Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

AMIGO PARTY - Sławomir Garnysz

Zawód: muzycy, muzyczne zespoły Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko-Biała ul.Roztoki 7/3
Telefon: Kom. 603168747
Adres e-mail: djslawek(małpa)poczta.fm
Strona internetowa: www.djslawek.pl
NIP:
986-004-57-80
Opis działalności: Muzyczna obsługa imprez. Słowa kluczowe: Wesele,dj,wodzirej,konferansjer,poprawiny,bal,komest,studniówka,impreza,urodziny,

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 4x
Ceny usług: 100% niskie 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 1370
Data utworzenia profilu: 2013-11-18 22:22:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-18 22:22:47 

Opinie o AMIGO PARTY - Sławomir Garnysz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wkładasz serce w to co robisz :) własny sprzęt to również ogromne odciążenie dla mnie było :) profesjonalista pełna gębą
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-21 17:55:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super DJ, idealny na małą imprezkę :)
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-15 17:31:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sławek świetnie poradził sobie z tłumem szalonej młodzieży. Córka miała 18 urodziny i było mnóstwo koleżanek i kolegów, a Sławek wpasował się w wiek i wszyscy byli zachwyceni. Polecam każdemu
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-16 19:32:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega facet, z niesamowitą energią. Sławek jesteś jedną z tych osób, które warto na swojej drodze napotykać. Dzięki na urodziny, wykonałeś kawał solidnej roboty. Wszyscy wspominają Cię z uśmiechem na twarzy :)
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-23 16:18:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sławku jeszcze raz serdecznie dziękujemy za oprawę muzyczną naszego skromnego wesela! Poderwałeś te niespełna 40 osób na parkiet! Wszyscy świetnie się bawili,muzyka była idealnie wpasowana w gusta naszych gości. Pełen profesjonalizm,człowiek z ogromną charyzmą,świetny wodzirej! POLECAMY! Marietta i Artur
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mrietta i Artur dnia: 2017-02-04 12:15:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam.Odpowiednia osoba do poprowadzenia Twojej imprezy.Firma rzetelna,solidna i ktos kto w 100 procentach angażuje sie w to co robi :)....szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-27 11:07:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi DJ’a Sławka - http://www.djslawek.pl/ To profesjonalny didżej, jak również wodzirej, który osobiście prowadził moją imprezę. Posiada własne nagłośnienie, oświetlenie oraz zapewnia efekty specjalne. Prowadzone przez niego przyjęcie było w 100% udane, a moi goście jeszcze długo go wspominali :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Inka2015 dnia: 2015-02-09 13:23:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DJ AMIGO-grał na mojej imprezie firmowej... było megaaaaaa super ... pozdrawiam i dziękuje. Dariusz W.do zobaczenia za rok.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: DARIUSZ WOŹNY dnia: 2013-11-19 09:53:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To człowiek z pasją, zawodowiec w kazdym calu polecam zdecydowanie.Z tym DJ-em są zawsze udane imprezy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-19 09:18:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy w 100%. Zawodowe prowadzenie imprez.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-18 22:24:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją