Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pizzeria Laguna

Zawód: restauracje  
Adres: Kujawsko-pomorskie, Chojnice Gdańska 3
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa: http://www.laguna.com.pl/
Opis działalności: pizzeria Słowa kluczowe:

Ocena: 88% pozytywna 8x 1x

Jakość usług: 87% wysoka 7x 1x
Terminowość: 87% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 87% niskie 7x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 868
Data utworzenia profilu: 2013-10-28 10:39:48
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-28 10:39:48 

Opinie o Pizzeria Laguna

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonałe miejsce na spotkanie z przyjaciolmi. Musze tą pizerie pochwalic tez na niesamowity wystroj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-02 18:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam ich pizzę. Jest pyszna, znakomita. Nie trzeba długo czekać na zamówienie. Niska cena. Obsługa miła. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-12 12:12:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię pizzę z tego lokalu, świeże składniki, bardzo dobry ser, szybka obsługa. Najlepszy sos pomidorowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabrysia dnia: 2014-01-22 11:05:19 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pizza nie do zjedzenia,obsługa chyba pracuje 24/h na dobe ogolnie szkoda że w ogóle jeszcze ta pizzeria istanieje
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: pracownik dnia: 2014-01-13 22:36:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała pizzeria, w życiu nie jadałam tak pysznej pizzy hawajskiej z ananasem i kiwi, jest po prostu wyborna, na chrupiącym cieście i z dużą ilością sera, pychota
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-12-20 13:23:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pyszna pizza w niskich cenach. Miła obsługa, krótki czas oczekiwania, lokal z klimatem. Od wejścia przyciąga apetyczny zapach. Bardzo dobre ciasto, świeże dodatki, pyszne sosy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KAMA dnia: 2013-12-09 12:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite makarony, rewalcyjna zapiekanka z brokułami, świetnie doprawiona, rozpływa się w ustach a w dodatku jest w dostępnej cenie, rewelacyjny lokal, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danusia dnia: 2013-11-13 10:17:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ulubiona pizzeria. Serwują bardzo dobrą pizzę. Znakomite dodatki. Tylko tutaj jem pizzę. Niskie ceny, rewelacyjny smak. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-06 14:43:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezapelacyjna moim zdaniem najlepsza i najtańsza pizza w mieście. Bardzo szybka obsługa, nigdy nie czekam dłużej niż pół godziny i to przy duzym ruchu. Świetne ciasto i pyszna kawa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-28 10:40:49 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją