Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Bracia Bud

Zawód: Płytkarz 
Adres: Śląskie, 40-832 Katowice Witosa
Telefon: 516 931 327 Kom. 516 931 327
Adres e-mail: info(małpa)bracia-bud.pl
Strona internetowa: www.bracia-bud.pl
Opis działalności: Remonty mieszkań i domów. Płytki, malowanie, tapetowanie, Słowa kluczowe: Malowanie Katowice, Remonty łazienek Katowice, remonty mieszkań, Zlecenia budowlane śląsk

Ocena: 75% pozytywna 6x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 2x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x 2x
Ceny usług: 0% niskie 6x 1x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2184
Data utworzenia profilu: 2014-01-19 22:17:08
Data ostatniej aktualizacji: 2014-01-19 22:17:08 

Opinie o Bracia Bud

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie wykonywali u mnie remont 2 łazienek oraz tapetowanie 2 pokoi. Nowa instalacja wodna i elektryczna. Prace wykonali szybko i solidnie jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z wykonanych prac. Polecili też podwykonawce do mebli kuchennych który też wykonał swoją prace bardzo dobrze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2016-02-17 12:21:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kafelkowanie łazienki, płytki na podłodze łazienki, kafelkowanie fragmentu ścian kuchni, malowanie. Prace trwały 3 tygodnie już pierwszego dnia został zdemontowany piecyk gazowy w łazience, co skutkowało 3 tygodniowym brakiem ciepłej wody. Zakupy materiałów wykonywała firma Bracia Bud ja płaciłem rachunki. W efekcie po zakończeniu remontu trzykrotnie kursowałem samochodem by zwrócić niewykorzystane materiały. Pełna płyta kartonowo gipsowa i blaszane profile i wiele innych nowych materiałów trafiło na śmietnik. Wszystkie gniazdka i kontakty były zamontowane niestarannie. Baterie umywalkowa i wannowa kiwały się we wszystkich kierunkach. Zamontowane odpływy wody zalewały łazienkę. Poprawne wygładzenie ścian, natomiast wszystkie rogi niestarannie zrobione. Dwumiesięczne próby skłonienia firmy Bracia Bud do zrobienia poprawek spotkały się z totalnym zignorowaniem klienta. Poprawki wykonała inna firma.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak jakiejkolwiek obsługi reklamacji.
Opinia dodana przez: wiesieko dnia: 2016-01-06 21:50:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie robili u mnie remont w 2012r. Do łazienki faktycznie nie mam większych zastrzeżeń natomiast reszta czyli gładzie, malowanie oraz panele to zupełnie inny problem.Aktualnie wszystko trzeszczy i odpada najgorsze są drzwi wejściowe, które od początku były źle wstawione i nie jesteśmy w stanie korzystać z górnego zamka. Moim zdaniem łazienka owszem natomiast co do reszty stanowczo odradzam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2015-11-05 19:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie z firmy Bracia Bud wykonali remont łazienki tzn. Nowa instalacja wody oraz kafelkowanie montaż szafki i zlewu kabiny prysznicowej jak i przyklejone lustra na sciane. Panowie wykonali remont bardzo solidnie i szybko bo łazienka była gotowa po 11 dniach roboczych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: przy sprzątaniu mojej żonie udało się wygrzebac silikon przy umywalce panowie podjechali po paru dniach i uzupelnili
Opinia dodana przez: Katowicki dnia: 2014-12-04 14:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma solidna, rzetelna, w pełni profesjonalna. remont wykonany szybko i sprawnie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Można liczyć na fachową pomoc i doradztwo jak na warunki ekstremalne dla większości fachowców czyli mieszkanie w bloku z wiekiej płyty krzywe sciany (brak kątów prostych)panowie poradzili sobie doskonale tym bardziej iż popełniłam parę błędów podczas zakupu materiałów co zdecydowanie utrudniło prace, zostałam mile zaskoczona. Gorąco polecam współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-03-07 14:09:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panowie Piotrek i Marek z firmy Bracia Bud wykonali remont pokoju i łazienki w moim mieszkaniu w Katowicach. Płytki położyli rewelacyjnie. Pomalowali sufity i zrobili panele na pokoiku. Jestem bardzo zadowolony z ich usług. Polecam firme Bracia Bud i skorzystam z nich jeszcze nie jeden raz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie potrzeba!!!!!
Opinia dodana przez: Zbigniew Foltyn dnia: 2014-02-17 00:20:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bracia-bud wykonała u mnie remont łazienki oraz tapetowanie i malowanie w pokoju dziecięcym. Zrobili to szybko i posprzątali po sobie więc żona była bardzo zadowolona. Na wolny termin czekałem 3 tygodnie ale z wykonanych prac jestem zadowolony i warto było poczekać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Andrzej Steczkowski Bytom dnia: 2014-01-28 13:57:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra firma remontowa. Remontowali mi łazienkę. najpierw zrobili projekt, wysłali pana po materiały do Castoramy który je odebrał. Pracowali szybko i czysto co ważne całkowity remont skończyli po niecałych 2 dniach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Caryca dnia: 2014-01-19 22:19:35 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją