Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

GLOBAL Andrzej Sibiński

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp.  
Adres: Zachodniopomorskie, 71-230 Szczecin SZCZECIN UL. ZAŚCIANKOWA 8A
Telefon: 91 439 58 06 Kom. 503 903 741
Adres e-mail: globalokna(małpa)wp.pl
Strona internetowa: www.globalokna.pl
NIP:
852-21-52-859
Opis działalności: Firma zajmuje się skupem i sprzedażą okien i drzwi używanych oraz montażem i demontażem Słowa kluczowe: globalokna andrzej sibiński, global andrzej sibiński, okna andrzej sibiński, okna drzwi sibiński, sibiński szczecin okna, okna szczecin, global szczecin, globalokna szczecin

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2053
Data utworzenia profilu: 2013-10-17 11:44:51
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-17 11:44:51 

Opinie o GLOBAL Andrzej Sibiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez bałaganu wymontowali okna i równie rzetelnie wmontowali nowe - zamówione u nich. Polecam, bo to uczciwa i profesjonalna firma.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-19 18:27:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny skup okien. Okna wystawiłem u nich dwa tygodnie, i co się dowiaduję dziś ? Już sprzedane. Okna nie były stare, nie były zniszczone, więc nic dziwnego, że ktoś je kupił, ale sam fakt... No pozytywne zaskoczenie. Firma Global okna zaprojektowała i wykonała na terenie naszej działki przepiękny zimowy ogród. Żona do dziś nie może się nadziwić.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil Jankowski dnia: 2014-05-30 14:52:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W moim domu zdecydowałem się na okna tej firmy i nie żałuję. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy. Ceny są bardzo atrakcyjne, wykonanie okien dobre. Cały montaż przebiegł bardzo szybko i sprawnie. Fachowcy nie mieli problemów z właściwym wstawieniem okien. Wszystkim gorąco polecam to przedsiębiorstwo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz Cugowski dnia: 2014-05-09 20:58:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrzy fachowcy, którzy wszystkie prace montażowe z należytą starannością. Cieszymy się, że mieliśmy okazję skorzystać z usług profesjonalistów, którzy pilnują terminów i działają zgodnie z zasadami budowlanymi. Cenię sobie indywidualne podejście do klienta, takie jak w Global Okna. Firma na szóstkę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-08 14:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam w mieście i mam w domu kominek zawsze miałem problem aby nie drogo zakupić do niego opał dzięki firmie Global kłopot zniknął ja tylko zamawiam a oni przywiozą mi na miejsce drewno. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-11 10:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowo wykonali wymianę przeszklenia we wszystkich oknach w moim domu. Terminowo, profesjonalnie i w dobrej cenie. Jestem zadowolony z usługi, szczególnie, że obyło się bez większego bałaganu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radosław Mikołajczak dnia: 2014-01-27 17:07:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakupiłem u nich roczne, prawie idealne okna używane, które pasowały do mojej restauracji. Świetna kolorystyka, atrakcyjna cena za okna i za usługę przekonały mnie do skorzystania z firmy Global Okna. Na podstawie ich pracy stwierdzam, że warto dalej polecać. Życzę firmie dalszych sukcesów i większej ilości tak zadowolonych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrian dnia: 2014-01-08 16:16:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupione w Global Okna drzwi biurowe spełniły moje oczekiwania. Po pierwsze zakup był możliwy od ręki, po drugie zamontowali je szybko i bez bałaganu, a po trzecie nie były drogie. Nie mówiąc już o bardzo dobrej jakości. Są wykonane solidnie i to widać na sam rzut oka. Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karlos dnia: 2013-12-11 10:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaaranżowali dla mnie piękny ogródek zimowy. Urokliwe miejsce. Dodatkowo zajęli się demontażem okna, w miejsce którego pojawiło się nowe okno, zamontowane również przez firmę Global. Firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesław Roszak dnia: 2013-11-25 12:58:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wielokierunkowa - o ile można ją w taki sposób nazwać. Po pierwsze oddałem na skup stare drzwi. Po drugie kupiłem wkład kominkowy, bo widziałem, ze oferują dobrej jakości. No i na koniec jeszcze rozmawiałem z firmą na temat aranżacji ogrodu zimowego. Teraz zima nadchodzi, wiec weszliśmy , że tak powiem w klimat. Firma spełniła moje oczekiwania. Jestem zadowolony. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Kasperski dnia: 2013-11-05 23:24:26 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją