Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Happy English

Zawód: języki obce - nauka  
Adres: Małopolskie, 31-831 Kraków Fatimska 21c/22
Telefon: Kom. 888 660 600
Adres e-mail: happyenglish.eu(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.happy-english.eu/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 732
Data utworzenia profilu: 2014-08-25 14:44:02
Data ostatniej aktualizacji: 2014-08-25 14:44:02 

Opinie o Happy English

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobre ceny no i fajne przygotowanie zajęć. Jestem pod wrażeniem i zdecydowanie polecam. Pani Ania doskonale nawiązuje kontakt z dziećmi. Moja pociecha bardzo ją lubi i czeka na zajęcia z angielskiego każdego tygodnia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mika dnia: 2015-04-03 20:44:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe podeście do dziecka ma pani Ania. Zajęcia z angielskiego są bardzo ciekawe i dostosowane do wieku mojej pociechy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anastazja dnia: 2015-02-05 19:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowałam się zapisać moje dziecko na angielski żeby poprawiło oceny i naprawdę nauczyło się języka. Zajęcia dwa razy w tygodniu to naprawdę świetna sprawa. Widzę że moje dziecko chętnie się uczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2015-01-20 13:01:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem pani Ania jest fantastyczna nie tylko jako lektorka ale także jako osoba. Świetnie zaznajomiła minie z podstawami angielskiego. Zajęcia zawsze były super przygotowane a konwersacje okazały się świetne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Judyta dnia: 2014-11-28 15:50:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Pani Aniu! Córka nadrobiła zaległości i znów jest w temacie. Pozdrowionka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-11-06 13:29:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzliwa, energiczna, uśmiechnięta, chętna do pomocy dzieciom - bardzo pozytywnie odebrałam Panią Anią po pierwszej wizycie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Matysiak dnia: 2014-10-15 11:24:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem ta pani jest świetna. Moje dziecko bardzo skorzystało na zajęciach z nią. Adam nie miał problemów ze zdaniem egzaminu gimnazjalnego. Lekcje znacząco poprawiły jego poziom znajomości języka obcego. Serdecznie polecam wszystkim rodzicom!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariola dnia: 2014-09-23 19:12:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z Happy English. Pani Ania, to bardzo cierpliwa, wyrozumiała i chętna do pomocy nauczycielka. Angielski zna doskonale, potrafi w sposób zrozumiały przekazać wiedzę dziecku. Córka polepszyła wyniki w nauce.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Hubczyk dnia: 2014-09-10 12:49:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją