Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Monitex Ireneusz Walicki

Zawód: sklepy internetowe  
Adres: Lubelskie, Biała Podlaska Sidorska 2a
Telefon: Kom. 502073730
Adres e-mail:
Strona internetowa: monitex.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: bielizna, odzież, pończosznictwo, rajstopy, skarpety

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 813
Data utworzenia profilu: 2013-10-28 07:59:24
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-28 07:59:24 

Opinie o Monitex Ireneusz Walicki

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny sklep, mają w ofercie ciekawe wzory rajstop i skarpet, znanych marek w bardzo atrakcyjnych cenach. Nie ma problemu z kontaktem, szybka wysyłka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-09 09:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna sklep, często zamawiam u nich bieliznę, rajstopy i skarpety dla mojej rodziny, znane marki w znakomitych cenach, szybka wysyłka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2014-03-12 20:20:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w tym sklepie spodnie gatta skiny zip w znakomitej cenie, dużo taniej niż w normalnym sklepie, jestem szczęśliwa bo bardzo mi zależało na tych spodniach. Szybka wysyłka, doskonały kontakt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kama dnia: 2014-02-24 14:27:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietny sklep, zamawiałam niedawno w nim pończony samonośne, jestem bardzo zadowolona z ich zakupu, są pięknie wykonane a do tego rewelacyjnie leżą nie ześlizgują się, po prostu rewelacja
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-10 17:41:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam ten sklep bo mają w nim śliczną bieliznę i wiele innych bardzo dobrej jakości rzeczy. Kupuję w nim bieliznę i topy, które nosza się wygodnie i są wykonanne z bardzo dobrego materiału
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-30 09:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z tego sklepu zakupuję biustonosze, noszę dość duży rozmiar i ciężko mi dostać odpowiedni w normalnym sklepie, a monitex ma w ofercie bardzo ciekawe wzory, rozmiar odpowiada tabeli, nie ma problemu ze zwrotem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-01-13 11:09:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny sklep, kupowałam niedawno w nim pończochy samonośne na wesele koleżanki i jestem bardzo z nich zadowolona, dobtrze się utrzymuwały na skórze i nie musiałam ich ciągle poprawiąć, a do tego są bardzo wytrzymałe, to wspaniały produkt
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-12-13 09:07:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniały sklep, mają w swojej ofercie pięknie wykonane i bardzo gustowne pończochy w różnych wzoreach i kolorach, jestem bardzo zadowolona z zakupionych tam pończoch, są rewelacyjne
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka dnia: 2013-11-28 13:11:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam w promocji legginsy, których szukałam od dawna, z zamkiem na dole i do tego były przecenione o 10 zł! Jestem bardzo zadowolona z zakupu, bo legginsy są takie jak na zdjęciu i zgodne z opisem. Polecam sklep!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-20 09:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Kupiłam tutaj skarpetki w których nie poci się stopa. A ponieważ uprawiam sport jest to dla mnie ważne. Szybko wysłali paczkę
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 13:58:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lubię ten sklep ponieważ mają duży wybór. Dla mnie znaczenie ma jakość dlatego tez wybieram rajstopy Gatta. Szeroki asortyment,dobre ceny, szybka wysyłka. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-28 08:00:48 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją