Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia Marcin Babulski

Zawód: budowlane usługi i remonty Monter 
Adres: Mazowieckie, 26-600 Radom Sienkiewicza 30
Telefon: Kom. 532320000
Adres e-mail: Windoor(małpa)e-drzwi.co
Strona internetowa: Www.e-drzwi.co
NIP:
948-203-73-76
Opis działalności: Sprzedaz drzwi wewnetrznych, zewnetrznych oraz okien Słowa kluczowe: Drzwi wewnętrzne, okna, drzwi zewnętrzne, deska tarasowa

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 8x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1807
Data utworzenia profilu: 2013-11-04 19:14:26
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-04 19:14:26 

Opinie o Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia Marcin Babulski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, miałem doczynienia z tą firmą jestem zadowolony, oferowane drzwi spełniają moje oczekiwania. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: janek1964 dnia: 2016-11-01 10:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystko ok kupowałem jestem zadowolony firma godna zaufania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Felek dnia: 2013-11-16 15:12:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam produkty firmy Windoor i bratniej firmy Winfloor, we wrześniu zakupilem najpierw drzwi do domu cały zestaw (super jakość za naprawdę bardzo dobrą cenę) i potem kompozyt tz. Deskę tarasowa WPC, oczywiście calosc zamówiłem w firmie Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia. Wszystko poszło bardzo sprawnie i bezproblemowo, polecam super darodztwo oraz fachowy montaz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji wszystko było OK
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2013-11-12 18:10:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko OK zamówiłem, przywieźli terminowo, drzwi takie jak miały być, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: ola dnia: 2013-11-07 11:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam tą firmę są naprawdę solidni i prawdomówni, drzwi pierwsza klasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: wymieniałem futryne bo zamówiłem za małą, wymiana nastąpiłą po 10ciu dniach koszt 100zł... co prawda moja wina i musieli ja dostarczyć prawie 200km... szaczun
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-06 12:23:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiłem drzwi Windoor w firmie Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia, poszło bardzo sprawnie, drzwi są super, naprawde firma godna polecenia każdemu kto szuka dobrze i tanio :) Ofertę znalazłem na allegro skąd sprzedawca przekierował mnie na ich stronę www.e-drzwi.co, co pozwoliło na zejscie z ceny 399zł za skrzydło do ceny 369zł za skrzydło :) dodatkowo za futryne zamiast zapłacić 260zł zapłaciłem 250zł :) na całym zamówieniu wyszła niezła kwota do przodu :) Wykonali mi też montaż i też jestem zadowolony, co do drzwi firmy WINDOOR to wpisy pokazują raczej je ze złej strony, a ja twierdze, ze to bardzo dobry i godny polecenia produkt!!! Polecam firme Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie miałem okazji
Opinia dodana przez: JohnyTest dnia: 2013-11-05 13:07:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem potwierdzić wiarygodność tej firmy, są naprawdę godni zaufania, sprzedają nrawdę rewelacyjny i nie drogi produkt. Firma mieści się w Radomiu, a ja miałem okazje na własnej skórze doświadczyć miłej obsługi, precyzyjnej dostawy wraz z montażem, a jestem z Gdyni, więc kawałek drogi od Radomia. Polecam wszystkim rewelacyjną firmę Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia. P.s. Znalazłem ich na allegro
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałem okazji
Opinia dodana przez: Jacek Bąk dnia: 2013-11-05 10:56:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę Polskie Centrum Drzwi i Okien z Radomia, bardzo solidni ludzie, mozna ich znaleść na allegro, tablicy.pl i na stronie www.e-drzwi.co, kupiłem drzwi wewnętrzne Firmy Windoor model JASPER cały zestaw 9 kpl z futrynami. Zostałem bardzo fachowo obsłużony, doradzono mi naprawdę sumiennie, wykonano wstępny pomiar (mieszkam 150km od Radomia, pomiar był darmowy!!!), wykonano usługę montażu (bez zarzutu, wręcz bardzo ładnie). Ogólnie oferują naprawdę solidne drzwi i ich montaż, polecam każdemu kto szuka pewnej firmy zajmującej się wszystkim związanym z drzwiami wewnętrznymi. Planuje zakup jeszcze deski tarasowej która tez oferują, mam nadzieje, ze pujdzie tak samo bezproblemowo jak ostatnia transakcja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałem okazji, ale myśle, ze bezproblemowo
Opinia dodana przez: Filip z Łodzi dnia: 2013-11-04 19:24:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją