Opinie o TED-MAR, mojatorebka.com Warszawa

Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

TED-MAR, mojatorebka.com

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Mazowieckie, 00-024 Warszawa Al. Jerozolimskie róg Tytusa Chałubińskiego /62
Telefon: Kom. 513321626
Adres e-mail: sklep(małpa)mojatorebka.com
Strona internetowa: www.mojatorebka.com
NIP:
614-112-64-04
Opis działalności: handel hurtowy i detaliczny: torebki, paski, portfele, parasole, walizki, bagaż, kosmetyki z feromonami Słowa kluczowe: torebki, portfele, parsasole, aktówki,bagaż,walizki,kosmetyki z feromonami,toby na kółach

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 11x
Ceny usług: 100% niskie 11x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1004
Data utworzenia profilu: 2013-10-17 14:46:59
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-06 17:34:07 

Opinie o TED-MAR, mojatorebka.com

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam na stronie mojatorebka.pl śliczną kopertówkę, idealnie pasuje mi do torebki, zgodna ze zdjęciem, szybka dostawa i niska cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-10 09:43:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałam w tym sklepie torebkę, jest wspaniała, dużo się w niej miesci, ładne wykonanie i wykonczenie. Bardzo dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: julia dnia: 2014-03-13 11:42:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno kupiłam piękną apaszkę w tym sklepie pięknie wygląda, a w dodatku wykonana jest z wysokiej jakości satyny, i otrzymałam ją na drugi dzień, rewelacyjny sklep. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-24 22:14:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry sklep interetowy w którym kupiłam aktówkę narzeczonemu. Jest z niej bardzo zadowolony a ja się ciesze ze mogłam sprawić mu przyjemnośc
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-11 10:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Często wyjeżdżam służbowo i potrzebowałam walizek, na stronie mojatorebka.com znalazłam bardzo ładny i w miarę tani komplet, teraz bez obaw podchodzę do pakowania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-01-31 13:09:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały sklep, kupiłam w nim pię?ną parasolkę dla synka z jego ulubiona postacią z kreskówek, bardzo się ucieszył z tego prezentu, to wspaniały sklep, oferują wysokiej jakosci produkty w atrakcyjnych cenach, a na ich przesyłkę nie trzeba długo czekać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-01-10 12:55:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłąm dla męża w prezencie bardzo szykowną teczkę Verso. Wykonana ze skóry, bardzo dobrze wykonczona. Cena była także rozsądna. Szybki czas realizacji zamówienia. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-12-13 08:58:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam koleżance na urodziny aktówkę na tej stronie za 100 zł! Wygląda profesjonalnie, idealna do pracy, koleżanka jest nią zachwycona. Polecam sklep!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-28 10:33:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam niedawno w tym sklepie prezent dla mojego męża elegancki skórzany pasek, bardzo gustowny i rewelacyjnie wykonany, polecam zakupy w tym sklepie oferują produkty najwyższej jakości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2013-11-18 10:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny sklep, oferują wysokiej jakości i pięknie wykonane torebki, kupiłam jedną na prezent dla mojej mamy i bardzo jej przypadła do vgustu, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-11-12 13:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sklep który powinna znać każda kobieta. Mają tu duży wybór torebek na każdą okazję. Korzystne ceny. Zamówiłam torebkę, szybka wysyłka. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 09:25:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żona kupiła mi tutaj pasek ze skóry naturalnej, bardzo mi sie podoba, elegancki, idealnie pasuje do garnitura, jestem z niego bardzo zadowolony i polecam sklep!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-17 14:48:18 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją