Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GOCAL

Zawód: adwokaci i radcy prawni Prawnik 
Adres: Świętokrzyskie, Jędrzejów
Telefon: 794907244 Kom. 796450002
Adres e-mail: odszkodowania(małpa)gocal.eu
Strona internetowa: www.odszkodowania.gocal.eu
Opis działalności: Pomoc prawna osobnom poszkodowanym w wypadkach. Pomoc biliskim ofiar wypadków. Dochodzenie odszkodowań. Słowa kluczowe: odszkodowanie

Ocena: 100% pozytywna 96x

Jakość usług: 100% wysoka 94x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 75x
Ceny usług: 100% niskie 58x 3x
Ilość opinii w serwisie: 96
Ilość odsłon profilu firmy: 5123
Data utworzenia profilu: 2012-09-05 16:17:19
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-17 11:23:49 

Opinie o GOCAL

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam, kancelaria godna zaufania. W dziale prawnym najwyższej klasy adwokaci. Miła obsługa. Fachowa pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ludwik dnia: 2017-12-11 10:05:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, prowadzili dla mnie sprawę o podział majątku. Profesjonalnie podeszli do tematu. Tego własnie oczekuje od kancelarii
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2017-12-07 15:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pomocy kancelarii Gocal wygrałem sprawę rozwodową. Bardzo się cieszę i polecam wszystkim osobom dla których liczy się skuteczność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol dnia: 2017-12-04 12:05:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Profesjonaliści w każdym calu. Dziękuje, że mi pomogliście w uzyskania wysokiego odszkodowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2017-11-17 15:07:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości usług świadczonych przez kancelarię Gocal. Szybko i sprawnie pomogli mi uzyskać odszkodowanie po zmarłym bliskim. Kontakt z Nimi bardzo profesjonalny, a obsługa niezmiernie miła. Polecam każdemu kto potrzebuje fachowej pomocy prawnej. Lepiej trafić nie można!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-10-10 09:25:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadzili moją sprawę o odszkodowanie z powodzeniem uzyskali dla mnie wysokie osdzkodowanie. Teraz powierzyłam Kancelarii Gocal zwrot środków z polisolokaty. Ze spokojem czekam na efekt. Udowodnili, że są profesjonalistami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2017-09-22 14:46:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, powierzyłem prowadzenie mojej sprawy rozwodowej kancelarii. Jestem bardzo zadowolony z efektów i podejścia do mojej sprawy. Profesjonaliści w każdym calu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2017-09-13 13:04:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje za pomoc. kancelaria Gocal uzyskała dla mnie wysokie odszkodowanie. Działajcie tak dalej. Nie zmieniajcie się. Tak wspaniałego podejścia do klienta to mogą się od was uczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irena dnia: 2017-09-01 12:56:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniali fachowcy. Znają się na powierzonych im sprawach. Analizują sprawę za darmo. Bardzo profesjonalnie podeszli do mojej sprawy. Cieszyłbym się gdybym spotykał tak dobrze wyszkolony personel we wszystkich firmach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksander dnia: 2017-08-28 15:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Podeszli do mojej sprawy mega profesjonalnie. Otrzymałem pieniądze w wysokości, która naprawdę mi się należała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2017-08-25 10:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Rzetelni, kompetentni. Prowadzili moja sprawę o dochodzenie odszkodowania świetnie sobie poradzili. Teraz opiekują się moją firmą jeśli chodzi o obsługę prawną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2017-08-23 10:13:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, Profesjonaliści w każdym calu. Nie wyobrażam sobie współpracy z kimś innym. Dziękuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jerzy dnia: 2017-04-20 15:05:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Konkretne podejście do sprawy, sumienność, rzeczowe przedstawienie sposobu działania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Heniek dnia: 2015-09-07 12:37:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GOCAL to zdecydowanie najlepsza firma prawnicza z jaką miałem do czynienia. Są profesjonalistami i to stwierdzenie najlepiej określa to co mogę powiedzieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ryszard dnia: 2015-04-23 00:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez obaw. Można zaufać tej firmie. Sumiennie wywiązują się ze swojej pracy. Pomimo tego że obsługują wielu klientów nikogo nie zaniedbują ponieważ nad wszystkim czuwa system komputerowy, który koordynuje pracę i informuje na bieżąco klientów o wszystkim co dzieje się ze sprawą. Tą kancelarię polecili mi znajomi. Ja ją też polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-07 00:50:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi kancelarii Gocal. Indywidualne podejście i profesjonalizm to cechy, które przekonały mnie do tej firmy. Kwota odszkodowania przekroczyła moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-03-06 10:47:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ściągnęli moje pieniądze od dłużnika z którym miałem problem od długiego czasu. Rewelacyjna kancelaria. Polecam z czystym sumieniem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-27 10:39:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracownicy Gocal to dobrzy negocjatorzy. Ugryzł mnie pies sąsiada który chciał "wykręcić się sianem". Chłop zapierał się że to nie jego pies ... cuda wymyślał. Krew w żyłach mi się gotowała. Pracownicy Gocal ze spokojem podeszli do sprawy. Wytłumaczyli sąsiadowi po co ma polisę OC rolnika , która zabezpiecza go przed odpowiedzialnością w takich sytuacjach. Wszystko dobrze się skończyło. Sąsiad zgodził się na to żeby odszkodowanie było wypłacone z jego polisy. Ja dostałem kilkatysięcy odszkodowania. Żyjemy w zgodzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-24 02:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super !!! Fajna firma prawnicza, miło i konkretnie zajęli się sprawą odszkodowania dla mnie po wypadku. Która którą otrzymał jest przyzwoita. Zaskoczyli mnie pozytywnie. Kolega który też był poszkodowany i miał podobne obrażenia, a sam starał się o odszkodowanie dostał jedną czwartą tego co ja już po objęciu prowizji Gocał. Teraz pluje sobie w brodę, bo sporo na chodził się za tym wszystkim :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2015-02-20 22:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poślizgnęłam się w drodze do przedszkola po synka. Ból nogi był okropny. Sąsiedzi wezwali Karetkę. Rehabilitacja trwała bardzo długo, więc nie mogłam wrócić długo do pracy co skończyło się utratą pracy.Dzięki Wam udało mi się uzyskać odszkodowanie, wrócić do zdrowia. Dziękuje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2015-02-10 10:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawnicy z GOCAL solidnie wykonali swoją pracę. Na każdym etapie sprawy wyjaśniali mi jaki będzie następny krok. Poza tym wszystkie postępy mogłam śledzić w systemie internetowym. Bardzo dziękuje za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2015-02-09 09:23:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Jeśli chcecie sobie oszczędzić nerwów i nieprzespanych nocy związanych z komunikacją z Towarzystwem Ubezpieczeniowym to powierzcie swoją sprawę od razu Gocal. Ja chciałam być jak Zosia Samosia i nic sama nie uzyskałam. Specjaliści w Gocal zweryfikowali szkodę i już mam kasę na nowe autko :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2015-02-05 13:51:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam. Prowadzili moją sprawę. Po miesiącu miałam już pierwsze pieniądze. Bardzo jestem zadowolona z ich usług. Rewelacyjny kontakt z pracownikami biura. Zawsze pomogli i rzeczowo poinformowali co mam dostarczyć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-02-03 14:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna firma która szeroko podchodzi do tematu. Są otwarci na klienta. Umieją się dopasować. Aby spełnić oczekiwania klienta są w stanie współpracować z innymi kancelariami. są elastyczni i umieją dopasować się do potrzeb. Bardzo mi się to podoba bo mam dość sztywnych, chamskich, gburowatych prawników którzy myślą że są pępkami świata i że wszystkie rozumy pozjadali. GOCAL jest OK. Życzę dalszych sukcesów na drodze zawodowej i wielu zadowolonych klientów. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-23 01:00:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma. Potwierdziło się to co słyszałem o towarzystwach ubezpieczeniowych. Gdyby nie GOCAL nie otrzymałbym w ogóle odszkodowania.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-08 19:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę że z GOCAL można brać wzór.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Rooney dnia: 2015-01-02 14:40:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wydawało mi się że 300 zł za 1% uszczerbku na zdrowiu to trochę mało. Zgłosiłem się do Gocal. W sumie przyznano mi 2000 zł. Minus prowizja Gocal 630 zł. Czyli dla mnie dodatkow 1070 zł. OPŁACAŁO SIĘ :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tobiasz dnia: 2014-12-11 23:01:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osoby poszkodowane powinny zwrócić się do kancelarii GOCAL w celu uzyskania pomocy prawnej w uzyskaniu wysokich odszkodowań. Ja tak zrobiłem. WARTO !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Norbi dnia: 2014-12-11 15:31:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sama nie poradziłabym sobie. Dobrze że moją sprawą zajeli się prawnicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-10 00:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-12-07 21:37:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa telefoniczna. Fantastyczne podejście do klienta. Czuć że troszczą się o klienta. Potrafią doradzić.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-05 10:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: GOCAL sprawnie załatwili sprawę mojego odszkodowania. Wcześniej samodzielnie dochodziłem swoich racji. Straciłem dużo czasu na jałową korespondencję z firmą ubezpieczeniową, która wypłaciła mi kilka tysięcy zł odszkodowania. Po interwencji GOCAL wypłacili kilkadziesiąt tysięcy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-22 11:34:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajni prawnicy. Bardzo skuteczni. Bardzo mi pomogli. Nie byłam w stanie dostać samodzielnie należnego mi odszkodowania. Gorąco polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-19 18:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzyskałem wysokie odszkodowanie od Skarbu Państwa, co rzadko się zdarza (bo sądy są państwowe) ... Dziękuję GOCAL za dobrze wykonaną pracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-18 22:08:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szukasz firmy, która działa rzetelnie, ma swoim zespole najlepszych prawników - skierują sprawę do GOCAL. To bardzo ważne, aby wybrać najlepsza firmę tak jak zrobiłam to ja. Przeglądałam oferty różnych firm jak ja się cieszę, że wybrałam GOCAL.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-11-03 11:18:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-01 22:32:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: solidna firma
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: .
Opinia dodana przez: Arleta dnia: 2014-10-31 11:14:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kompetentna obsługa interesantów :P
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-10-31 09:33:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pracuję w dziale prawniczym w jednym z towarzystw ubezpieczeniowych. Odpowiadam na pisma z roszczeniami klientów bądź ich przedstawicieli. Bardzo często trafia do nas korespondencja od psełdo firm odszkodowawczych, których teraz narobiło się mnóstwo na polskim rynku. Spamują nas pisemkami z których nic nie wynika powołują się na podstawy prawne bez zrozumienia. Krótko pisząc - strzelają ślepakami. Często to nawet nie chce mi się odpisywać na te brednie. Od czasu do czasu przeglądam opinie w internecie ciekaw co tam pisze o tych "magikach". Dzisiaj trafiłem na GOCAL. Faktycznie muszę przyznać że znają się na prawie ubezpieczeniowym. Mają dobry skład prawników. Mam do GOCAL duży szacunek. GODNY RYWAL :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-30 23:19:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wypadek. Trafiłam do szpitala. Kiedy trafiłam do domu nie chciało mi się myśleć o żadnym odszkodowaniu. Byłam obolała i tylko powrót do zdrowia mnie interesował. Przyjaciółka namówiła mnie żebym powierzyła uzyskanie odszkodowania sprawdzonej firmie. Zgłosiłyśmy się do Gocal. Byłam mile zaskoczona troskliwą obsługą. Sprawę przeprowadzili sprawnie. O wszystkim byłam informowana. Dostałam satysfakcjonujące mnie odszkodowanie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-10-30 20:03:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli zastanawiasz się komu zlecić sprawy z zagranicy to tylko Gocal. Działają bardzo konsekwentnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-30 15:34:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli lubisz pracować z profesjonalistami - wybierz GOCAL
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grezgorz dnia: 2014-10-27 11:51:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odkupił moją szkodę z przed dwóch lat.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mario dnia: 2014-10-26 17:47:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Nic bezpośrednio nie musiałem płacić za ich usługi ponieważ jako wynagrodzenie pobierają ustaloną wartość procentową od kwoty którą uzyskają, co moim zdaniem jest bardzo uczciwym rozwiązaniem. Widać było że zależało im na uzyskaniu dla mnie ja najwyższej kwoty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2014-10-24 21:32:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Uzyskali dla mnie odszkodowanie po bardzo poważnym wypadku. Teraz dzięki tym pieniądzom mogę jechać za granicę, żeby się leczyć. Bardzo dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-24 14:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poprowadzili moją sprawę. Dostałem odszkodowanie, bez żebrania w firmie ubezpieczeniowej i tracenia czasu na jałową korespondencję. Miła obsługa. Udana współpraca. Kwota pieniężna ok. Jestem zadowolony. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2014-10-24 13:30:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Generalnie nie mam żadnych zastrzeżeń co do tej firmy. Jedynie czas uzyskiwania odszkodowania mógłby być krótszy, ale tak chyba musiało być ze względu na terminy odpowiedzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KAMEL dnia: 2014-10-24 09:52:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie dziękuję tej firmie prawniczej za trud włożony w moją sprawę i za pieniądze które dla mnie uzyskali. Brawo !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian dnia: 2014-10-23 20:43:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złego słowa nie mogę powiedzieć. Dobrze wywiązali się ze swojego zadania. Dostałam duże pieniądze jako odszkodowanie za wypadek w pracy. Pracodawca nie ucierpiał :) Nie straciłam pracy :D Odszkodowanie uzyskali z polisy OC pracodawcy. Wszyscy zadowoleni :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inga dnia: 2014-10-23 20:23:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: odszkodowania.gocal.eu tel. 794 90 72 44 Gdyby ktoś szukał dobrej firmy która zajmuje się dochodzenirm odszkodowań niech skontsktuje się z Gocal. Pracują tam świetni prawnicy. Radcowie prawni i adwokaci dokładnie informują klienta o wszystkim w jasny zrozumiały sposób. Dzięki systemowi komputerowemu ze swojego kompa logujesz się i czytasz co w twojej sprawie się dzieje. Nie ma pronlemu z dodzwonieniem się do Gocal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bartek dnia: 2014-10-23 07:23:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To co obecnie wyprawiają firmy ubezpieczeniowe to kpina. Najchętniej brali by składki ubezpieczeniowe i nie wypłacali odszkodowań w ogóle. Dobrze że są takie firmy prawnicze jak Gocal. Obecnie wszystkie towarzystwa ubezpieczeniowe drastycznie zaniżają wypłacane odszkodowania. Co najmniej czterokrotnie !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: daniel dnia: 2014-10-21 18:33:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opłacało się skorzystać z usług Gocal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucjan dnia: 2014-10-19 22:17:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłam Gocal moją sprawę rozwodową, ustalenie opieki nad dziećmi, alimenty i podział majątku. Bardzo mi pomogli. Polecam usługi GOCAL.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-18 09:44:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kapitalna kancelaria. Są mega skuteczni. Polecam Gocal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk dnia: 2014-10-16 23:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moich oczach GOCAL jest najlepszą firmą na rynku polskim,  która zajmuje się uzyskiwaniem wysokich odszkodowań. Są słowni i nowocześni. Świetną sprawą jest system internetowy po zalogowaniu do którego miałam dostęp do informacji w mojej sprawie. Są naprawdę przyjaźni klientom. 
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-15 12:59:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uzyskali dla mnie czterokrotnie wyższe odszkodowanie od tego co ostatecznie po moich wysiłkach PZU chciało wypłacić. Bardzo jestem wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zosia. dnia: 2014-10-15 00:20:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie oceniam kancelarię Gocal. Jestem zadowolony pomocy prawniczeh.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JAN dnia: 2014-10-14 19:43:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam odszkodowanie za wypadek. Bardzo jestem zadowolona zwielkości odszkodowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-13 22:47:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są ok. Moim zdaniem najlepsi na rynku. Nie wymyślają sztucznych kosztów jak inni. Kiedyś korzystałam z usług jednej ze spółek akcyjnych które świadczą takie usługi i prywatnej kancelarii. Nie będę wypowiadała się na ten temat. Gocal jest o niebo lepsze. Poukładani. Jest z nimi kontakt. Szybko odpisują na maile. Przebieg sprawy można śledzić poprzez aplikację internetową (co jest bardzo fajnym rozwiązaniem). Wynagrodzenie Gocal to prowizja od wysokości świadczeń które wygrają dla klienta, więc nie trzeba płacić im żadnych pieniędzy. W chwili zaksięgowania wpłaty, szybko przelewają środki do klienta. Ogółem BARDZO POZYTYWNIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: madzia dnia: 2014-10-12 08:53:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Są ok. Moim zdaniem najtańsi na rynku. Nie wymyślają sztucznych kosztów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mona dnia: 2014-10-10 19:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzy razy posłużyłem się różnymi firmami zajmującymi się odzyskiwaniem odszkodowań. Gocal jest najlepsza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-10 18:31:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moi znajomi polecili mi kancelarię Gocal. Posłuchłem ich i nie żałuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ROBERT dnia: 2014-10-10 12:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie lubię prawniczego bełkotu. W Gocal normalnie mówią do ludzi. Nie wymądrzają się. Rozumiesz co do ciebie mówią. Wiesz o co chodzi. Kasę biorą jak każdy. Papugi to papugi ;) Mecenasów mają bardzo dobrych. Po 4 miesiącach aresztu wyszedłem na wolność. Zostałem uniewinniony. Teraz będę starał się o odszkodowanie. Będzie kolorowo :) Warto korzystać z usług Gocal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: BrOnX dnia: 2014-10-09 21:08:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie są to najbardziej profesjonalne i najnowocześniejsze kancelarie w Polsce. Bardzo miła obsługa. W ludzki sposób podchodzą do klienta. Nie zdzierają pieniędzy z człowieka, bo mają dużo klientów. Jestem ich klientem. Konsekwentnie zrealizowali wszystko co założyli i wygrali dla mnie sprawę w Sądzie. Są nowocześni. Klient po zalogowaniu do aplikacji internetowej może przez komputer, laptopa, tablet, telefon z dowolnego miejsca na ziemi śledzić przebieg prowadzonej sprawy i otrzymuje informację o przyznanych świadczeniach. Każda czynność wykonana w sprawie widnieje w systemie jako wpis. Byłem na wakacjach za granicą i wiedziałem o wszystkim co się dzieje z moją sprawą na bieżąco. Nie znam żadnej innej kancelarii w Polsce która świadczyłaby tak wysoki poziom usług. Zdecydowanie. POLECAM GOCAL !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-10-09 16:38:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wartościowa marka. Na pierwszym spotkaniu mecenas poinformował mnie o przebiegu sprawt który znalazł odzwierciedlenie w rzeczywistości. Konsekwentnie realizowali założenia i wygrałem sprawę w Sądzie. Godne uwagi jest to że w sumie zapłaciłem dużo mniej niż gdybym skorzystał z usług prawników u których byłem wcześniej na konsultacji. GOCAL to marka godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ROKI dnia: 2014-10-08 21:02:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Powierzyłem kancelarii Gocal moją sprawę karną i w konsekwencji ich działań zostałem uniewinniony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robson dnia: 2014-09-24 21:57:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam. Rzeczowa analiza prawnicza. Krótki okres oczekiwania na wypłatę odszkodowania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk dnia: 2014-07-07 15:50:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Gocal. Zapewniają profesjonalna opiekę prawniczą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jadwiga dnia: 2014-07-03 15:13:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam . Przed współpraca przeglądałam opinię firmy i teraz mogę potwierdzić w 100 % , że są prawdziwe i szczere. Współpraca jest rewelacyjna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2014-07-02 15:30:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam współpracę z tą firmą. Cały czas są ze mną w kontakcie. Konkretni, rzetelni, konsekwentni w działaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz dnia: 2014-07-01 11:38:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Dostałem wysokie odszkodowanie dzięki pracy GOCAL.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: trx dnia: 2014-06-28 10:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zleciłem prowadzenie sprawy rozwodowej, alimentów i uregulowania kontaktu z dzieckiem. Jestem zadowolony. Nie mam zastrzeżeń. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2014-06-27 09:42:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. To ich serwis internetowy: www.odszkodowania.gocal.eu Gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości niech sobie poczyta.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirek79 dnia: 2014-05-17 11:27:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zmówiliśmy się przypadkowo. Postanowiliśmy wynająć zewnętrzną firmę do budowy programu informacyjno-rozliczeniowego w naszej firmie. Wybraliśmy programistów z GOCAL GROUP. Ja byłem po wypadku samochodowym. Od słowa do słowa dowiedziałem się że firma GOCAL działa w kilku sektorach rynku. Mają na terenie kraju kancelarie prawnicze które pomagają osobom które ucierpiały w wypadkach w uzyskiwaniu odszkodowań. Byłem ubezpieczony NNW moje Towarzystwo Ubezpieczeniowe zaproponowało mi śmieszną kwotę odszkodowania mimo tego że byłem z nimi związany od wielu lat. Pracownik GOCAL przekonał mnie do powierzenia im prowadzenia mojej sprawy. NIE ŻAŁUJĘ. Moja sprawa trwała 2 lata. Sam już dawno odpuściłbym temat. Uzyskałem więcej niż oczekiwałem. Jestem bardzo zadowolony. GORĄCO POLECAM! Warto skorzystać z usług tej kancelarii. Gdyby ktoś wątpił niech się z nimi skontaktuje: www.odszkodowania.gocal.eu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2014-05-13 13:29:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam. Współpraca z Gocal to czysta przyjemność.Wszystko na temat przebiegu odszkodowania sprawdzam w systemie internetowym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2014-05-12 10:06:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma, od razu zaczęli działać, pomogli mi zgromadzić dokumenty. Polecam. www.gocal.eu
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-03-31 15:45:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. www.gocal.eu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-17 15:53:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo się ciesze , że mogłam z nimi pracować. To bardzo profesjonalni ludzie. Prawnicy przystępni i życzliwi
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-11 11:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo podoba mi się to, że mam stały dostęp do postępów w sprawie, dzięki ich serwisowi internetowemu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-03-10 10:02:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabriela dnia: 2014-02-11 14:37:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Mieliśmy wypadek 3 lata temu. Towarzystwo ubezpieczeniowe odmówiło wypłaty odszkodowania. Myśleliśmy, że to przedawniona sprawa, ale daliśmy wszystkie dokumenty do analizy prawniczej i udało się uzyskać wysokie odszkodowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2014-02-10 09:53:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje wam. Udało mi się uzyskać odszkodowanie pomimo, że sprawca zbiegł z miejsca zdarzenia , a ja nie miałam ubezpieczenia. Polecam serdecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2014-02-07 12:27:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję bardzo za polecenie mi tej właśnie firmy. Życzliwe podejście do klienta oraz porady prawne, które umożliwiły mi uzyskanie wysokiego odszkodowania po poślizgnięciu przed blokiem. Teraz stać mnie na naprawdę fachową rehabilitację.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2014-02-03 09:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zawsze solidna obsługa, indywidualne podejście do spraw odsyłam do www.gocal.eu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Moni dnia: 2014-01-31 14:27:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo jestem zadowolony ze sposobu w jaki GOCAL prowadzi sprawy odszkodowań. Doznałem złamania zimą na nieodśnieżonym chodniku. Uzyskali dla mnie wysokie odszkodowanie, przy czym nie zdarli ze mnie pieniędzy jak to robią niektórzy. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2014-01-27 10:45:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to jest jedyna i najlepsza firma na rynku, która ma ludzkie podejście do klienta. pomagają prze cały okres współpracy
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: franiciszka dnia: 2013-12-02 11:14:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny doradca pomógł mi wybrać najlepszą drogę do wysokiego odszkodowania. Odzyskałam zdrowie, a oni pokryli koszty mojego leczenia.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 12:09:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczciwi. Usługi prawnicze na bardzo wysokim poziomie. Najważniejszy jet klient. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciek dnia: 2013-09-27 13:50:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ich zadowolonym klientem. Sprawnie zajęli się moją sprawą. Otrzymałem satysfakcjonujące mnie odszkodowanie. W gąszczu paragrafów są profesjonalistami. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin K. dnia: 2013-07-19 15:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni prawnicy. Profesjonalna obsługa. Uzyskali satysfakcjonujące dla mnie odszkodowanie z towarzystwa ubezpieczeniowego gdzie miałem wykupioną polisę. Gdybym się o nich nie dowiedział dostałbym 1/6 tego co teraz mam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-07-11 16:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: konkreta firma, indywidulane podejscie do klienta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: stokrotka dnia: 2013-06-25 12:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka obsługa, profesjonalny presonel
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 12:05:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta. Żadnych "ściem". Poważna firma prawnicza, która faktycznie pomaga ludziom. W ich zespole pracują zarówno młodzi, ambitni prawnicy którzy chcą się wykazać, jak i znani doświadczeni adwokaci. Doskonała obsługa klienta. Bezpłatna analiza sprawy. Bezpłatny dojazd do klienta w celu wypełnienia dokumentów do prowadzenia sprawy. Nie pobierają pieniędzy za usługi z góry. Dają gwarancję sukcesu. Ich wynagrodzenie to tylko określony przy podpisywaniu umowy procent od pieniędzy które uzyskają dla klienta. ZDECYDOWANIE NAJLEPSZA KANCELARIA W POLSCE. Działają na terenie całego kraju. Sprawy sądowe prowadzone są w Warszawie ze względu na wyższą stopę życiową i większe odszkodowania przyznawane przez sędziów. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Darek dnia: 2013-05-02 19:31:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NAPRAWDĘ PROFESJONALNALIŚCI!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-24 14:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybko i rzetelnie została rozwiązana moja sprawa. jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-22 14:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonlana obsługa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-20 12:10:50 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją