Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

OŚRODEK MEDYCYNY ESTETYCZNEJ

Zawód: przychodnie lekarskie specjalistyczne  
Adres: Pomorskie, 80-437 Gdańsk WAJDELOTY 13
Telefon: Kom. 501236957
Adres e-mail: ome(małpa)kuzniczki.pl
Strona internetowa: http://www.ome.kuzniczki.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 22x

Jakość usług: 100% wysoka 22x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 22x
Ilość opinii w serwisie: 22
Ilość odsłon profilu firmy: 975
Data utworzenia profilu: 2014-10-24 12:47:59
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-24 12:47:59 

Opinie o OŚRODEK MEDYCYNY ESTETYCZNEJ

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Faktycznie. Klinika cechuje sie profesjonalizmem, wysoką jakość i dobrą ceną. Tu nie ma miejsca na partactwo czy brak profesjonalizmu. Kompetencja, indywidualne podejście do klienta i wspaniała atmosfera. Każdy zabieg tu wykonany spełnił moje oczekiwania. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-16 06:43:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Bardzo miła, fachowa obsługa. Jestem zadowolona z zabiegu PURE COLLAGEN EYE PADS. Zależało mi na zlikwidowaniu drobnych zmarszczek pod oczami i odświeżenie tych okolic. Zabieg świetnie się sprawdził w tym temacie. Doskonale nawilża i wygładza skórę pod oczami,a efekty widać już po pierwszym zabiegu,.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-03 06:25:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Moje usta wyglądają w końcu zmysłowo i seksownie tak jak chciałam od samego początku! Bardzo dziękuję za wykonanie, za to, że mogłam liczyć na pomoc i wsparcie z państwa strony. Indywidualne podejście do klienta i wyjątkowa atmosfera sprzyja zabiegom w tej klinice. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-13 22:10:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jedyna Klinika w Polsce, która oferuje szereg ciekawych zabiegów z zakresu medycyny estetycznej w tak komfortowych warunkach, wykonanych przez prawdziwych specjalistów w tej dziedzinie. Najbardziej spektakularnym zabiegiem dla mnie botoks, który skutecznie wygładził zmarszczki. Zabieg trwał krótko , bo zaledwie 20 minut. W klinice panuje bardzo ciepła atmosfera. Indywidualne podejście do pacjenta. Tak trzymać!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-20 10:40:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z zabiegu kwasem hialuronowym. Opadające kąciki ust wyglądały bardzo nieestetycznie. Nie podobał mi się taki wygląd, więc zdecydowałam się na zadziałanie kwasem, zreszta tak mi doradzono w klinice. Musze powiedzieć, że zabieg nie był bolesny dzięki zastosowaniu znieczulenia, a po zabiegu tylko przez jakiś czas było zaczerwienienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-22 11:17:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Preparat Sculptra spełnił moje oczekiwania! Głębokie zmarszczki wyraźnie wyrównane i wygładzone! Ta substancja, której działanie polega na pobudzaniu tkanek twarzy pacjenta do produkcji własnego kolagenu, który uzupełnia niedobory w skórze sprawiła, że po prostu pozbyłam się dolin łez i zmarszczek wargowo nosowych :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-30 22:59:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja cienka i pomarszczona skóra twarzy wołała o pomoc, dlatego zwróciłam się tutaj. Klinika zapewniła mi zabieg , który w naturalny i piękny sposób zatrzymał czas i pomógł zniwelować znaki starzenia. Zabieg sculptra jest godny polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-10 22:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z takim profesjonalizmem się jeszcze nie spotkałam. Naprawdę. Klinika zrobiła na mnie kapitalne wrażenie pod względem jakości. Dużo zaangażowania i zainteresowania ze strony obsługi. Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-03 05:15:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała obsługa. Dawno nie byłam tak zadowolona z zabiegów, jak tutaj. Można liczyć na konkretne podejście do klienta i ciepłą atmosferę. Miejsce jest doskonale wyposażone w najlepszy sprzęt. Luksusowe zabiegi które działają!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-30 07:12:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsi w mieście :) Klinika jest popularna w całej Polsce z wiadomego powodu - po prostu znają się na zabiegach kosmetycznych. Ceny nie są niskie, ale warto korzystać z uslug. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-06 22:52:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Basię. Jest skutecznym masażystą, wspaniałym człowiekiem. Doświadczony specjalista, do którego nie jest łatwo się zapisać, ale warto czekać na swoją kolej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-04-08 10:11:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fakt. Trzeba przyznać, że mają podejście do pacjenta. Wcześniej chodziłam do różnych gabinetów kosmetycznych, ale z taką kulturą i jakością nigdy się nie spotkałam. Jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-03 23:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza klinika w jakiej byłam. Nie traktują pacjenta powierzchownie,ale z szacunkiem i kulturą. Miła obsługa i ciepłe podejście do klienta pozwoliło mi na skorzystanie z zabiegów. Jestem bardzo zadowolona i dziękuje bardzo za ostatni zabieg.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-30 10:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po bezoperacyjnym liftingu twarzy i w końcu mogę powiedzieć , że zwalczyłam oznaki starzenia.Profesjonalna obsługa. Ośrodek zapewnia komfortowe warunki lokalowe, przyjemną, intymną atmosferę i prawdziwych specjalistów.Po zabiegu czuje się doskonale, nie było żadnych efektów ubocznych. Moim zdaniem jest to idealne miejsce dla kobiet, które czują się nieswojo w swoim ciele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klient dnia: 2015-06-03 08:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczywiście to miejsce jest naprawdę świetne. Byłam tutaj na masażach i jestem zaskoczona. Wspaniale się zrelaksowałam i teraz przychodzę tu przynajmniej dwa razy w miesiącu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2015-05-12 10:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Endermologia LPG to naprawdę świetny zabieg. Jestem jego wielką fanką. Przede wszystkim jest on naprawdę skuteczny i wykonywany przez doświadczoną osobę. Dziękuję za fajne podejście do klienta. Cieszę się, że zdecydowałam się tutaj wybrać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia dnia: 2015-04-17 11:15:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo mile zaskoczona tym miejscem. Odwiedziłam je za namową znajomych i nie żałuję. Endermologia to naprawdę świetny zabieg i rzeczywiście przynosi efekty. Korzystałam też z peelingów i bardzo je sobie chwalę. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: olga dnia: 2015-04-09 06:12:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po Endermologii i czuję się szczęśliwa, gdyż zabiegi były bezbolesne, wykonane rzetelnie no efekty są. Zero cellulitu, rozstępów, nogi wyszczuplone, wysmuklone, bardzo ładnie się prezentują. Obsługa jest miła, konkretna - pracują tutaj prawdziwi specjaliści. Nie mam uwag i z będę w ciągu dalszym odwiedzać to miejsce. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiktoria dnia: 2015-02-17 17:27:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Panią Basię - świetna masażystka. Masaże w jej wykonaniu, to mistrzostwo świata. Miła, kontaktowa - super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2015-01-30 10:23:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Endermologia to rewelacyjny zabieg. Skóra nie tylko wygląda lepiej ale także zmniejszyła się ilość tkanki tłuszczowej na udach. Zdecydowanie wart polecenia zabieg.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Balbina dnia: 2015-01-19 11:56:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem po mezoterapii mikroigłowej i cóż mogę powiedzieć - jestem bardzo zadowolona z efektów. Pani Emilia, to bardzo dobry kosmetolog - sympatyczna, kontaktowa, doświadczona i rzetelna. Godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-12-09 12:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodziłam tutaj na masaże i osobiście byłam bardzo zadowolona. Ból kręgosłupa minął jak ręką odjął. Dziękuję Pani Basiu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-11-20 11:29:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją