Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ARNIKA Kosmetyka, podolog. Halina, Arnika

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Mazowieckie, 05-075 Warszawa -Wesoła Wesoła Piękna 11
Telefon: 22 7734 728 Kom. 662 143 481
Adres e-mail: gabar-ch(małpa)tlen.pl
Strona internetowa: www.gabinet-arnika.pl
NIP:
894 103 08 88
Opis działalności: ARNIKA. Gabinet Kosmetyczny z pełną ofertą usług. Zabiegi na stopach wykonywane przez dyplomowaną podolożkę. Słowa kluczowe: podolog, pedicure medyczny, kosmetyka, odcisk, modzel, pękające pięty, Kostka Arkady

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 1x 5x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 2818
Data utworzenia profilu: 2011-03-20 18:52:49
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-13 11:26:07 

Opinie o ARNIKA Kosmetyka, podolog. Halina, Arnika

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W czasie ciąży moja waga znacznie się zwiększyła i w pewnym momencie zaczęłam odczuwać ból wielkiego palca. Początkowo to zignorowałam, bo nie miałam czasu się tym zajmować i miałam nadzieję, że samo przejdzie, ale kiedy pojawiła się ropa i ostry ból,a moczenie w mydle nic nie dało, zaczęłam szukać pomocy. I tak trafiłam do Gabinetu Arnika.Tam zaproponowano mi zabieg kostką Arkady. Zgodziłam się i nie żałuję: ból ustąpił niemal natychmiast ,a po kilku dniach po stanie zapalnym nie było śladu. Paznokieć wygląda normalnie i nawet mogę go malować.Rewelacja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-06-15 15:42:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samodzielne obcinanie przeze mnie paznokcia skończyło się jego ciężkim wrastaniem. Po zerwaniu chirurgicznym wzrastał jeszcze mocniej. Zdecydowałam się na zabieg Kostką Arkady. Bałam się zupełnie niepotrzebnie. Wprawdzie nie było to nic przyjemnego,ale za to od razu po zejściu z fotela nie czułam w ogóle bólu. Jestem zachwycona. Polecam. Szkoda cierpieć.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-05-14 14:22:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre, profesjonale usługi, kompleksowe podejście do klienta, przyjazny wystrój i rozmowa na każdy temat! Jestem bardzo zadowolona w zakresie pedicure - po kilku wizytach znikły czarne paznokcie i stopy wróciły do normy. korzystam już 3 lata Polecam! Zofia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam reklamacji
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2013-08-17 20:00:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym pochwalić gabinet, a właściwie profesjonalną panią podolog,za bezbolesne usunięcie odcisków między palcami na prawej stopie i wyleczenie popękanych pięt, które po wyfrezowaniu i zrobieniu opatrunków po kilku dniach są jak nowe i nie bolą. Naprawdę odczułam ogromną ulgę. Wielkie dzięki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2012-09-11 19:46:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na stopie pojawiły mi się jakieś dziwne grudki. Myślałem, że to może odciski, ale żaden nie bolał, więc je zignorowałem. Jednak zaczęły rosnąć i jeden bolał. Gabinet Arnika znalazłem w necie i zapisałem się na wizytę. Okazało się,że to brodawki wirusowe, które muszę natychmiast usunąć, bo są straszliwie zaraźliwe.Zaraziłem się chyba na siłowni. Usuwanie bolało niewąsko i trwało ponad godzinę, ale mam to już z głowy! Stopa nie boli a brodawki zniknęły.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Amadeusz dnia: 2011-05-10 09:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług kosmetycznych w Gabinecie Arnika.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2011-03-22 20:29:57 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją