialbym dodac ze problem z szukaniem w przyszlosci czlowieka ktory bedzie dbal o moje prawa jako obywatela Polski i pomagal w tym zakresie - mam juz za soba.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sebastian Niespielak dnia: 2015-09-22 16:08:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas jest osobą konkretną, rzeczową, ma ogromną wiedzę, a przy tym jest sympatyczny i lubi zażartować;) Dzięki niemu wygrałem z ZUSEM - dostałem rentę i jeszcze mi nadpłacili za przeszło rok. Jestem zadowolony i polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek Krupa dnia: 2015-09-15 19:50:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli ktoś poszukuje do pomocy w rozwiązaniu swoich problemów nie tylko rzetelnego, uczciwego, profesjonalnego adwokata, ale również dobrego, empatycznego człowieka, szczerze polecam Mecenasa Pawła Dłócioka. Nie wiem jak zakończy się moja sprawa, ale już dzisiaj serdecznie dziękuję za wsparcie i fachową pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2015-06-11 19:52:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otwarty, profesjonalny, ze wspanialym podejsciem do Klienta. Szeroka wiedza. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2015-03-27 00:17:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł rzetelny, miły, profesjonalnie podchodzi do tematu godny polecenia adwokat.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł S. dnia: 2015-03-12 10:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Pawel bardzo mily,uprzejmy,profesjonalny w tym co robi,bardzo dobry kontakt bez zadnych problemow, gdyż znajduje sie poza granica Polski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewa Pientnik dnia: 2015-01-15 19:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, ambitny adwokat. Posiada ogromną wiedzę i wysokie doświadczenie . Bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Potrafił doradzić w sprawie i spokojnie ocenić całą sytuację . Prowadził sprawę z ZUS-EM, którym efektem końcowym było wywalczenie renty. Według mnie, człowiek na odpowiednim stanowisku i prosto z powołania, polecam każdemu współpracę. Osobiście bardzo dziękuję za doprowadzenie całej sprawy do końca zakończonej pozytywnym wnioskiem .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wojtek k dnia: 2014-09-18 13:44:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia fachowiec.Uczciwe podejście do klienta,rzeczowy,słowny,ambitny.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Tomaszewski dnia: 2014-07-27 20:15:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Paweł Dłóciok jest osobą konkretną i o dużej wiedzy , wysokiej kulturze osobistej.Chciałbym serdecznie podziękować za zaangażowanie, pracę, profesjonalizm i czas poświęcony mojej sprawie. Jestem niezmiernie szcześliwy i wdzięczny Panu za pomoc jaką od Pana otrzymałem.Polecam tą kancelarię.Krzysztof W.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Waniek dnia: 2014-06-19 00:03:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Młody, ambitny adwokat prowadził mi parę spraw majątkowych wszystkie zakończone pozytywnie, bardzo polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2014-05-27 17:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Dłóciok reprezentował mnie w sprawie rozwodowej, zawsze miał dla mnie czas i bardzo rzetelnie traktował moją sprawę. Sprawę wygrał i jeszcze dostałam wysokie alimenty jestem bardzo zadowolona i wdzięczna Renata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-05-03 11:15:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednikami, bardzo dobry fachowiec. Moją sprawę w sądzie wygrał i jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Dziękuję!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2014-04-18 16:48:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą stanowczością mogę polecić Pana Mecenasa, jako osobę konkretną, o dużej wiedzy i wysokiej kulturze osobistej. Moja sprawa została załatwiona szybko i sprawnie z pozytywnym rezultatem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aniela dnia: 2013-10-29 15:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko, rzetelnie, szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: J.K dnia: 2013-10-24 23:25:16 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją