Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Prawna Meritum Agnieszka Mikołajczyk

Zawód: doradztwo prawne Prawnik 
Adres: Łódzkie, 90-448 Łódź Żwirki 1C/6
Telefon: 42 636 40 00 Kom. 512 437 566
Adres e-mail: biuro(małpa)meritumodszkodowania.pl
Strona internetowa: www.meritumodszkodowania.pl, www.poradyprawne-kancelaria.pl
NIP:
725-165-49-49
Opis działalności: odszkodowania, obsługa prawna, porady prawne, pisma procesowe, reprezentacja przed Sądami, Słowa kluczowe: odszkodowania, obsługa prawna, porady prawne, pisma procesowe, reprezentacja przed Sądami, dochodzenie odszkodowań

Ocena: 97% pozytywna 37x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 36x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 36x
Ceny usług: 100% niskie 33x 2x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 8365
Data utworzenia profilu: 2010-01-05 23:09:27
Data ostatniej aktualizacji: 2015-01-15 21:58:54 

Opinie o Kancelaria Prawna Meritum Agnieszka Mikołajczyk

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo im wdzięczna za sukces w sprawie przeciwko ZUS-owi, którą z góry uważałam za przegraną, o rentę. Jednak z nimi udało się wreszcie coś ruszyć – dziękuję i polecam każdemu w trudnych sprawach zwrócić się do Meritum!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: awaryjna dnia: 2016-06-30 16:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam opcję porad prawnych online, wystarczy napisać na maila kancelarii. Ja otrzymałam potrzebne pismo i wyczerpującą odpowiedź na moje pytania dotyczące spadku. Dziękuję pięknie i serdecznie polecam za profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Nowak dnia: 2016-05-24 17:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wypadek i dostałem niskie odszkodowanie. Zgłosiłem się najpierw po poradę, czy da się coś z tym zrobić i faktycznie jest ona bezpłatna i rzeczowa. Dzięki Meritum udało się wywalczyć więcej i jestem bardzo zadowolony z poziomu przeprowadzenia sprawy, dziękuję i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2016-05-05 13:19:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta kancelaria oferuje profesjonalne usługi w dobrej cenie. Najpierw zwróciłem się o poradę, czy moja sprawa ma jakieś szanse na uzyskanie odszkodowania. Zaskoczyło mnie, że to było nieodpłatne. Kiedy się okazało, że jest o co walczyć, uczciwie osiągnięto dla mnie najwyższy możliwy wynik po wypadku samochodowym. Moją sprawą zajęła się Pani Agnieszka Mikołajczyk, mogę spokojnie polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Nowacki dnia: 2016-04-15 09:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się już dawno temu do tej kancelarii w sprawie odszkodowania za błąd medyczny. Mimo wielu komplikacji dzięki nim udało się w końcu zdobyć sensowne pieniądze. Jestem bardzo wdzięczna i z czystym sumieniem polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Nowicka dnia: 2016-04-13 16:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To naprawdę fachowa kancelaria. Skutecznie wywalczyli mi najwyższe możliwe pieniądze w mojej sprawie. Profesjonalnie i w dobrej cenie- to jest to. Polecam i serdecznie dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie dotyczy
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2016-04-05 15:36:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i konkretna reakcja,a przedewszystkim fachowe porady na celowe sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: grazyna dnia: 2015-06-18 12:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią prawnik Agnieszkę Mikołajczyk w sprawie o odszkodowanie określonej jako trudna, został uzyskany dobry wynik. Profesjonalna, uczciwa i kulturalna obsługa. To była moja druga sprawa prowadzona w tej kancelarii, z obu jestem zadowolony. W razie kłopotów jak najwcześniej Szanowni Państwo kontaktujcie się z Tą kancelarią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ireneusz B. dnia: 2015-03-07 14:09:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią prawnik Agnieszkę Mikołajczyk, zajmuje się ona sprawami o dochodzeniem odszkodowań za szkody majątkowe oraz odszkodowaniami z OC. Zna się na tym co robi i jest solidna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: takasobie dnia: 2014-12-08 19:41:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałem z usługi porady drogą elektroniczną, byłem dość sceptycznie nastawiony do takiej formy ale z braku czasu i wygody zaryzykowałem. Zadałem wszystkie pytania, otrzymałem odpowiedz na maila + konsultacje telefoniczną. Szybko, sprawnie, rzeczowo. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-12-01 20:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam kancelarię Meritum tym, którzy potrzebują porady prawnej. Specjalizuje się w Prawie Pracy, sprawami z ZUS-em oraz karnymi i rodzinnymi. Poradę można uzyskać na miejscu, jak i przez internet - poradyprawne-kancelaria.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2014-11-06 18:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wywalczyli mi duze odszkodowanie. Najpierw od ubezpieczyciela, a potem w sadzie. Walczyli o kazda zlotowke dla mnie. Dzieki temu dostalem kilkadziesiat tysiecy za zlamana reke. Bardzo uczciwa kancelaria. Wyslalem do nich kolezanke i tez sie wysmienicie sprawdzili.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzesiek dnia: 2014-11-04 21:40:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pani Mikołajczyk jest uczciwa, rzetelna i skuteczna. Zajmuje się sprawami o wszelkie odszkodowania i potrafi wywalczyć wysokie, a co ważne jej usługi są tanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: niezapominajka-7@tlen.pl
Opinia dodana przez: IrenaB dnia: 2014-09-26 11:22:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrywa wysokie odszkodowania, bardzo uczciwa, perfekcyjnie znajaca sprawy i do tego niedroga. Polecam. Najlepsza kancelaria odszkodowawcza w Lodzi!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-05-17 20:30:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki plus za zaangażowanie oraz profesjonalizm. Sprawa poprowadzona szybko i sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KatarzynaBorusik dnia: 2014-03-24 15:54:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i skuteczna kancelaria.Skomplikowana sprawa zakończona sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HaniaRóż dnia: 2014-03-17 09:17:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam ostatnio wypadek i niestety sprawa musiała skończyć się w sądzie. Dzięki Pani Agnieszce to już tylko nie miłe wspomnienie. Dziękuje i polecam tak solidnego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna dnia: 2014-01-30 14:29:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Uzyskałem spore odszkodowanie chociaż myślałem, że zostanę już z niczym. Życzę dalszych sukcesów i dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2014-01-13 14:52:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzeżeń. Pomoc w szybkim tempie i co najważniejsze skutecznie. Dostałem dosyć duże zadośćuczynienie za wypadek ale dzięki pomocy Pani Agnieszki nie byłoby to możliwe. Życzę dalszych sukcesów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MariuszA dnia: 2014-01-08 09:28:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wypłaciła mi za małe odszkodowanie za naprawę samochodu. Dlatego konieczna była pomoc kogoś kto się na tym zna. Dzięki wsparciu Pani Agnieszki mogę cieszyć się sprawnym samochodem i nie martwię się o koszty. Dziękuje i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HalinaC dnia: 2014-01-07 11:34:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomoc Pani Agnieszki okazała się bezcenna. Uzyskałam odszkodowanie za wypadek pomimo, że firma unikała wypłacenia należnej mi kwoty. Dziękuje za fachową i profesjonalną pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: AdaJ dnia: 2014-01-03 16:00:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka wywalczyła dla mnie odszkodowanie za uszczerbek na zdrowiu.Mam teraz poczucie że sprawiedliwości stało się za dość. Slicznie dziękuję i życzę innym aby ich sprawy tez się pomyślnie rozwiązały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TomaszK dnia: 2013-07-22 12:46:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% współpracę z Kancelarią Meritum a szczególnie z Agnieszką Mikołajczyk - moja sprawa o dochodzenie odszkodowania zakończyła się bardzo pozytywnie. Kancelaria zajmowała się moją sprawą w postępowaniu likwidacyjnym a następnie szybko złożyła pozew do Sądu i reprezentowała mnie przed Sądem do wyegzekwowania odszkodowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ziółkowska dnia: 2013-05-14 18:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna kancelaria, która jakością przebija inne kancelarie z tego sektora usług. Życzymy wielu sukcesów oraz dalszego rozwoju .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aa. dnia: 2013-03-18 20:41:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kilku wizytach w innych kancelariach, będąc podłamana poziomem kompetencji osób tam pracujących, konkretnej pomocy udzieliła mi wreszcie Kancelaria Prawna Meritum. W sprawach związanych z prawem nie chodzi o to aby robić tylko dobre wrażenie, a o to aby konkretnie działać - i tak właśnie działa ta kancelaria. Dzięki niej uzyskałam odszkodowanie, o jakie mi chodziło. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga Jarosz dnia: 2013-03-07 20:23:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Otrzymałem w tej kancelarii naprawdę fachową pomoc. Poświęcono mi dużo czasu dzięki czemu zrozumiałem jak będzie się toczyła moja sprawa o odszkodowanie. Ogólnie oceniam wspólpracę bardzo dobrze, jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Wertus dnia: 2013-03-04 11:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę powiedzieć że Kancelaria Prawna Meritum w Łodzi to miejsce, gdzie można znaleźć profesjonalną pomoc w sprawach dotyczących odszkodowań. Przekonałam się o tym korzystając z porady internetowej na stronie www.meritumodszkodowania.pl gdzie uzyskałam konkretną radę bardzo szybko. Później zasięgnęłam pomocy osobiście i udało się uzyskać odszkodowanie po wypadku od państwa, co nie jest łatwą rzeczą. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika Kaczmarek dnia: 2013-02-20 10:57:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sercem mogę polecić Kancelarię Prawną Meritum w Łodzi. Zwróciłam się tam w sprawie odszkodowania majątkowego - najpierw przez internet przez e-poradę, później osobiście. Obsługa profesjonalna a odszkodowanie satysfakcjonujące. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman K. dnia: 2013-02-19 20:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka Mikołajczyk to fachowiec godny polecenia. Współpraca z nią była nie tylko owocna ale równiez przyjemna, tak więc bardzo polecam usługi tej kancelarii.
Opinia dodana przez: zarzycki dnia: 2013-02-11 13:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Meritum Agnieszka Mikolajczyk prowadzila moja sprawe o odszkodowanie za złamaną noge, gdyz przewrocilam sie na oblodzonym chodniku. Najpierw wywalczyli 15 tys w postępowaniu z PZU, a potem jeszcze w sadzie ponad 80 tys plus odsetki. Jestem bardzo zadowolona. Pani Mec. Mikolajczyk walczyła o każda złotówkę dla mnie. O wszystkim mnie informowała, nie obiecywała gruszek na wierzbie, A wywalczyła dużo wiecej niż mogłabym sobie wymarzyc. Bardzo dziękuje. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia K. dnia: 2013-02-01 19:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług kancelarii i była to naprawdę dobra współpraca. Pomogli mi uzyskać niezbędne powypadkowe odszkodowanie i załatwić wszystkie sprawy. Polecam!Profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marek_łódź dnia: 2012-12-22 19:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna kancelaria!!! Pełen profesjonalizm!!! W zeszłym roku skradziono mi auto. Zgłosiłam się po poradę do Kancelarii Meritum i uzyskałam wszelkie niezbędne informację. Kancelaria ta pomogła mi we wszystkich sprawach, dokładnie wszystko tłumacząc i mimo strat udało się uzyskać mi odszkodowanie. Polecam gorąco!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kasia w. dnia: 2012-12-22 17:45:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo rzeczowa pani prawnik. skrupulatnie o wszystko wypytała przed wszczęciem procedury. pieniążki za pomoc płaciłem wtedy kiedy udało się wyegzekwować odszkodowanie, co uważam za bardzo sprawiedliwe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: stevenson dnia: 2012-11-13 08:31:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawę wygrałem i jestem zadowolony. Mam nadzieję, że już więcej nie bedę się bił o odszkodowanie, ale jeśli by sie tak znowu stało to już przynajmniej wiem do kogo z tym pójść.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eryk dnia: 2012-11-07 14:24:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O pieniądze walczyli szybko i co najważniejsze - skutecznie. na plus zasługuje fakt, że sprawa nie toczyła się o jakąś gigantyczna sumę a mimo to kancelaria dołożyła wszelkich starań i dbała o mój interes.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Skwierawski dnia: 2012-10-31 13:42:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry, solidny prawnik. Nie na ciaga na pieniazki, dobry kontakt z ludzmi. Konkretna pani i skuteczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie skladalam
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-03-04 00:46:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przewróciłem się w szpitalu na schodach i złamałem nogę. Kancelaria Meritum wywalczyła mi wysokie odszkodowanie. Jestem bardzo zadowolony. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sebastian Frankowski dnia: 2010-01-10 00:22:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzyskałam wysokie odszkodowanie za wypadek samochodowy. Pełen profesjonalizm. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Chojnacka dnia: 2010-01-05 23:15:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją