Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Tadeusz Śliwiński

Zawód: Radiolog 
Adres: Dolnośląskie, Wrocław Grabiszyńska 37/39
Telefon: 71 341 27 07
Adres e-mail: rej-medix(małpa)medix.wroc.pl
Strona internetowa: www.medix.wroc.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 96% pozytywna 61x 2x

Jakość usług: 98% wysoka 57x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x
Ceny usług: 100% niskie 28x 9x
Ilość opinii w serwisie: 63
Ilość odsłon profilu firmy: 2529
Data utworzenia profilu: 2014-02-16 12:58:44
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-16 12:58:44 

Opinie o Centrum Diagnostyki Medycznej MEDIX dr Tadeusz Śliwiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor słucha pacjenta, jest rzeczowy i życzliwy. Badanie wykonywane przez Pana Doktora jest dokładne i bezbolesne. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jmm dnia: 2018-08-10 18:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Doktor rzeczowo opisuje problem . Ma doskonałe podejście do pacjenta i wzbudza zaufanie. Będę polecać innym!!!
Opinia dodana przez: ladyFrida dnia: 2018-07-15 16:36:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam Doktora Tadeusza Śliwińskiego każdemu kto ceni sobie dokładność, doświadczenie, fachowość i zainteresowanie ze strony lekarza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirka dnia: 2018-06-30 16:13:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta bardzo rzeczowa, dokładny wywiad i zrobione usg. Pan doktor bardzo konkretny...Poświęcil mi dużo czasu, poza tym jest badzo sympatycznym i kulturalnym człowiekiem. Szczerze go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: danda dnia: 2018-06-16 14:35:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym gabinecie pacjent traktowany jest z należytą uwagą i szacunkiem. Trafiłem w dobre ręce.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Piotrek dnia: 2018-05-21 17:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potrzebowałam konsultacji radiologicznej dla dziecka - wizyta odbyła się punktualnie w miłej atmosferze, lekarz naprawdę podszedł profesjonalnie do temtu, był bardzo w porządku, opowiedział wszystko co widzi. Bardzo polecam tego lekarza widać że jest fachowcem !!!!!!!!!!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2018-05-19 13:42:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z całego serca ! Konkretny, bardzo doświadczony lekarz. Cała wizyta przebiegła w bardzo miłej atmosferze ! Wszystko Pan Doktor mi wytłumaczył . Dziękuję i pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2018-04-14 18:55:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały kontakt lekarz-pacjent, bardzo dokładne badanie, otwarta i rzeczowa diagnoza. Nie mam wątpliwości, że moje zdrowie jest w dobrych rękach.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: lusia dnia: 2018-04-08 17:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Tadeusz ma bardzo profesjonalnie podejście do pacjenta, dokładnie mnie przebadał , dowidziałem się dużo więcej niż od innych lekarzy.Lekarz którego bez wahania poleciłbym każdemu . Dziękuję bardzo i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alek_9 dnia: 2018-04-03 13:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsze wrażenie bardzo korzystne. Doktor Śliwiński wyjaśnił mi wyniki badania USG wypytał szczegółowo gdzie boli. Dobry kontakt z pacjentem, cena standardowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2018-03-19 17:54:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko tak jak powinno być - profesjonalny lekarz...profesjonalna wizyta, trafiona diagnoza, potwierdzona w 100% przez USG. Dziękuję i polecam pana dr Śliwińskiego :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kori dnia: 2018-03-10 18:37:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie właściwy człowiek na właściwym miejscu, Doktor Śliwiński bardzo angażuje się w swoją pracę. Dokładne badanie, bez pośpiechu, solidnie. Dobry kontakt z pacjentemi fachowa wiedza to jego atuty. Bardzo miły i znający się na rzeczy lekarz - wszystko dokładnie tłumaczy w trakcie badania. Polecam bo to świetny radiolog !!! Pozdrawiam - Ewa pacjentka
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2018-03-04 13:19:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U dr Śliwińskiego byłam po raz drugi, bardzo kulturalny, uprzejmy a przede wszystkim wykazujący dużą cierpliwość i profesjonalizm. Z cierpliwością odpowiadał na moje pytania, nie "patrząc na zegarek". Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: D dnia: 2018-02-15 10:37:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W końcu lekarz z powołania..............jestem bardzo zadowolona z przebiegu wizyty i z samego badania (bardzo dokładne i wyjaśniają ce w końcu moje złe samopoczucie).......z czystym sumieniem mogę polecić doktora innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2018-01-28 18:18:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony, że wybrałem Pana Doktora. Podchodzi do pacjenta ze spokojem i zrozumieniem. Gdybym ponownie miał wybrać radiologa wybrałbym z przekonaniem dr Śliwińskiego . Do zobaczenia Panie Doktorze.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2018-01-13 17:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kulturalnie, fachowo i sympatycznie. Wszystko dokładnie wyjaśnione, wytłumaczone i pokazane. Wizyta udana, doktor Śliwiński udzielił fachowej pomocy. Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2017-12-27 18:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komunikatywny, spokojnie udziela wyczerpujących odpowiedzi. Badanie USG zgodne z diagnostyką u innego lekarza. I to duży plus zwłaszcza że cena przystepna. Badania wszystkie wykonałam w jednym miejscu - w medixie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Madzia dnia: 2017-11-25 16:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecam. Wizyta odbyła się w bardzo sympatycznej atmosferze. Bardzo konkretny i rzeczowy radiolog.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-11 22:09:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor Śliwiński bardzo sympatyczny a przy tym konkretny:-) Badanie synka sprawne, szybko i dokładnie przeprowadzone.Polecam w 100% Pana doktora.Na kontrolę zgłosimy się tylko do niego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dd dnia: 2017-10-28 17:34:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim Pani doktor Śliwiński poświęca pacjentowi tyle czasu, ile jest potrzebne. Potrafi bardzo dobrze wytłumaczyć na czym polega problem. Jest rzetelny i dociekliwy, wyjaśnia pacjentowi wszystkie wątpliwości. Nieczęsto spotyka się takie podejście lekarz-pacjent. Bardzo polecam Pana doktora!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 2017-10-03 14:16:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor Tadeusz Śliwiński jest bardzo profesjonalny i rzeczowy, przy tym niezwykle mily. Wszystko zostalo mi dokladnie wyjasnione. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: raja dnia: 2017-09-08 13:46:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz miły, uprzejmy, rozmowny. Wszystko dokładnie tłumaczy podczas badania. Poświęca odpowiednią ilość czasu. Znalazł w porę zmiany których nie wypatrzył inny lekarz. Za to jestem wdzięczna:))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izka dnia: 2017-07-14 19:25:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz z powołania. Cierpliwy, z uwagą odpowiada na pytania. Dba o dobra atmosferę podczas wizyty. Badanie przeprowadzone delikatnie i prawie bezboleśnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daga dnia: 2017-06-04 14:37:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego lekarza. Doktor opisał moje zdjęcie RTG jako prawidłowe, a tymczasem okazało się, że obraz jest patologiczny. Gdybym zasugerowała się diagnozą tylko tego lekarza miałabym duży problem. Leczenie w tym przypadku potrzebne od zaraz. Nawet nie chcę myśleć co by było gdybym przyjęła do wiadomości diagnozę tego lekarza.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: mm dnia: 2017-05-10 21:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej stronie znalazłam w końcu swojego lekarza - kompenentny, potrafi rozmawiać z pacjentką. Miałam wątpliwości, które pan doktor rozwiał. Jestem zadowolona i z pewnością wrócę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Zadowolona dnia: 2017-01-07 13:33:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam doktora Śliwińskiego!!! Mój syn miał problemy z paznokciem u nogi (deformacja i okropny ból uniemożliwiający obcięcie paznokcia), doktor opisując zdjęcie RTG palca napisał, że nie ma żadnych zmian:( Chodziliśmy po specjalistach, którzy sugerując się opisem doktora leczyli syna na różne sposoby - niestety nieskutecznie:( Dość długo to trwało zanim trafiliśmy do osoby, którą nie interesował doktora opis tylko chciała osobiście przyjrzeć się zdjęciom. I chwała bogu, bo wreszcie została postawiona diagnoza - "wyrośl kostna paliczka" i wielkie zdziwienie jak radiolog mógł tego nie zauważyć!!! Syn jest już po operacji, tylko szkoda, że brak profesjonalizmu doktora sprawił, że musiał tak długo cierpieć:(
Opinia dodana przez: kati dnia: 2016-10-07 22:53:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Zdjęcie rentgenem można zrobić na miejscu, jest cały potrzebny sprzęt. Nie mam zastrzeżeń czysto i szybkie terminy. Tak trzymać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2015-07-12 11:23:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczny gabinet, bardzo miła obsługa pana Tadeusza, nowoczesny sprzęt oraz czysto i wszystko zadbane. Szczęka opada !!.......;) Serdecznie Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dzięki dnia: 2015-06-07 10:28:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po kilku wizytach na jakich byłam u dr Śliwińskiego , mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć, że to najlepszy radiolog u jakiego byłąm. Naprawdę doświadczony lekarz, pracuje na najnowszym chyba sprzęcie - jaki do tej pory widziałam. Badanie jest naprawdę bezstresowe. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 2015-05-05 16:59:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysoka kultura osobista, wrażliwość,cierpliwość oraz umiejętność zrozumienia sytuacji chorego i jego rodziny. Rozmawia tak aby ta rozmowa pomogła. Profesjonalność i wysoka etyka zawodowa. Bardzo polecam.
Opinia dodana przez: Romuald dnia: 2015-03-05 18:35:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzę do Śliwińskiego już z drugim dzieckiem. Ma dobre podejście , dzięki niemu moje dzieci nie boją się lekarzy i chętnie chodzą na badania. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-28 15:29:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana doktora,jest wspaniałym i uczciwym człowiekiem. Dziękuję za wykonanie usg. Aby było więcej takich lekarzy miłych i pomocnych jak Pan. Dzięki :-)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bogdan G. dnia: 2015-02-14 16:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry specjalista, konkretny i fachowy dzięki niemu żyję. Chodzi do niego również moja żona. Bardzo dobry radiolog. Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: P. dnia: 2015-02-09 19:00:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry radiolog, fachowiec pierwsza klasa. W gabinecie można wykonać bardzo dokładną diagnostykę radiologiczną. Gorąco polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-07 18:50:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy radiolog we Wrocławiu. Mojemu dziecku nie pomogli inni, a on postawił właściwa diagnozę. Dziekuję za wszystko -wdzięczna mama
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: mm dnia: 2015-02-01 12:40:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zna się na rzeczy, wspaniałe podejście do pacjenta w każdej sytuacji. Polecam z całą odpowiedzialnością. Znakomity człowiek, i prywatnie i służbowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pacjent dnia: 2015-01-10 15:40:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Doktorze !!! DZIĘKUJĘ za poświęcony czas .Życzę dalszych sukcesów. Pozdrawiam - Andrzej M.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-29 18:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój ulubiony pan doktor. :) Przyjmuje w Centrum Diagnostyki Medycznje MEDIX we Wrocławiu. Zawsze znajdzie czas żeby ze mną porozmawiać, zawsze mogę zapytać o to co mnie niepokoi. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalina dnia: 2014-12-13 13:45:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doktor Śliwiński w mojej ocenie jest świetnym fachowcem. Jest wesoły, co sprawia, że stres znika przed badaniem. Bardzo delikatny i taktowny. Świetnie robi USG !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Panelka dnia: 2014-12-06 18:19:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miły lekarz, perfekcyjnie wykonuje badanie USG, zna odpowiedź na każde pytanie, można z nim porozmawiać o wszystkim. Aneta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: aa dnia: 2014-12-04 13:48:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lekarz, który w pełni zasługuje na najwyższą ocenę za wiedzę doświadczenie i powołanie do tego zawodu. Jeśli ktoś trafi z dzieckiem do tego lekarza to na pewno będzie czuł się bezpiecznie. M......
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-25 17:24:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam !!! Nawet w nietypowych porach lub w nagłych przypadkach można liczyć na pomoc ze strony Pana doktora Śliwińskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irek dnia: 2014-11-06 19:38:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec. Ogromna wiedza i doświadczenie. Z olbrzymią cierpliwścią i spokojem wyjaśnia wszystkie wątpliwości i odpowiada na wszystkie pytania. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-04 19:17:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniałe podejście do "małego" pacjenta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-28 19:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Życzliwość, profesjonalizm, wiedza i poczucie humoru to jedne z wielu cech którymi mogłabym określić dr Śliwińskiego. Polecam goraco.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-10-24 20:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały specjalista - zawsze uśmiechnięty i drobiazgowo dokładny - jestem bardzo zadowolona.Fajnie, że ktoś taki jak dr Tadeusz jest w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-11 18:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycony wiedzą i podejściem doktora do mnie, niezły sprzęt na miejscu sam widziałem robi wrażenie, ceny w stosunku do innych klinik bardzo przyjazne. Wszystko na miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J. dnia: 2014-10-09 17:58:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Godny polecenia. profesjonalne podejście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojciech dnia: 2014-10-04 15:19:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny specjalista, poświęcający czas i oddany swojej pracy. Fantastyczne podejście do dzieci, jak i do ich rodziców :) Zdecydowanie polecam wszystkim rodzicom Pana doktora!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2014-09-18 17:56:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry lekarz, konkretny, objaśnia co się dzieje i jak dalej będzie wyglądało leczenie, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2014-09-12 18:43:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lekarz, profesjonalista, bardzo dobre podejście do pacjenta!!!!!!!!! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2014-09-03 19:36:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super miły, bardzo kontaktowy i cierpliwy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: teresa dnia: 2014-08-19 21:16:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam, Pan doktor ma serdeczny stosunek do pacjentów. Widać od razu, że jest wybitnym lekarzem, używa nowoczesnego sprzętu, a diagnoza jest poparta szczegółowym badaniem. Jeszcze raz polecam !! Endriu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EE dnia: 2014-08-13 18:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spokojny, opanowany lekarz, który widać, że słucha pacjentów. Wszystko rzeczowo wyjaśni, uspokoi oraz podtrzyma na duchu w razie potrzeby. Oprócz tego szybka i trafna diagnoza.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kostek dnia: 2014-07-16 18:13:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo profesjonalny, a przy tym sympatyczny lekarz :) polecam - Adam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-01 18:10:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wizyta przebiegła bez stresu i zakłopotania. Pan Doktor bardzo profesjonalnie podchodzi do pacjenta. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Serdecznie polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-08 12:36:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: REWELACYJNY LEKARZ, OGROMNA WIEDZA I DOŚWIADCZENIE, WSPANIAŁY KONTAKT Z PACJENTEM - POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-24 16:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo kulturalny, profesjonalny specjalista. Szacunek, oddanie dla pacjenta. Trafna diagnoza. Poprostu złoty człowiek.Gorąco polecam!Ja widząc Go,odrazu czuję się lepiej !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek123 dnia: 2014-05-17 17:08:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafiłam do dr Śliwińskiego przypadkiem na USG jamy brzusznej. Bardzo miły człowiek, dokładny - nigdzie się nie śpieszył - uważny, naprawdę zainteresowany moją dolegliwością. Polecam z pełnym przekonaniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2014-05-02 16:01:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i sprawie. Nie trzeba czekać długo w kolejce, badanie wykonane od razu i w milej atmosferze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-04-13 13:30:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan doktor Tadeusz Śliwiński nie zawiódł mnie ani razu. Usg wykonywane przez doktora jest zawsze bardzo profesjonalne i konkretne. Z tego co wywnioskowałem lekarz jest osobą bardzo kompetentną i dokładną. Widać ,że został lekarzem z powołania i nie robi nic wbrew woli. Charakter Pana dr także świadczy o tym ,że jest człowiekiem bardzo dobrym. Potraktował mnie w taki sposób ,że czułem się przez te 20 minut najważniejszy i lekarz skupił się tylko na moim problemie zdrowotnym. Miły, sympatyczny ,przez całą wizytę był uśmiechnięty i bardzo pogodny. Jeżeli mają państwo problem z jamą brzuszną dr Śliwiński wykona usg bardzo profesjonalnie, skutecznie i bez żadnych pomyłek. Jestem bardzo zadowolony z wizyty, wiem że zapłacone pieniądze nie zostały zmarnowane. Zdrowie człowieka to jedna z bardzo ważnych rzeczy w życiu człowieka natomiast podejście lekarza do pacjenta jest bezcenne. Gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Janik dnia: 2014-03-17 19:19:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję Panie doktorze za udany zabieg,jest pan bardzo przekonywujący w tym co robi,miałam obawy czy poddać się zabiegowi,ale po rozmowie z Panem od razu się zdecydowałam,dobrze się czuję i dalej będę się leczyć, wdzięczna pacjentka z Wrocławia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2014-03-13 16:57:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny i sympatyczny nieziemsko lekarz. Z wielkim szacunkiem dla pacjentów. Zadaje pytania dotyczące schorzenia, odpowiada na każde zadane przez pacjenta, informuje o wszystkim w sposób jasny. Dwa razy korzystałam z pomocy doktora Śliwińskiego i wiem, że jeśli jeszcze kiedykolwiek będę potrzebowała takiej wizyty, wrócę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2014-02-16 13:00:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją