Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sala Weselna "Pod Motylem"

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Mazowieckie, 96-321 Musuły ul. Mazowiecka 18
Telefon: Kom. 608 223 485
Adres e-mail: podmotylem(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.facebook.com/Sala.Pod.Motylem
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 734
Data utworzenia profilu: 2014-06-26 21:43:11
Data ostatniej aktualizacji: 2014-06-26 21:43:11 

Opinie o Sala Weselna "Pod Motylem"

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się! Jedzenie było naprawdę wyborne. Na weselu wybawiłam się za wszystkie czasy. Sala Pod Motylem zasługuje na pozytywną ocenę ze względu na fantastyczny wystrój. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2015-02-24 15:26:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Catering naprawdę świetny. Do tego w tej sali byłam kiedyś na imprezie rodzinnej. Muszę przyznać, że pozytyw ode mnie jest w pełni zasłużony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-12-19 11:55:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudownie czułam się tu na przyjęciu urodzinowym mojego dziecka. Sala na tę uroczystość została fantastycznie przygotowana. Doskonałe dekoracje i elegancki wystrój to coś co podobało mi się najbardziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2014-11-05 15:21:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjne miejsce na bal karnawałowy. Miałam okazję uczestniczyć w takim wydarzeniu i muszę przyznać, że było naprawdę rewelacyjnie. Wyśmienite jedzenie rozpływające się w ustach i miła obsługa to coś wspaniałego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2014-10-08 18:39:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko zorganizowane zostało z należytą starannością i dbałością. Bardzo przekonało mnie podejście właściciela oraz lokal, który emanował nowoczesnością i klasą. Po prostu idealne miejsce na wesele.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2014-09-19 14:31:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy wybór jeśli chodzi o salę weselną. W okolicy... mieli najbardziej atrakcyjną ofertę Doświadczony zespół kucharski, fachowa obsługa podczas uroczystości. Dziękujemy za Państwa zaangażowanie. Nasi goście do dziś wspominają zabawę do białego rana ;-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabella M. dnia: 2014-07-07 10:00:59 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją