Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Dog's Bay Katarzyna Władyka

Zawód: zwierzęta - hodowla  
Adres: Małopolskie, 30-698 Kraków Moszyńskiego 21/D
Telefon: Kom. 533-107-007
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.dogsbay.pl/
Opis działalności: szkoła dla psów, hotel, bewiorysta Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 1224
Data utworzenia profilu: 2013-11-27 10:33:12
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-27 10:33:12 

Opinie o Dog's Bay Katarzyna Władyka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim zwierzątkiem. Troskliwa opieka na jaką zasługuje mój pies. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-16 10:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo wdzięczna pani Katarzynie za pomoc w pozbyciu się lęku sepoarystycznego u mojego psa, po szkoleniu jest całkowicie innym psem, który w końcu lubi pieszczoty! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-27 08:12:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałam awans i muszę wiecej pracować a także czesto wyjeżdzam nie chcialam oddawać psa dlatego znalazłam ten hotel dla zwierząt, jest rewelacyjny, miki bardzo dobrze się tam czuje, panują tam rewelacyjne warunki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tina dnia: 2014-03-08 00:26:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mojego pieska oddaje codziennie do świetlicy dla psów, ma tam znakomitą opiekę, towarzystwo innych piesków z którymi może się bawić. Ja się nie martwie o niego a on jest szcześliwy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-02-20 10:53:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysałam tam mojego psiaka na szkolenie, spacer z nim to było coś strasznego, tam się nauczył pokorności i spokoju, nie ciągnie już smyczy, potrafi panować nad swoimi emocjami, teraz spacery to czysta przyjemność.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-06 14:33:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moj pies ma zaburzenia lekowe i wożę go do Pani Katarzyny aby zaopiekowali sie moim psem podczas nieobecnosci,jestem bardzo zadowolona Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga dnia: 2014-01-28 09:48:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny hotel dla psów, najlepsza opieka z jaką się spotkałem, czysto, duży obszar do wybiegania się, sporo atrakcji dla psiaków, nawet nie będą pamiętać o tym że ich pan wyjechał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-12-17 11:08:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam przedszkole dla szczeniąt! Jestem zachwycona szkoleniem jak dobrze socjalizowac mojego psiaka, naczyłam sie wiele rzeczy i potrafię rozpoznac kiedy mój maxi jest zdenerowany, ale przestarszony. Świetny KURS!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-04 10:42:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najbardziej doświadczony petsitter w Karkowie, profesjonalizm i znakomita opieka nad zwierzetami, bardzo się ciesze, że mogłam zostawik kota w tak domowym hoteliku na czas mojego wyjazdu. Świetna i czuła opieka. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-27 10:34:29 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją