Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Rzepka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Mazowieckie, 00-895 Warszawa Biała 4/78
Telefon: 22 464 85 76 Kom. 782 644 010
Adres e-mail: kancelaria(małpa)adwokat-rzepka.pl
Strona internetowa: www.adwokat-rzepka.pl
Opis działalności: Kancelaria świadczy kompleksowe usługi doradztwa prawnego dla przedsiębiorców oraz klientów indywidualnych. Naszą misją jest stworzenie miejsca, gdzie znajdą Państwo bezpieczną i wyważoną pomoc prawną na wysokim poziomie merytorycznym. Słowa kluczowe: adwokat warszawa, radca prawny, porady prawne, sprawy karne, rodzinne, rozwód, alimenty, odszkodowania, obrońca, zatrzymanie, areszt, podatki

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 4x 7x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 7917
Data utworzenia profilu: 2013-10-22 10:14:13
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-06 22:00:27 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Agnieszka Rzepka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panią Adwokat spotkałem w bardzo trudnym etapie swojego życia, dzięki ludzkiemu podejściu, zaangażowaniu i pomocnej dłoni w sprawach prawnych i sytuacjach stresowych z Panią Mecenaską czułem się pewnie w sądzie…. Polecam, ma fajne podejście do ludzi – NORMALNA!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Włodzimierz dnia: 2016-09-30 15:59:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas bardzo profesjonalna, rzetelna. Doswiadczony adwokat, wie jak zalatwiac sprawy w sadzie. Polecam z calego serca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IK dnia: 2014-08-25 20:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas w mojej sprawie spisała się na medal. Wielki szacunek i podziękowanie za współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Żurawski dnia: 2014-08-20 13:01:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, byłem, polecam. Mecenas posiada dużą wiedzę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B. M dnia: 2014-04-06 10:40:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Namiar do mecenaski otrzymałem od kumpla, mecenaska wyciągneła go z pierdla, teraz mecenaska prowadzi sprawe mojego brata i jest git mecenaska załatwiła mu już zmiane aresztu na dozór, widać babeczka zna się na rzeczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Łysy dnia: 2014-03-20 10:06:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cóż mogę powiedzieć... pełen profesjonalizm, wysoka jakość i skuteczność..... Co Mnie urzekło, to to, że rozmowa z Panią Mecenas jest całkowicie luźna i bezstresowa.... Polecam w 100% Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Leszek W. dnia: 2014-03-13 19:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z poprzednimi opiniami. Konkretna, solidna i co najważniejsze skuteczna w działaniu, mówi szczerze i nie obiecuje gruszek na wierzbie. Moją sprawę poprowadziła rewelacyjnie, jestem bardzo zadowolona. Polecam Panią Mecenas bo jest świetna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Małgosia K. dnia: 2014-02-11 17:41:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mec. Agnieszka Rzepka pomogła mi w sprawie rozwodowej i podziału majątku. Nie wierzyłem, że się uda, moja ex małżonka była taka pewna siebie, a tu taka niespodzianka. Jestem Pani bardzo wdzięczny, dlatego postanowiłem napisać tę opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał z Pruszkowa dnia: 2014-02-02 12:13:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka bardzo rzeczowo i kompetentnia odpowiedziała na wszystkie moje pytania związane ze skomplikowaną sprawą (spadek i długi). Dzwoniąc w poniedziałek termin dostałem dogodny dla mnie już na środę wieczór przy cenie standardowej dla Warszawy. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil dnia: 2014-01-24 11:12:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W sprawach karnych rzeczywiście świetny fachowiec. Daje ogromne wsparcie. Jestem zadowolony, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek z Sulejówka dnia: 2013-11-27 12:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z przyjemnością podzielę się swoją opinią na temat profesjonalizmu Pani Mecenas Agnieszki Rzepki, po kilku latach korzystania z różnych adwokatów, trafiłem na to czego szukałem: - zaangażowania w moje sprawy na wysokim poziomie - rzetelności w wykonywaniu swojej pracy, widać wieloletnie doświadczenie - oraz ciepłości i przyjazności do Klienta po prostu chce się wracać i korzystać z profesjonalizmu jaki Pani Mecenas prezentuje w swojej pracy! Nie szukajcie daleko, tylko zachęcam do skorzystania bo naprawdę warto, jeśli nie chcecie się zawieść, a cena jak na rynku Warszawskim bardzo mnie zaskoczyła:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: R.U. dnia: 2013-11-10 15:04:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją