Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Schneider Agnieszka. Kancelaria adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Wielkopolskie, 63-300 Pleszew Rynek 11/3
Telefon: Kom. 886942942
Adres e-mail: agnieszka.schneider(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 97% pozytywna 65x 2x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 37x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 25x
Ceny usług: 75% niskie 3x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 69
Ilość odsłon profilu firmy: 7107
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-07 20:42:43 

Opinie o Schneider Agnieszka. Kancelaria adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Agnieszka Schneider jest bardo dobrym adwokatem, widać, że inni adwokaci jej zazdroszczą
Opinia dodana przez: Krystyna K dnia: 2019-06-06 20:17:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogę mówić o swojej sprawie i sprawach moich krewnych i znajomych, jeśli pani Agnieszka czegoś nie załatwi to znaczy że to jest nie do zalatwienia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2019-05-17 16:15:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat wie co to tajemnica i dyskrecja, sprawdzone, nie zdradziła mojego sekretu choć mogła i wiecej by na tym zarobiła niż trzymajac język za zębami
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-04-07 13:41:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lata temu zadzwoniłem do Pani mec Schneider zamówić umowę ale widziało mi się za drogo bo chciała 10% więc się ucieszyłem jak mój kontrahent zamówił te umowę na swój koszt jak się okazało u niej właśnie więc miałem poczucie że wykiwałem wszystkich bo umowa była od niej ale on zapłacił. Jakież było może zdziwienie gdy po latach okazało się że tą umowa mogę sobie ... bo była całkiem na stronę kolegi, pożałowałem paru tysięcy i teraz mam rękę w nocniku!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-19 15:45:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka jest świetnym adwokatem, nic dodać, nic ująć!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2019-02-11 09:23:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat reprezentowała mnie w sprawie spadkowej, wywalczyła dla mnie bardzo dobry wynik
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-12-28 19:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Głównie reprezentuje facetów, rozumie o co facetowi chodzi w rozwodzie, nie opowiada bajek o uczuciach i motylkach, konkretna kobieta
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-29 22:38:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uważam, że nie ma lepszego adwokata, na tak wielu rzeczach się zna, łączy tematy, przewiduje bieg spraw i fajnie się z nią rozmawia, jak z człowiekiem, nie gwiazdorzy
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-03 10:29:43 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie brakuje jej konsekwencji i zdecydowania. Jest skuteczna. Ale żeby klientowi powiedzieć, że jeśli ma inne zdanie to nie może go reprezentować? Nie do pomyślenia, przecież płacę.
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-22 13:19:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usługi prawnej u p. adw. Schneider. Korzystałam z jej pomocy w sprawie o rozwód i podział majątku. Uważam, że bardzo dobrze mnie przygotowała, widziałam różnicę, mąż nie był tak przygotowany ani jego pełnomocnik.
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-18 12:01:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Dzięki" tej kobiecie dzieci są z ojcem potworem i demonem a nie z kochającą matką, tak to w sądzie załatwiła, bez skrupułów
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2018-02-07 08:19:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretnym przykładem fachowości p. mecenas jest moja sprawa, a raczej szereg spraw. P. mecenas bardzo mi pomogła przejść przez tak trudny dla kobiety czas w życiu jakim jest rozwód i podział majątku. Była kompetentna i dała mi wsparcie.
Opinia dodana przez: Liliana dnia: 2016-02-03 21:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat! Życzę wszystkiego najlepszego i kolejnych sukcesów!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2015-12-24 23:56:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to bardzo dobry adwokat, nie obiecuje niestworzonych rzeczy, od razu mówi jak jest i co można osiągnąć a czego się w sprawie zdobyć nie da, to cenna cecha ale żeby ją docenić trzeba patrzeć na swoją sprawę obiektywnie a nie przez pryzmat włąsnego "chcenia"
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2015-11-02 01:27:44 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat doskonale wie, co zrobić, żeby jej klienci nie płacili za to co kupili - znam kilka takich przykładów, to na pewno wymaga wiedzy, obeznania z procedurą, wyszukania "kruczków", luk ... jest w tym bardzo skuteczna, jednak czy tak doradzając - czy jest wtedy po tej prawidłowej stronie? dlatego komentarz neutrealny - uznanie za fachowość i wątpliwości jednocześnie
Opinia dodana przez: Wiesław dnia: 2015-09-28 20:27:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat bardzo dobrze poprowadziła mój rozwód - pozwoliła mi wybrać, albo szybko ale z pewnych rzeczy rezygnuję albo nie rezygnuję ale wiem, że szybko nie będzie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2015-09-28 12:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z usług p. adwokat Agnieszki skorzystałem z polecenia mojego znajomego, którego firmę na bieżąco obsługuje, miałem wątpliwości, czy adwokat od spraw gospodarczych pomoże w sprawie o wypadek jednak spotkało mnie miłe rozczarowanie gdyż okazało się że i na tym świetnie się zna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-09-23 20:05:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: to adwokat z powołania, doradzając mi mówiła nie tylko o przepisach ale też i o tym jak rozwiązanie mojego problemu może odbić się na moim życiu
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2015-09-14 16:05:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: redakcja chce, aby komentarz był konkretny, więc na tyle na ile mogę na forum pisać o prywatnej sprawie - sprawa trwała kilka lat, traciłem cierpliwość, moja obrońca była niewzruszona - na procedurę sądową nie ma bata, trzeba przełknąć, czas działa na Pana korzyść, mówiła - więc łykałem, choć niechętnie; każda rozprawa, widok oskarżyciela UKS na rozprawie, były jak cios; dziś jestem po prawomocnym wyroku jako wolny i niewinny człowiek i pozostaje mi podziękować Pani Adwokat, że nie zważała na moje zwątpienie tylko robiła to co do niej należy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2015-08-24 18:24:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa sądowa to wielki stres, w trakcie mojej zmieniłem pełnomocnika na p. adw. Schneider i myślę, że tylko to uratowało mnie przed całkowitą porażką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2015-08-16 19:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PANI ADWOKAT - BARDZO DZIĘKUJĘ I POLECAM
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-24 17:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: trafiłam do p. adwokat gdyż znalazłam opinie o niej na tym portalu, co było bardzo pomocne i znaczącą pomoc od p. adwokat też otrzymałam
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-22 23:09:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajnie, pozytywnie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-19 19:57:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako zadowolony klient wystawiam ocenę pozytywną.
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-18 21:10:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 3 x tak - taktowna, przygotowana, skuteczna
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-12-04 16:49:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak najbardziej, szczerze polecam!
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-11-08 22:10:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem szczęśiwym beneficjentem pozytywnych skutków pomocy prawnej otrzymanej u Pani Mecenas ;-)
Opinia dodana przez: Buziak dnia: 2014-10-07 21:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MAm jak najlepsze zdanie o Pani adwokat, pod każdym względem.
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-09-25 13:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec wielkiego formatu - profesjonalizm
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-20 00:23:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tyle pochwał, nie wiem co jeszcze dodać, może tyle że też mam dobre zdanie
Opinia dodana przez: Niki dnia: 2014-08-24 01:11:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: doradzi, podniesieni na duchu, polecam
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2014-08-20 14:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: na Panią adwokat naprawdę można liczyć
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-15 17:56:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli jeszcze kiedyś popadnę w kłopoty - zgłoszę się do Pani adwokat Schneider ponownie z prośbą o pomoc bo bardzo dobrze wywiązuje się ze swoje pracy i naprawdę się stara o jak najlepszy rezultat.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2014-08-04 16:51:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Adwokat trafiłam jako klient z urzędu. Nie wiem jak traktuje klientów, którzy płacą z góry ale jak złego słowa nie mogę powiedzieć a tyle się słyszy że klienci z urzędu są "olewani". Co trzeba było napisane, wytłumaczone, na rozprawy chodziła jak była potrzeba przychodziłam na spotkania, nie czułam się jak klient gorszej kategorii i za to Pani Adwokat dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie było
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-07-22 11:51:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki tej Pani wiem, że nie miałem racji, ciężko to było przełknąć ale zrozumiałem i pieniądze zamiast na proces wydałem na coś innego, nie namawiała mnie do procesu
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-16 21:38:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: adwokat z powołania!
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-07-05 20:01:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam - za co - za całokształt, za rzetelną pracę w mojej sprawie, za ludzkie podejście, za czas poświęcony na wytłumaczenie mi co prawo mówi na temat moje sprawy
Opinia dodana przez: Łukasz dnia: 2014-06-25 01:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: podobało mi się że miała dla mnie czas
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-17 14:04:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do p. adwokat trafiłem z polecenia znajomego, podoba mi sie jej sposób pracy, jest kompetentna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-26 18:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdeczne podziękowania od wdzięcznego klienta, pozdrawiam!
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2014-05-17 23:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja jestem po prostu zadowolona z usługi - i to tyle
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2014-05-12 23:30:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Pani Agnieszce - za wiedzę i profesjonalizm ;-) w mojej sprawie o zasiedzenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2014-05-11 15:34:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mój mąż ledwo przeżył wypadek. Sprawy wloką się już 6 lat. Ubezpieczalnia wypłaciła grosze bo sprawa jeszcze nie zakończona. Sprawca, który płaci adwokat Schneider cieszy się na wolności i jeździ samochodem. Adwokat mojego męża nic nie może zrobić. Przeklinam dzień, w którym ta kobieta stanęła nam na drodze!
Opinia dodana przez: Wiesława dnia: 2014-04-09 09:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: popieram zdanie Ewy; to, że w mojej sprawie o podział majątku Pani adwokat potrafiła oddzielić to co ważne od tego na co nie warto tracić czasu, zaoszczędziło mi i czasu i pieniędzy
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2014-04-01 22:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja natomiast korzystałem z pomocy w sprawie wypadku - sprawa karna w expresowym tempie a zaraz po niej - satysfakcjonujace odszkodowanie z ubezpieczalni - wszystko za sprawą Pani adwokat Schneider
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-22 22:49:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z osobistego doświadczenia polecam p. adwokat do spraw o rozwód i podział majątku - wiedza, doświadczenie i wytrwałość nawet przy długim czasie trwania procesu dały bardzo dobre wyniki
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-03-19 23:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani mec. ma z-scie zielone oczyska, ale strasznie pracowita jest i konkretna, żadnych słabości
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: reklamacji brak
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-13 22:54:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moją decyzję o skorzystaniu z pomocy Pani Agnieszki oceniam na niezwykle trafną
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-02-13 20:29:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas jest jednym z najlepszych adwokatow w wielkopolsce! Jest osoba ktora ma ogromną wiedze i zna sie doskonale na tym co robi! Polecam !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: iza dnia: 2013-12-19 15:41:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przychylam się do pochlebnych komentarzy ;-)
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-11-21 15:18:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą odpowiedzialnością stwierdzam, że jest to osoba godna zaufania a jednak sprytna i ma klasę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2013-10-20 12:12:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super prawnik, dokładna i wytrwała do bólu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Sebastian dnia: 2013-10-14 07:34:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: P. mec. Schneider cierpliwie wysłuchała mojej opowieści i doradziła mi najlepsze rozwiązanie, tak że z rozwodu wyszłam i z twarzą i z pieniędzmi, Dzuękuję!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-09-30 22:00:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: do p. mecenas trudno sie dodzwonic ale jak juz uda sie umowic na spotkanie, to sprawa zajmuje sie kompleksowo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: natalia dnia: 2013-09-15 11:18:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra porada.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-10 22:20:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: BARDZO BARDZO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-04-28 21:28:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Lidka dnia: 2013-03-19 00:07:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra, kompetentna adwokatka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-13 23:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! W pomoc p. adw. Schneider warto zainwestowac!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-05 08:44:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez zastrzezen, same superlatywy!
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-15 02:04:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe i terminowe załatwienie mojej sprawy - bez ściemniania - od początku byłem poinformowany ile mogę przegrać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2012-12-11 20:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: z pełną odpowiedzialnością polecam usługi p. adwokat A. Schneider.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2012-09-23 16:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłem się do Pani Adwokat Agnieszki Schneider ze sprawą podatkową, wiedząc, że wygrała bardzo trudne sprawy podatkowe. Moja sprawa jest jeszcze w toku, jednak wiem, że jakkolwiek się zakończy - mam pełnomocnika, który nie przeoczy żadnego drobiazgu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-31 10:24:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z obslugi i pomocy udzielonej mi przez p. adwokat Schneider.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2012-08-09 16:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam! polecam! polecam! polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-15 18:45:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super profesjonalistka + nie sciemnia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-15 11:43:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat rzetelny, kompetentny i wart polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2012-07-14 22:11:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam - załatwi najtrudniejszą sprawę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2012-07-07 02:26:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i rzetelna obsługa prawna, warta wysokiej ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-07-01 12:21:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją