Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Fryzjerski Justyna Andrzejczyk

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Podlaskie, 16-300 Augustów 3 Maja 17/7
Telefon: Kom. 721574926
Adres e-mail:
Strona internetowa: dd
Opis działalności: fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 36x 4x

Jakość usług: 89% wysoka 35x 1x 4x
Terminowość: 97% bez zastrzeżeń 35x 3x 1x
Ceny usług: 100% niskie 34x 5x
Ilość opinii w serwisie: 40
Ilość odsłon profilu firmy: 13013
Data utworzenia profilu: 2012-12-10 20:12:40
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-28 17:31:39 

Opinie o Salon Fryzjerski Justyna Andrzejczyk

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego salonu! włosy zniszczone nierównomiernym rozjaśnianiem , ścięcie włosów "na szybko" bez efektu, do tego bardzo wysokie ceny. Na moje niezadowolenie usłyszałam, że fryzjerce się podoba... nie ma o czym mówić..
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Lilianna dnia: 2017-06-03 22:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam dla mnie idealna fryzjerka . Farbowanie cięcie i upiecie już przetestowane. Szybkie terminy super umiejętności bardzo dba o włosy i mów i kiedy co trzeba zrobić jak mówi ze podetnie końcówki to są faktycznie końcówki. Bardzo pozytywnie oceniam i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-11 22:02:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia świeżo po wizycie w salonie ,NIE polecam. Cienka warstwa włosów z góry wycieniowana od połowy, odstająca jak zniszczone włosy. Końcówki włosów wyglądają jak ciachane nożycami,a nie sprzętem profesjonalnym. Fryzjerka niekompetentna, nie potrafi farbować włosów. Nie polecam tego salonu! Włosy zniszczone nierównomiernym rozjaśnianiem. Niestety nie marka jest gwarancja lecz człowiek… Zapuszczałam włosy na ślub, teraz nie wiem jak uratować fryzurę. Pierwsza i ostatnia wizyta w tym miejscu . Bardzo słaby salon, bez doradztwa w zmianie fryzury czy koloru strzyżenie jak w każdym inny salonie za taką cenę oczekiwałam czegoś więcej.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2016-11-19 14:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i indywidualne podejście do klienta. Do tego miło i sympatycznie,fryzura super. Zadowolenie 101%?
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2016-05-15 21:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy w życiu wyszłam zadowolona od fryzjera.Dla Pani Justyny słowo niemożliwe nie istnieje z każdych włosów potrafi wyczarować wspaniałą fryzurę.Zawsze ma pozytywne nastawienie do klienta,a przy tym profesjonalnie doradzi.Czas w salonie zawsze należy do przyjemnie spędzonych.Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2016-02-20 10:55:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła w bardzo przyjaznej i serdecznej atmosferze.Pani Justyna pomimo młodego wieku jest bardzo profesjonalnym fryzjerem.Od początku aż po ostatnie minuty czułam się bardzo zaopiekowana.Bardzo dziękuję za zmianę wizerunku,mile spędzony czas i zapewniam,że z pewnością skorzystam z Pani usług w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-02-14 23:12:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeczytałam opinie, postanowiłam skorzystać i po 2 wizytach szczerze polecam. Chodzę z dzieckiem jak i mamą. Jesteśmy w pełni zadowoleni. Osobiście mogę pochwalić Panią Justynę za profesjonalizm bez zadzierania nosa-jak w innych salonach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2015-12-30 10:01:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zdecydowanie ,kompleksowa obsługa i pełen profesjonalizm tego fryzjera zasługuje na opinie pozytywną z mojej strony .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2015-11-25 14:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała fryzjerka! Skorzystałam z jej usług po raz pierwszy podczas przygotowań do swojego ślubu.Fryzura i porady odnośnie pielęgnacji włosów... były strzałem w dziesiątkę. Teraz regularnie chodzę do p.Justyny na włosy. Polecam każdemu, kto chce zyskać zaufaną fryzjerkę i coś zmienić w swoim wyglądzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2015-11-05 17:58:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze jest wszystko na czas. Punktualnie jestem zawsze przyjmowana, co jest rzadkością w innych salonach. Miła i profesjonalna obsługa… Super doradztwo…
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2015-09-29 12:25:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2015-02-26 16:27:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki plus. Zawsze jestem bardzo zadowolona z usług fryzjerskich Justyny . Pełna profesja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bezproblemowo podejmuje się reklamacji
Opinia dodana przez: 1234 dnia: 2015-02-18 21:05:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Justyna rozwiązała moje problemy z włosami , znajdując odpowiedni sposób ich pielęgnacji,pomimo skomplikowanej sytuacji, skutecznie oceniła dobór jak i etap koloryzacji oraz finałowy efekt całego zabiegu.Dziękuję .Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2015-01-25 22:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wrażenia z pobytu w Salonie bardzo pozytywne ,co najważniejsze robota PERFECT :) !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-23 21:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest super .Dziękuje za poswięcony mi czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-12-19 10:28:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zdecydowanie ,konkretnie i na temat .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Galsanka dnia: 2014-12-04 22:11:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak zgadzam się z poniższymi opiniami.Perfekcja i motywacja to tylko tam !Dziękuje.Wesołych świąt i do następnego razu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Helena Kraków dnia: 2014-12-02 12:33:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ,wyśmienity fachowiec !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-11-30 21:53:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny adekwatne do wykonania usług
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patrycja dnia: 2014-11-25 09:11:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nic dodać nic ująć ... jednym słowem Kocham Panią .Fryzurka na 6+
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sonia Makarewicz dnia: 2014-10-05 01:55:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam Panią Andrzejczyk,nie zawiodłam się na niej po raz kolejny .Taki Fachowiec to tak .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2014-09-02 18:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ,bez zastrzeżeń.Miły kontakt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2014-09-02 09:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u Pani jako Panna Mloda.Dziś już jestem żoną ,fryzura którą mi pani zafundowała robiła chyba większe wrażenie niż cały slub :).Dziękuje za poświęcony czas i pomyslowośc .Myślę, że nie powiem za dużo twierdząc, że takich ludzi ze świecą szukać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-08-18 08:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W piątek odwiedziłam Panią Justynę z prośbą o strzyżenie jak i farbowanie włosów z którymi jak dotąd przecięty fryzjer miał problem.Śmiało mogę rzec,że praca która wykonała Pani Justyna zasłużyła sobie na pochwałę i uznanie za która szczerze dziękuję .Ja ze swojej strony zyskałam swojego profesjonalistę do włosów i napewno tam wrócę,a co więcej zarekomenduję ten salon pozytywnie z dużą 6+.POLECAM i Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-08-17 20:35:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem z tej okolicy wiec wybierając Panią Justynę zasugerowałam się pozytywnymi opiniami ale niestety wizyta przyniosła rozczarowanie. Co prawda z koloru jestem zadowolona ale reszta usługi pozostawiła niesmak. Po pierwsze było półgodzinne opóźnienie i brak profesjonalizmu gdyż jak czekałam to towarzyszyło Pani kilka koleżanek które plotkowały i bluzgały. Na koniec cięcie włosów było tak pospieszone ze nawet nie pokazane zostało mi lusterko ani nie zapytano mnie o opinię, tylko usłyszałam "koniec dziękuję" i Pani fryzjerka pospieszyła do czekającej następnej klientki. Po powrocie do domu okazało się, że końce moich włosów zostały strasznie wyszarpane i nierówne a miało być tylko cięcie na prosto. No i co najgorsze wizyta w salonie Pani Justyny i jej czystość pracy zostawiła odbarwioną rozjaśniaczem plamę na moich spodniach. Nie polecam i cale szczęście nigdy nie wrócę!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszczyńska dnia: 2014-08-15 17:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako turystka przybyłam do Augustowa z Warszawy na urlop ,i napisze tak:Szkoda że taki talent marnuje sie w takiej mieścinie.Profesjonalizm i przede wszystkim czyste narzędzia pracy to jest to czego oczekiwałam.Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusława dnia: 2014-07-11 14:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest Ok.Mogę Polecić
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-07 12:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pisać można dużo ...ale moja opinia jest jak najbardziej pozytywna.Brak zbędnych plotek ,w pierwszym odczuciu poczułam ,ze rozmowa rozmową ,ale włosy moje są dla Pani Justyny najważniejsze.Za to bardzo jej dziękuję ,że na pierwszym miejscu jest zadowolenie Klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-06 22:17:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteś naprawde mega ,dziękuję za szybką realizację oraz pomysł na moje zniszczone włosy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emilka dnia: 2014-05-21 20:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja najlepsza stylistka fryzur !!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-04-19 16:26:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam i dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-04-09 22:19:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: git malina fryzjerka :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-01-31 13:28:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, szybko i fachowo ! Z całą pewnościa polecam ! Fachowa obsługa, rada i wykonanie jeszcze bardziej fachowe . ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dusus dnia: 2014-01-30 21:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ok Moge polecic z czystym sumieniem ,wróce napewno
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2013-12-25 17:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opinia ...hmmm niewiem .Byłam u tej Pani pierwszy raz ,poza tym jesli chodzi o mnie to jestem wdzięczna za możliwość upięcia oraz późna godzinę przybycia . W augustowie ,niestety nikt nie chciał mi pomóc tak wieczorną porą poza Panią Andrzejczyk .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-10-14 22:23:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam oraz doświadczyłam na własne oczy prace Pani .Jestem pełna podziwu tej osoby ,naprawde osoba która jest skromna lecz głowa pełna pomysłów.To jest mój numer 1 jesli chodzi o Fryzjera .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-20 22:53:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za usługę oraz pomoc ,napewno wrócę ponownie .Pozdrawiam Pani Justyno .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2013-06-09 22:23:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ZDECYDOWANIE.Miła ,przyjemna,skromna osoba lecz z talentem
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Galsanka dnia: 2013-04-03 14:25:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Justynę ,w 100 % bezproblemowo poradziła se z moimi zniszzcoznym włosami .Ocena na 6+ .Polecam jako fryzjera do upięć okolicznościowych .Dziękuje Pani Justyno za pomoc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-03-15 23:23:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MIŁA ATMOSFERA ,PROFESJONALNY SPRZĘT I FACHOWA OBSŁUGA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ..... dnia: 2013-02-21 15:02:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją