Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

"Magiczny Kącik" Gabinet Kosmetyczny Anna Tarulewicz

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Pomorskie, 80-041 Gdańsk ul. Dywizji Wołyńskiej 1 lok. 8
Telefon: Kom. 507-818-136
Adres e-mail: magicznykacik(małpa)wp.pl
Strona internetowa: Www.magicznykacik.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1388
Data utworzenia profilu: 2014-05-28 12:00:02
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-04 11:12:19 

Opinie o "Magiczny Kącik" Gabinet Kosmetyczny Anna Tarulewicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja też korzystam z usług tego gabinetu. Magiczny kącik jest naprawdę rewelacyjny. Tutaj mogę wspaniale zadbać o siebie. Mezoterapia i manicure to zabiegi, z których korzystam naprawdę dość często i mogę je polecić!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2015-02-17 10:19:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Anna, to bardzo dobry kosmetolog. Z wielkim zaangażowaniem podchodzi o klienta i jego problemów. Ja dzięki jej zabiegom dostosowanym do ich problemów pozbyłam się oznak zmęczenia i starzenia. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-01-23 09:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie Magiczny Kącik, to świetne miejsce na odpoczynek i relaks. Gabinet Pani Ani jest bowiem świetnie wyposażony - można tutaj liczyć na super towarzystwo, miłą atmosferę, dobrą kawkę i skuteczne zabiegi. Jestem za każdym razem zadowolona. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2015-01-12 11:45:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sądzę, że ten salon jest najlepszy w najbliższej okolicy. To bardzo czyste i przyjemne miejsce oferta zabiegów szeroka i wykorzystująca nowoczesny sprzęt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kama dnia: 2014-12-08 17:19:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja muszę pochwalić Panią Anię za manicure i pedicure. Jest mistrzynią w tych usługach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-11-16 11:16:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem świetne miejsce! Liposukcja ultradźwiękowa to coś ciekawego! Do tego zabiegi te są rzeczywiście skuteczne. Wspaniałe rezultaty zauważyłam bardzo szybko. Moje nogi są teraz szczuplejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2014-10-28 17:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo sceptyczna jeśli chodzi o zabiegi kosmetyczne, lecz ten gabinet zaskarbił sobie moją przychylność. Jestem mile zaskoczona efektami zabiegu liposukcji ultradźwiękowej. Nie myślałam, ze w tak bezinwazyjny sposób uda mi się zredukować tkankę tłuszczową.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-10-07 18:26:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Magiczny Kącik, to dla mnie najbardziej godne zaufania miejsce, gdzie mogę odpocząć, odprężyć się i poddać profesjonalnym zabiegom kosmetycznym. Najbardziej chwalę sobie zabiegi oczyszczające oraz masaż. Pani Ania jest dla mnie bezkonkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tatiana W. dnia: 2014-09-19 13:18:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim paniom to miejsce. Jestem tu stałą klientką. Regularnie przychodzę tutaj na zabieg mezoterapii. To dla mnie wspaniałe rozwiązanie. Mezoterapia ma doskonały wpływ na moją skórę. Jest znakomicie ujędrniona. Dodatkowo zabieg ten wpływa także na pierwsze oznaki starzenia się.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina Olejarz dnia: 2014-08-19 16:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dbam o to by wyglądać pięknie i młodo. Dlatego też regularnie przychodzę tu i korzystam z zabiegów mezoterapii. Dzięki niemu składniki odżywcze zawarte w profesjonalnych kosmetykach docierają w głąb mojej skóry. W związku z tym zmarszczki są praktycznie niewidoczne, a skóra jest idealnie odżywiona i nawilżona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-17 17:51:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet ten jest świetnie wyposażony, a dodatkowo panuje tu miła i przyjemna atmosfera. Podczas zabiegu peelingu kawitacyjnego mogłam się znakomicie zrelaksować. Efekt peelingu jest rewelacyjny. Przebarwienia na mojej twarzy i dekolcie pozostały już tylko nieprzyjemnym wspomnieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-29 19:56:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją