Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

El Camino Sp. z o. o.

Zawód: nieruchomości, lokale - kupno, sprzedaż, wycena, wynajem  
Adres: Mazowieckie, 00-893 Warszawa Ogrodowa 11/78
Telefon: 226540133 Kom. 660434344
Adres e-mail: zarzadca.camino(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.elcamino.pl/
NIP:
6881242679
Opis działalności: Zarządzanie i administrowanie nieruchomościami, przeglądy techniczne nieruchomości Słowa kluczowe: administrowanie nieruchomości

Ocena: 91% pozytywna 11x 1x

Jakość usług: 90% wysoka 9x 1x
Terminowość: 90% bez zastrzeżeń 9x 1x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 1035
Data utworzenia profilu: 2013-10-22 13:33:57
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-22 13:33:57 

Opinie o El Camino Sp. z o. o.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie dają rady z najmniejszymi sprawami: -reklamacja 1.5 roku i dalej nie rozpatrzona. -przez pół roku proszę o spotkanie z zarządcą. -Uchwały pisane z błędami. -...i inne.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: 1.5 roku i nadal bez odpowiedz
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-30 08:25:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mogłam liczyć na dobre zarządzanie administracyjne i przeglądy techniczne. A co do sprzedaży to szybko i po dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2014-04-09 11:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki nim udało mi się kupić wspaniałe mieszkanie, a następnie wynająć je bardzo odpowiedzialnym i wypłacalnym osobą. Jestem bardzo zadowolona z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jula dnia: 2014-03-12 21:36:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pośrednik godny polecenia, dzięki nim sprzedałam dom na bardzo atrakcyjnych warunkach, uzyskałam dobrą cenę, nie musiałam się niczym martwić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2014-02-21 09:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi tej firmy, zjeli się sprzedażą mojego mieszkania, dostałam dobrą cenę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lena dnia: 2014-02-11 10:09:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma zajela sie wynajeciem mieszkania mojej babci jestesmy bardzo zdowoleni z lokatorow,ktorzy wynajeli poprzez firme mieszkanie POlecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ddd dnia: 2014-01-30 10:10:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług firmy El Camino, pomogli mi poszukac kupców na mieszkanie po mojej zmarłej babci, dzię?i nim sprzedałam mieszkanie za dobrą cenę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2014-01-13 12:29:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo się ciesze, że skorzystałam z porady koleżanki i zgłosiłam sie do firmy El Camino, żeby znaleźli dla mnie wymarzone mieszkanko w Warszawie. DObrze zrobiła, bo nie myslałam, że tak szybko będę miała swoje własne lokum w tak dobrej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-12 13:22:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług firmy El Camino, znakomicie się spisują zarządzając kamienicą po moich dziadkach, dzięki ich ciężkiej pracy wreszcie ten budynek zaczął generować zyski a nie tylko same straty
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuza dnia: 2013-12-02 07:57:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Fachowcy od nieruchomości. Znają się na zarządzaniu i administracji. Współpraca z nimi daje mi zyski
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-18 10:00:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Pomogli mi sprzedać moja nieruchomość. Są uczciwi i zaangażowani w sprawy swoich klientów. Znakomita współpraca
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-04 09:07:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i solidna firma, dzięki nim moja kamienica zaczęła przynosić zyski, to zespół fachowców którzy doskonale znają się na swojej pracy, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kinga dnia: 2013-10-22 13:35:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją