Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Agata Re

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Łódzkie, 91-849 Łódź ul. Karola Miarki 4
Telefon: Kom. 500 068 450
Adres e-mail: sklep(małpa)agatare.com
Strona internetowa: http://www.agatare.com
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 709
Data utworzenia profilu: 2014-10-11 11:24:57
Data ostatniej aktualizacji: 2014-10-11 11:24:57 

Opinie o Agata Re

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sukienka leży po prostu znakomicie. Cieszę się, że wybrałam właśnie ten sklep. Na tę stronę trafiłam przez przypadek. Szczerze polecam. Fajnie że dostępne są tutaj także większe rozmiary a wybór wzorów jest rewelacyjny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: asia dnia: 2015-04-01 05:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też polecam! Nie mam zastrzeżeń do kontaktu ze sklepem czy też kupionych ubrań. Sukienki są świetne. Po praniach nic się z nimi nie dzieje, a do tego są naprawdę bardzo wygodne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2015-02-20 17:04:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny sklep. Spory wybór ubrań, i to bardzo dobrej jakości. Mam od nich bluzkę i sukienkę. Obie rzeczy noszę bardzo często i przyznam, że prezentują się one bardzo dobre. I na co dzień i od święta. Super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-01-17 13:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za szybką wysyłkę i miły kontakt. Sukienka jest naprawdę fantastyczna. Pasuje jak ulał. Idealnie podkreśla kobiece krągłości. Czuję się w niej bardzo atrakcyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sabina dnia: 2014-12-17 12:13:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie to sklep na medal. Tuniki i sukienki są tu rewelacyjne. Trudno mi było wybrać tylko dwie sztuki. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko i rzeczywiście ubrania doskonale leżały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2014-11-27 16:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyzwoite ceny, miła obsługa. Najbardziej jestem zadowolona z zakupu sukienki. Nowoczesne, eleganckie, różnorodne - o wiele większy wybór, niżeli w sieciówkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marika dnia: 2014-11-05 13:07:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie. Sukienka jest dokładnie taka jak na zdjęciu, ba! prezentuje się lepiej, niż na zdjęciu :) Super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2014-10-22 12:36:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w tym sklepie już kilka sukienek i jestem bardzo zadowolona, bardzo dobry kontakt z obsługą i szybki termin realizacji oraz co najważniejsze niespotykane modele i super jakość wykonania, widać że projektują z sercem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybka i pozytywna
Opinia dodana przez: Kaśka_40 dnia: 2014-10-17 20:03:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją