Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Schneider Agnieszka. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 63-300 Pleszew Rynek 11/3
Telefon: Kom. 886942942
Adres e-mail: agnieszka.schneider(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 96% pozytywna 61x 2x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 34x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 75% niskie 3x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 65
Ilość odsłon profilu firmy: 6741
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-07 20:42:43 

Opinie o Schneider Agnieszka. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka jest świetnym adwokatem, nic dodać, nic ująć!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2019-02-11 09:23:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat reprezentowała mnie w sprawie spadkowej, wywalczyła dla mnie bardzo dobry wynik
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-28 19:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Głównie reprezentuje facetów, rozumie o co facetowi chodzi w rozwodzie, nie opowiada bajek o uczuciach i motylkach, konkretna kobieta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-29 22:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam, że nie ma lepszego adwokata, na tak wielu rzeczach się zna, łączy tematy, przewiduje bieg spraw i fajnie się z nią rozmawia, jak z człowiekiem, nie gwiazdorzy
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-03 10:29:43 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie brakuje jej konsekwencji i zdecydowania. Jest skuteczna. Ale żeby klientowi powiedzieć, że jeśli ma inne zdanie to nie może go reprezentować? Nie do pomyślenia, przecież płacę.
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-22 13:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi prawnej u p. adw. Schneider. Korzystałam z jej pomocy w sprawie o rozwód i podział majątku. Uważam, że bardzo dobrze mnie przygotowała, widziałam różnicę, mąż nie był tak przygotowany ani jego pełnomocnik.
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-18 12:01:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Dzięki" tej kobiecie dzieci są z ojcem potworem i demonem a nie z kochającą matką, tak to w sądzie załatwiła, bez skrupułów
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-02-07 08:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnym przykładem fachowości p. mecenas jest moja sprawa, a raczej szereg spraw. P. mecenas bardzo mi pomogła przejść przez tak trudny dla kobiety czas w życiu jakim jest rozwód i podział majątku. Była kompetentna i dała mi wsparcie.
Opinia dodana przez: Liliana dnia: 2016-02-03 21:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat! Życzę wszystkiego najlepszego i kolejnych sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2015-12-24 23:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to bardzo dobry adwokat, nie obiecuje niestworzonych rzeczy, od razu mówi jak jest i co można osiągnąć a czego się w sprawie zdobyć nie da, to cenna cecha ale żeby ją docenić trzeba patrzeć na swoją sprawę obiektywnie a nie przez pryzmat włąsnego "chcenia"
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2015-11-02 01:27:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat doskonale wie, co zrobić, żeby jej klienci nie płacili za to co kupili - znam kilka takich przykładów, to na pewno wymaga wiedzy, obeznania z procedurą, wyszukania "kruczków", luk ... jest w tym bardzo skuteczna, jednak czy tak doradzając - czy jest wtedy po tej prawidłowej stronie? dlatego komentarz neutrealny - uznanie za fachowość i wątpliwości jednocześnie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2015-09-28 20:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat bardzo dobrze poprowadziła mój rozwód - pozwoliła mi wybrać, albo szybko ale z pewnych rzeczy rezygnuję albo nie rezygnuję ale wiem, że szybko nie będzie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-09-28 12:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z usług p. adwokat Agnieszki skorzystałem z polecenia mojego znajomego, którego firmę na bieżąco obsługuje, miałem wątpliwości, czy adwokat od spraw gospodarczych pomoże w sprawie o wypadek jednak spotkało mnie miłe rozczarowanie gdyż okazało się że i na tym świetnie się zna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-09-23 20:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to adwokat z powołania, doradzając mi mówiła nie tylko o przepisach ale też i o tym jak rozwiązanie mojego problemu może odbić się na moim życiu
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2015-09-14 16:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: redakcja chce, aby komentarz był konkretny, więc na tyle na ile mogę na forum pisać o prywatnej sprawie - sprawa trwała kilka lat, traciłem cierpliwość, moja obrońca była niewzruszona - na procedurę sądową nie ma bata, trzeba przełknąć, czas działa na Pana korzyść, mówiła - więc łykałem, choć niechętnie; każda rozprawa, widok oskarżyciela UKS na rozprawie, były jak cios; dziś jestem po prawomocnym wyroku jako wolny i niewinny człowiek i pozostaje mi podziękować Pani Adwokat, że nie zważała na moje zwątpienie tylko robiła to co do niej należy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2015-08-24 18:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa sądowa to wielki stres, w trakcie mojej zmieniłem pełnomocnika na p. adw. Schneider i myślę, że tylko to uratowało mnie przed całkowitą porażką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-08-16 19:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI ADWOKAT - BARDZO DZIĘKUJĘ I POLECAM
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-24 17:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłam do p. adwokat gdyż znalazłam opinie o niej na tym portalu, co było bardzo pomocne i znaczącą pomoc od p. adwokat też otrzymałam
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-22 23:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajnie, pozytywnie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-19 19:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako zadowolony klient wystawiam ocenę pozytywną.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-18 21:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 3 x tak - taktowna, przygotowana, skuteczna
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-12-04 16:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej, szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-11-08 22:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem szczęśiwym beneficjentem pozytywnych skutków pomocy prawnej otrzymanej u Pani Mecenas ;-)
Opinia dodana przez: Buziak dnia: 2014-10-07 21:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MAm jak najlepsze zdanie o Pani adwokat, pod każdym względem.
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-09-25 13:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec wielkiego formatu - profesjonalizm
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-20 00:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tyle pochwał, nie wiem co jeszcze dodać, może tyle że też mam dobre zdanie
Opinia dodana przez: Niki dnia: 2014-08-24 01:11:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doradzi, podniesieni na duchu, polecam
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-08-20 14:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na Panią adwokat naprawdę można liczyć
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-15 17:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli jeszcze kiedyś popadnę w kłopoty - zgłoszę się do Pani adwokat Schneider ponownie z prośbą o pomoc bo bardzo dobrze wywiązuje się ze swoje pracy i naprawdę się stara o jak najlepszy rezultat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-08-04 16:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Adwokat trafiłam jako klient z urzędu. Nie wiem jak traktuje klientów, którzy płacą z góry ale jak złego słowa nie mogę powiedzieć a tyle się słyszy że klienci z urzędu są "olewani". Co trzeba było napisane, wytłumaczone, na rozprawy chodziła jak była potrzeba przychodziłam na spotkania, nie czułam się jak klient gorszej kategorii i za to Pani Adwokat dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-07-22 11:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej Pani wiem, że nie miałem racji, ciężko to było przełknąć ale zrozumiałem i pieniądze zamiast na proces wydałem na coś innego, nie namawiała mnie do procesu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-16 21:38:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat z powołania!
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-07-05 20:01:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam - za co - za całokształt, za rzetelną pracę w mojej sprawie, za ludzkie podejście, za czas poświęcony na wytłumaczenie mi co prawo mówi na temat moje sprawy
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2014-06-25 01:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podobało mi się że miała dla mnie czas
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-17 14:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do p. adwokat trafiłem z polecenia znajomego, podoba mi sie jej sposób pracy, jest kompetentna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-26 18:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdeczne podziękowania od wdzięcznego klienta, pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-05-17 23:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem po prostu zadowolona z usługi - i to tyle
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-05-12 23:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Agnieszce - za wiedzę i profesjonalizm ;-) w mojej sprawie o zasiedzenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-05-11 15:34:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój mąż ledwo przeżył wypadek. Sprawy wloką się już 6 lat. Ubezpieczalnia wypłaciła grosze bo sprawa jeszcze nie zakończona. Sprawca, który płaci adwokat Schneider cieszy się na wolności i jeździ samochodem. Adwokat mojego męża nic nie może zrobić. Przeklinam dzień, w którym ta kobieta stanęła nam na drodze!
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 2014-04-09 09:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: popieram zdanie Ewy; to, że w mojej sprawie o podział majątku Pani adwokat potrafiła oddzielić to co ważne od tego na co nie warto tracić czasu, zaoszczędziło mi i czasu i pieniędzy
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-04-01 22:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja natomiast korzystałem z pomocy w sprawie wypadku - sprawa karna w expresowym tempie a zaraz po niej - satysfakcjonujace odszkodowanie z ubezpieczalni - wszystko za sprawą Pani adwokat Schneider
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-22 22:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z osobistego doświadczenia polecam p. adwokat do spraw o rozwód i podział majątku - wiedza, doświadczenie i wytrwałość nawet przy długim czasie trwania procesu dały bardzo dobre wyniki
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-03-19 23:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani mec. ma z-scie zielone oczyska, ale strasznie pracowita jest i konkretna, żadnych słabości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: reklamacji brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-13 22:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją decyzję o skorzystaniu z pomocy Pani Agnieszki oceniam na niezwykle trafną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-02-13 20:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest jednym z najlepszych adwokatow w wielkopolsce! Jest osoba ktora ma ogromną wiedze i zna sie doskonale na tym co robi! Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza dnia: 2013-12-19 15:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przychylam się do pochlebnych komentarzy ;-)
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-11-21 15:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że jest to osoba godna zaufania a jednak sprytna i ma klasę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2013-10-20 12:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super prawnik, dokładna i wytrwała do bólu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2013-10-14 07:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. mec. Schneider cierpliwie wysłuchała mojej opowieści i doradziła mi najlepsze rozwiązanie, tak że z rozwodu wyszłam i z twarzą i z pieniędzmi, Dzuękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-09-30 22:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do p. mecenas trudno sie dodzwonic ale jak juz uda sie umowic na spotkanie, to sprawa zajmuje sie kompleksowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: natalia dnia: 2013-09-15 11:18:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra porada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-10 22:20:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO BARDZO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-04-28 21:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 2013-03-19 00:07:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra, kompetentna adwokatka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-13 23:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! W pomoc p. adw. Schneider warto zainwestowac!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 08:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzezen, same superlatywy!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-15 02:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe i terminowe załatwienie mojej sprawy - bez ściemniania - od początku byłem poinformowany ile mogę przegrać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2012-12-11 20:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z pełną odpowiedzialnością polecam usługi p. adwokat A. Schneider.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-09-23 16:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się do Pani Adwokat Agnieszki Schneider ze sprawą podatkową, wiedząc, że wygrała bardzo trudne sprawy podatkowe. Moja sprawa jest jeszcze w toku, jednak wiem, że jakkolwiek się zakończy - mam pełnomocnika, który nie przeoczy żadnego drobiazgu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-31 10:24:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obslugi i pomocy udzielonej mi przez p. adwokat Schneider.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-08-09 16:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam! polecam! polecam! polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-15 18:45:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalistka + nie sciemnia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-15 11:43:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat rzetelny, kompetentny i wart polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-07-14 22:11:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - załatwi najtrudniejszą sprawę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2012-07-07 02:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i rzetelna obsługa prawna, warta wysokiej ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-07-01 12:21:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją