Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Usługowy Mak-Bud Marek Kiełbik Marek Kiełbik

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 54-129 Wrocław Skrzydlata
Telefon: Kom. 662-215-200
Adres e-mail: biuro(małpa)mak-bud.com.pl
Strona internetowa:
NIP:
894-200-33-79
Opis działalności: Prace wykonczeniowe wnetrz, układanie płytek, roboty instalacyjne. Generalne wykonawstwo Słowa kluczowe: układanie glazury,malowanie,tapetownie,instalacje,generalne wykonawstwo

Ocena: 100% pozytywna 34x

Jakość usług: 100% wysoka 33x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 28x 1x
Ceny usług: 100% niskie 7x 15x
Ilość opinii w serwisie: 34
Ilość odsłon profilu firmy: 7090
Data utworzenia profilu: 2009-05-26 10:38:48
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-21 12:21:40 

Opinie o Zakład Usługowy Mak-Bud Marek Kiełbik Marek Kiełbik

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podczas wykańczania mieszkania byłem poza Wrocławiem, a mimo to wszystko zostało zrobione dokładnie tak jak chciałem. Widać, że firma stara się żeby wszystko było zrobione naprawdę porządnie, np. Pan Marek aż trzykrotnie wymieniał wannę w sklepie ze względu na pewną fabryczną wadę, o której ja nawet bym nie wiedział! Wszystko jest zrobione wręcz doskonale równo, nawet płytki gdzie ich własne nierówności trzeba było zatuszować. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2017-01-23 17:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jako projektantka wnętrz mam na co dzień do czynienia z ekipami wykończeniowo- budowlanymi. Współpraca z Panem Markiem Kiełbik i jego fachowcami przebiegła sprawnie i rzetelnie. Wykończenie mieszkania Inwestorki wykonane było zgodnie z projektem, choć projekt nie był łatwy :) realizacja w rzeczywistości wygląda identycznie jak na mojej wizualizacji! Dziękuję za miłą współpracę i polecam wszystkim firmę Mak-Bud Marek Kiełbik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: JT DESIGN dnia: 2017-01-02 20:39:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma budowlana bardzo kompleksowo, dokładne i rzetelnie wykonała wykończenie mojego mieszkania. Panowie konkretni, pracowici, można na nich polegać. Pan Marek służy swoim doradztwem na każdym etapie budowy. Ogromne doświadczenie jakie cechuje ekipę pozwoliło na mój całkowity spokój podczas robót. Szczerze polecam firmę MAK-BUD!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bartek Drozdowski dnia: 2016-08-23 17:05:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekipa pana Marka opracowala dla mnie dwa projekty budowlane I na prawde sa godni polecenia. Zawsze mozna na nich polegac - doradza fachowo I szczerze, maja duzo fajnych pomyslow I zawsze sie wywiaza z terminow. Na pewno do nich wroce przy nastepnej okazji.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2016-07-19 11:22:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmie Mak-Bud Marek Kiełbik zleciliśmy remont biura. Firma zajęła się remontem kompleksowo. Począwszy od doradzenia wysokiej jakości usług podwykonawców (architekt, stolarz, firma montująca systemy domofonowe) aż po zakup dobrej jakości materiałów, nie zostawiając żadnych zmartwień ani spraw do załatwienia zleceniodawcom. Wszystkie prace zostały wykonane bardzo starannie. Każdy drobny szczegół był dopracowany. Pan Marek konsultował z nami każdy ważny element prac, doradzał co lepiej zrobić. Mieliśmy kilka pomysłów, które po konsultacji z Panem Markiem zmieniliśmy – (wyszliśmy na zmianie zdecydowanie lepiej) Pan Marek jest osobą bardzo kontaktową dzięki czemu wiedzieliśmy co się dzieje na każdym etapie prac. Firma Mak-Bud i jej pracownicy są godnymi polecenia fachowcami. Prace są wykonywane z należytą starannością i dbałością o najmniejszy szczegół, przy zachowaniu czystości i porządku, co w tej branży nie jest regułą. Firma Mak-Bud gwarantuje wykończenie wnętrza w wysokim standardzie, nadzór i koordynację na wszystkich etapach. Z przyjemnością rekomenduję firmę Mak-Bud.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rock House Entertainment dnia: 2016-03-31 13:03:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace instalacyjno-wykończeniowe prowadzone były w mieszkaniu w stanie deweloperskim. Bardzo sprawna kilkuosobowa ekipa dysponująca profesjonalnym sprzętem. Wysoka jakość i fachowość wykonanych instalacji wod-kan, elektr. i wykończeń, świetna jakość układania płytek. Pomoc w doborze, zakupie i transporcie materiałów. Pan Marek wszystkimi zakupami się zajął, wszystkiego dopilnował i fachowość robót na najwyższym poziomie, a ponadto ma super pracowników. Dobra komunikacja tel. i mailowa, bezproblemowość współpracy, wycena prac przed podpisaniem umowy, korekta wyceny w trakcie trwania prac wykończeniowych. Ceny bardzo uczciwe, biorąc pod uwagę otrzymany produkt finalny. Naprawdę podchodzą do remontu jakby robili to dla siebie. Mieliśmy okazję pracować z firmą i fachowcami myślącymi nawet za klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Mażar dnia: 2016-02-14 15:57:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonująca swoją robotę na najwyższym poziomie. Jestem już 2 lata po kompleksowym wykończeniu mieszkania i (odpukać ;)) nie pojawiły się żadne problemy. Firma nie boi się trudnych zapisów w umowie, bowiem jest pewna swoich kompetencji i doświadczenia. Polecam Do dziś sąsiedzi zazdroszczą wykończenia. :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 2015-12-09 15:43:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład Usługowy Mak-Bud Marek Kiełbik to Firma z którą współpracujemy od wielu lat przy realizacji inwestycji . Oceniamy naszą współpracę na bardzo wysokim poziomie a to ze względu na solidność , rzetelność i duże doświadczenie w robotach wykończeniowych. Nasze produkty zawsze zamontowane są z wielką starannością co w końcowym etapie daje zadowolenie klienta / inwestora . Nad całością tych działań czuwa właściciel Firmy Pan Marek Kiełbik . Posiada on duże doświadczenie w koordynacji prowadzenia prac i zawsze służy doradztwem klientowi. Każdemu kto poszukuje Firmy do kompleksowego wykonania wnętrz polecamy właśnie Firmę Mak-Bud.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: NOTA BENE Mariusz Wzorek dnia: 2015-12-01 14:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Marek Kiełbik i jego pracownicy są godnymi polecenia fachowcami. Prace są wykonywane z należytą starannością i dbałością o najmniejszy szczegół, przy zachowaniu czystości i porządku, co w tej branży nie jest regułą. Firma Mak-Bud gwarantuje wykończenie wnętrza w wysokim standardzie,nadzór i koordynację na wszystkich etapach. Zawsze można liczyć na fachową poradę i pomoc w rozwiązaniu wszelkich problemów, które pojawiają się w trakcie prac. Z przyjemnością polecam firmę Mak-Bud.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika M. dnia: 2015-04-17 10:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Thanks from all heart to great and professional company of people, who did a perfect job at our dance studio )))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fiji Dance Studio dnia: 2015-03-23 22:24:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W okresie od stycznia 2015 r. do marca 2015 r. firma Mak-Bud Marek Kiełbik wykonywała w trybie generalnego wykonawstwa roboty budowlane polegające na kompleksowym remoncie całego lokalu, w tym wymiana wszystkich instalacji wewnętrznych. Zadania powierzone firmie Mak - Bud zostały wykonane z należytą starannością, zgodnie z umową i założonym harmonogramem robót. Mając na uwadze dużą skalą przedsięwzięcia i krótki termin realizacji mogę stwierdzić, iż jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Mak - Bud, którą mogę Państwu polecić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia Krycińska dnia: 2015-03-09 12:09:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam ich od strony współpracy wykonawczej, są od ponad 20 lat na rynku. Mak-Bud specjalizuje się w wykończeniach wnętrz na naprawdę wysokim poziomie. Nie są tani :) ale można wymagać. Gratuluje podejścia do klienta, to nie każdemu wychodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Opinia dodana przez: K2M dnia: 2015-02-06 12:42:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracujemy z firmą MAK-BUD od lat wykonując wspólnie wiele inwestycji i nigdy nie mieliśmy najmniejszych problemów. Prace wykonywane są w zaplanowanych wcześniej terminach, realizowane w najwyższej jakości, w czystości, a co może najważniejsze w bardzo przyjaznej atmosferze. Na rynku wykończeniowo - budowlanym firm takich jak MAK-BUD brakuje. Bez wątpienia możemy polecić firmę p. Marka Kiełbika, który zawsze bardzo dokładnie nadzoruje wszystkie etapy prac, doradzając w nietypowych rozwiązaniach inwestorowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wichsol-Parkiet dnia: 2015-01-26 16:56:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia. Szybko i fachowo wykonali remont naszego mieszkania (70 mkw) w centrum Wrocławia. Brawo za logistykę dostaw materiałów w okolicy rynku Wrocławskiego. Pierwszy raz spotkaliśmy się z takim profesjonalizmem firmy budowlanej. Zadowoleni Ania i Tomek
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-01-22 15:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O Zakładzie usługowym Mak-Bud, którego właścicielem jest Pan Marek Kiełbik można wypowiadać się jedynie w samych superlatywach. Cały zespół tworzący firmę to grupa profesjonalistów wykonujących wszelkie zadania remontowo-wykończeniowe rzetelnie, z dbałością o każdy detal, a przede wszystkim terminowo. Oddając "Swoje M" tym fachowcom pod opiekę będą mieli Państwo świadomość, że oddali je Państwo w nie tylko dobre a fantastyczne ręce! Zespół służy radą i pomocą w rozwiązywaniu bieżących problemów, nie narzucając się przy tym zbytnio. Mogę zapewnić przyszłych klientów,że współpraca z Mak-Bud za każdym razem układa się jak po różach ! Serdecznie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Patrycja Pełka dnia: 2014-08-26 12:52:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Praca Pana Marka Kielbika jest wysokiej jakosci. Dobre sledzenie postepow w wykonywaniu prac. Mimo odleglosci, dobra komunikacja z Panem Kielbikiem w zwiazku z pracami wykonawczymi. Szybkie reagowanie.Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Szybkie usuniecie drobnych poprawek
Opinia dodana przez: Agnieszka Groszewska i Pierre Gohard dnia: 2014-04-05 17:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracuje z Firmą Mak-Bud od wielu lat i trzeba stwierdzić znają się na tym co robią. Wykonali wiele lokali dla mnie i wszystko dopracowane bardzo dobrze i co trzeba podkreślić Pan Marek Kiełbik wszystko koordynował tak że mogłem zająć się swoją Firmą. Doceniam uczciwość przy realizacji i na koniec przy rozliczeniu. Polecam taką Firmę i lepiej zapłacić więcej bo na koniec i tak wychodzi taniej bo nie ma poprawek. Pozdrawiam wszystkich pracowników i właściciela Pana Marka Kiełbik. Na pewno wrócimy do współpracy. Janik Janusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: Janik Janusz dnia: 2014-01-24 20:02:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo serdecznie polecam Firmę Pana Marka Kiełbika, która wykonała u mnie kompleksowy remont całego mieszkania. Prace wykonywane były bardzo sprawnie i profesjonalnie - od przygotowania szczegółowego kosztorysu, przez terminowe zakończanie poszczególnych etapów oraz bardzo dobry bieżący kontakt z właścicielem. Dzięki temu zaoszczędziłam dużo czasu i nie musiałam jeździć po sklepach. Właściwie wystarczy Panu Markowi dać klucze od mieszkania i odebrać je, gdy mieszkanie jest w stanie gotowym, pięknie wykończone.Gorąco polecamy każdemu Firmę MAK-BUD.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Agnieszka Spychaj dnia: 2014-01-21 19:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług świadczonych przez tą firmę. Profesjonalnie i na czas. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2014-01-21 07:53:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracujemy z Panem Markiem i jego firmą od wielu lat, przy mniejszych i większych zleceniach. Gorąco polecamy współpracę z Panem Markiem wszystkim, którym zależy na sprawnej współpracy oraz profesjonalnym i terminowym wykonaniu zleconych prac. Wszystko jest zawsze zrobione bardzo dokładnie, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami i z dbałością o najmniejsze szczegóły. To fachowa firma, która dba o klienta w każdym calu, więc można liczyć nie tylko na solidne, ale także czyste przeprowadzenie wszelkich prac i bardzo miłą atmosferę. Pozdrawiamy Panie Marku i zapraszamy na kawę:)
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bezproblemowa
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-01-20 15:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia. Prace wykonane profesjonalne, dokładnie, solidnie, terminowo. Pełen zakres usług z dostarczeniem materiałów. Sprawna współpraca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2014-01-17 22:40:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy w 100%! Polecam firme kazdemu kto chce miec swoje mieszkanie z klasą
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-01-16 23:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bezproblemowa współpraca i kontakt z panem Markiem. Wszystko zostało wykonane zgodnie z ustaleniami, szybko, sprawnie i porządnie. Panowie fachowcy samodzielni, dokładni, obowiązkowi. Jasno sporządzona umowa i uczciwa wycena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-12-19 12:07:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolonym klientem firmy Pana Marka. Pełen profesjonalizm na każdym kroku. Wreszcie trafiłem na fachowców, za którymi nie trzeba biegać i pilnować ich na każdym kroku. Nie musiałem również prosić o spisanie dokładnej umowy, z której jasno będzie wynikało co ma być zrobione. Już na pierwsze spotkanie Pan Marek przyjechał z przygotowaną dokładnie umową, a każdą zmianę w jej treści parafował, żeby nie było wątpliwości co do akceptacji zmian. Jakość usług tej firmy jest warta swojej ceny. Firma jest bardzo dokładna i lokal, który nam wykańczała wygląda rewelacyjnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marcin Rosiecki dnia: 2013-10-21 08:45:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrzy fachowcy , firma z pełnymi kometencjami . Terminowe i fachowe wykonanie. Godni polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbyszek dnia: 2013-10-16 20:03:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług firmy Mak-Bud skorzystałem w tym roku (2013) podczas kompleksowego remontu mieszkania (zakres prac obejmował m.in.: wyburzanie ścianek, przeróbka instalacji elektrycznej, kafelkowanie, malowanie), wystawiam zdecydowanie pozytywną opinię, prace zostały wykonane fachowo, kompleksowo, z dbałością o szczegóły i czystość. Po przekazaniu firmie kluczy od mieszkania wszystkie zaplanowane prace zostały wykonane terminowo bez żadnego nadzoru z mojej strony. Jestem bardzo zadowolony i zdecydowanie polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 18:42:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma fachowa, punktualna,z indywidualnym podejściem do klienta. Doceniam profesjonalizm. Mieliśmy okazję współpracować kilka tygodni przy remoncie mojego sklepu w galerii handlowej. Polecam również ze względu na dbałość wykończenia i czystość ekipy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ekspresowa
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2013-10-16 11:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpracą z firmą Mak-bud jestem zachwycona! Reszta mojej rodziny i przyjaciół, którym ją poleciłam również. Zgadzam się, że ceny na pierwszy rzut oka nie są najniższe na rynku, ale za to wzięte pod uwagę jest dosłownie wszystko. Inni fachowcy często tego nie robią, co daje nieprawdziwy obraz ceny całkowitej usługi. Jakość usług jest również bez zarzutu. Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: szybka
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-10-16 10:22:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakość usług świadczonych przez tą firmę zasługuje na pozytywną opinię. W sierpniu 2013 z powodzeniem zakończył się remont naszego mieszkania. Pomimo niełatwego do realizacji projektu wnętrza wszystkie prace zostały wykonane w terminie a efekt jest lepszy niż oczekiwaliśmy. Co ważne o nic nie musieliśmy się martwić na koniec odebraliśmy klucze i z marszu się wprowadziliśmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: wro dnia: 2013-10-16 09:28:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co prawda zleciłem niewielki zakres robót - gładzie i zamaskowanie pęknięć na suficie przy pomocy wklejenia siatki i tapety[Raifazy]. Wykonanie prac szybko , czysto i w umiarkowanej cenie . Zamierzam powieżyć tej firmie duzo wiekszy zakres prac , gdyż mam zaufanie .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Leszek Boczar dnia: 2013-07-02 10:14:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoki poziom wykończenia - "premium" W tej cenie nikt lepiej by tego nie zrobił i przynajmniej fachowcy w tej firmie to fachowcy a nie "fachury" z popularnego programu "Usterka". Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie było powodu
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2013-06-24 14:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz trzeci korzystam z tej Firmy i mogę powiedzieć że nie zamierzam w przyszlości szukac innej. Jesli ktoś chce skorzystać z jej usług to niech zobczy jakie potrafia wykonać super wykończenia , super wyposażeni w narzedzia i bardzo profesjonalni pracownicy. Dziekuje Firmie za wykonane dla nas usługi.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: bardzo dobra
Opinia dodana przez: Zalewski dnia: 2013-03-14 00:13:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesli kiedykolwiek bedziecie szukać profesjonalnej Firmy to polecam Firmę Mak-bud. Pełne zaufanie do wykonywanych robót i wysoka jakość . Zyczę każdemu takiej ekipy. Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marta i Przemysław Barcewicz dnia: 2011-12-19 23:43:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne wykonawstwo
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: febunia dnia: 2009-05-26 10:40:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją