Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka adwokat Adam Kozioziembski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Wiązowa 16/4
Telefon: Kom. 600359326
Adres e-mail: adam(małpa)adwokatwtoruniu.pl
Strona internetowa: www.adwokatwtoruniu.pl
Opis działalności: Kancelaria Adwokacka Słowa kluczowe: , Adwokat, Prawnik, Alimenty, Prawo Pracy, Rozwody, Sprawy Karne, Podziały Majątku, Odszkodowania, Spadki,

Ocena: 100% pozytywna 19x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 19x
Ceny usług: 100% niskie 14x 4x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 7257
Data utworzenia profilu: 2014-04-15 22:01:46
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-09 12:35:18 

Opinie o Kancelaria Adwokacka adwokat Adam Kozioziembski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adam był moim pełnomocnikiem z urzędu w sprawie o odszkodowanie w Wąbrzeźnie. Przede wszystkim - pomimo że ne było mnie stać na adwokata z wyboru, on jako adwokat z urzędu był osobiście na wszystkich 6 terminach sprawy! Jak chciałem to zawsze się ze mna spotkał, nie byo problemów z kontaktem. A najważniejze to to że sprawę wygrał! Bardzo dziekuje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2016-12-03 17:18:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Mecenasa. Dzięki jego pracy syn w końcu opuścił areszt. Jego zaangażowanie było bardzo widoczne i przyniosło spodziewane efekty. Dziękuje Panie Adamie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-11-22 22:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia o pracy Pana Adama jest pozytywna. Polecił mi go kolega, któremu już kiedyś prowadził rozwód i sprawę o podział majątku, i się nie zawiodłem. Panie Adamie, raz jeszcze dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Jankowski dnia: 2016-08-02 20:21:07 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat moja znajoma korzysta z jego usług wie jak przeciągać sprawy w sadzie i świetnie wami pokieruje jak działać w sądzie jak mówiła pomimo wypowiedzenia pełnomocnictwa dalej kieruje nią jak działać by zyskać na czasie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: opinia od kolezanki o jakości usług dnia: 2016-03-16 09:17:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem już z usług wielu toruńskich adwokatów, i tych zanych i tych mniej znanych, ale żaden z nich nie wywarł na mnie tak pozytywnego wrażenia jak Kozioziembski. Przede wszystkim nie owijał w bawełnę, nie obiecywał nie wiadomo czego, tylko postawil sprawę jasno. Tak jak powiedział po analizie sprawy, tak też potem było na rozprawie. Nie było problemu z ustaleniem wspólnego stanowiska i dzięki temu miałem wrażenie, że ja i mój adwokat mamy ten sam cel w sprawie. To był klucz do sukcesu. Poza tym musze napisać, że wreszcie trafiłem na adwokata, który nie unikał spotkań ze mną tylko jak trzeba było coś obgadać to się spotykaliśmy i ustalialismy co trzeba. Mi właśnie o takiego adwokata chodzilo. Jestem nareszcie zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2016-02-28 12:57:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi sprawę rozwodową a teraz podział majątku. Bardzo dobry! Nie daje sobie w kasze dmuchać jak przygadał adwokatowi byłej żony to aż mu szczęka opadła. rotwailer a nie jamnik!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolony dnia: 2015-08-07 15:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podzielam opinie o mecenasie Kozioziembskim. Jestem z niego bardzo zadowolony. Korzystałem z jego usług w sprawie o alimenty i kontakty z dzieckiem, a mój znajomy, który mi go polecił wynajął go do sprawy o zachowek. Z czystym sumieniem mogę go polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2015-06-16 17:37:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat bardzo konkretny. Najpierw udało się ugrać niezły wyroku, bo część zarzutów odpadła a potem załatwił mi odbycie kary w systemie dozoru. Myślałem że będę miał pewną odsiadkę, a tu dzięki adwokatowi nadal będę w domu. Jestem mu z niego bardzo zadowolony! Widać że wie co i jak robić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2015-01-13 20:36:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kozioziembski skutecznie poprowadził moją sprawę rozwodową z orzeczeniem winy mojego już byłego męża. Jestem bardzo zadowolona z jego usług!Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-09-30 19:02:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług tego adwokata! Bardzo pomógł mojemu synowi w karnej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Toruń dnia: 2014-09-10 21:39:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Porządna jednostka! Dzięki niemu prokuratorka aż zagotowała się ze złości a sędzia wypuscil mnie z puchy juz po miesiacu!!! haha teraz mi tak wszystko uklada ze do wyroku wszystko sobie poogarniam w temacie! poki co mam lato na wolności a nie w puszce a swoje za uszami mam i tylko pały chodza wsciekle a ja sie z nich śmieje! Mecenasik pierwsza liga!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: HWDP dnia: 2014-07-21 17:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem naprawdę zadowolona z pomocy Pana Adama. Dzięki niemu udało się doprowadzić do skazania sprawcy wypadku a teraz wygrałam sprawę o odszkodowanie za ten wypadek. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta Nowak dnia: 2014-07-09 12:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki adwokatowi i jego działaniu w sprawie karnej wykonawczej udało mi się uniknąć zarządzenia wykonania kary pozbawienia wolności. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lech dnia: 2014-06-11 22:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna Panu Mecenasowi za pomoc mojemu synowi. Dzięki Panu Kozioziembskiemu syn nie trafił do aresztu. Świetnie się spisał! Dziękuję i polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-05-20 18:16:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomógł mi w sprawie karnej. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2014-05-14 22:18:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mecenasa z czystym sumieniem. Pomógł mi w sprawie odszkodowawczej, udało się uzyskać od ubezpieczyciela zadowalające mnie odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2014-05-09 11:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sposób bardzo rzetelny poprowadził mi sprawę rozwodową. Nie było żadnych problemów z terminami i wymianą informacji. Załatwił też temat alimentów i kontaktów z dziećmi. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ryszard Popławski dnia: 2014-05-03 11:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas prowadził moją sprawę dotyczącą określenia miejsca pobytu dziecka oraz "przy okazji" określenia kontaktów ojca z dzieckiem. Jestem bardzo zadowolona. W razie potrzeby na pewno ponownie skorzystam z usług Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-04-23 21:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprowadził sprawę spokojnie i bez zbędnej szarpaniny z przeciwnikiem. Zaufałem mu i tego nie żałuję. Przede wszystkim facet jest słowny i dotrzymuje terminów, nie ma problemu ze spotkaniami i kontaktem. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr Olewiński dnia: 2014-04-16 22:07:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spokojnie i rzeczowo wyjaśnił mi problem. Załatwił sprawę szybko i po mojej myśli. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: andrzej dnia: 2014-04-15 22:04:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją