Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Tomasz Krakowiński

Zawód: Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-503 Łódź Kopernika 18/3
Telefon: 42 637 38 24 Kom. 502248608
Adres e-mail: tomasz(małpa)krakowinski.pl
Strona internetowa: www.krakowinski.pl
Opis działalności: SPECJALIZACJA W ODSZKODOWANIACH z tytułu: wypadków komunikacyjnych, błędów lekarskich. Kompleksowe usługi prawnicze z zakresu prawa karnego, cywilnego, rodzinnego, spadkowego, gospodarczego. Słowa kluczowe: Adwokat Łódź, odszkodowania Łódź, prawo cywilne, prawo karne, wypadki komunikacyjne, błędy lekarskie

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 100% niskie 12x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2038
Data utworzenia profilu: 2014-07-03 09:41:20
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-06 16:50:46 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Tomasz Krakowiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat, wynegocjował dla mnie wysokie odszkodowanie z OC sprawcy wypadku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Poldek dnia: 2017-03-24 11:26:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Tomasz Krakowiński wywalczył mi wysokie odszkodowanie . Nie musiałam sie niczym zajmować, pełna profesjonalna obsługa. Człowiek godny polecenia. Na pewno skorzystam z jego usług w przyszłości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kondzio dnia: 2017-02-04 11:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Tomasza. W mojej sprawie - co najważniejszej nie pobrał opłaty wstępnej i rozliczylam sie po wygranej sprawie. Odszkowanie dostałam spore.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marion dnia: 2016-09-27 16:05:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz zna sie na rzeczy, powiedział ile wygra pieniędzy i dokładnie tak było.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alberto dnia: 2016-05-08 21:11:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam inne opinie. Pan Tomasz wywalczył kilkanaście razy więcej pomiędzy niż proponował ubezpieczyciel, wspaniałe mnie poprowadził i podpowiedział jak i gdzie sie leczyć żeby było najlepiej. Prawdziwy profesjonalista !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinia dnia: 2016-01-10 12:10:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wynegocjował w wątpliwej sprawie bardzo dobra ugodę z zakładem ubezpieczeń. Szybko dostałam pieniądze. Polcam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2015-10-22 14:17:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Tomasz Krakowiński uzyskał dla mnie wysokie odszkodowanie z OC sprawcy wypadku. Nie musiałam nigdzie chodzić, wszystko Pan Tomasz za mnie załatwił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2015-08-02 10:35:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalista, świetnie zna przepisy i orzecznictwo, wywalczył mi bardzo duże odszkodowanie, super poprowadził sprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Enigma dnia: 2015-07-15 22:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tomasz to najlepszy Adwokat od wypadków komunikacyjnych i spraw spadkowych - takie dwie sprawy właśnie mi prowadził, obie zakończyły się sukcesem. Jestem bardzo zadowolony !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek Łódź dnia: 2014-11-05 14:11:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny i niedrogi Adwokat. Pan Tomasz bardzo mi pomógł w sprawie sadowej. Takich prawników nam potrzeba.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Antek dnia: 2014-09-17 22:30:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mlody adwokat, sam reprezentuje klienta przed sądem - a nie wysyła aplikantów. Pełen profesjonalizm a wynagrodzenie pobiera dopiero po sprawie, od wygranej kwoty. Polecam Pana mecenasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 2014-07-03 19:05:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry Adwokat specjalizujący się w odszkodowaniach, pomógł mi uzyskać bardzo wysokie zadośćuczynienie a pobrał niską prowizję. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: MAriusz W. dnia: 2014-07-03 09:42:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją